inloggen
of
registreer Nog geen account? Geen probleem, je kan hier registreren.

Foto: mijn CL600 op een mooie zondag

 • een tijdje terug deed ik me eerste upload, de audi A3 met 20’inch sloffen, met de vraag : maken of kraken ? gaat der al een lichtje branden ? ;) nu pas ik die vraag toe aan mijn auto. het is een inmiddels 4 jaar jonge mercedes CL600 ( damn de tijd vliegt ) die bij 7.000 toeren 680pk uithoest, en vanaf 3.500 toeren een koppel levert van 1150NM. ( draai stationair 2.000 toeren. ) het uiterlijk heb ik het meeste te danken aan Kleemann. hun hebben ook mijn motor aangepakt. daarna heb ik het blok opgeboord van 5.8 naar 6.6 liter. titanuim race kleppen derin met betere klepveren. daarna de toerenbegrenzer verzet naar 9.000 toeren. de V12 kent 4 turbo’s ( 2 kleine & 2 grote ), 2 voor elke 6 cilinders. een verbeterde 5bak derin ivm het koppel. de aandrijfas is vervangen door die met een betere contructie, het vliegwiel is vervangen met een race vliegwiel. de uitlaatspruitstuk is eveneens vervangen met een high performance exemplaar. ook de snelheidsbegrenzer is verwijderd ( niemand doorvertellen hoor ). de drukregelaar van de brandstof is aangepast. het blok zelf is kort geleden bijgevijlt en gestript. nokkenassen zijn vervangen tot zogeheten ”wilde” nokken. brembo remmen waren ook niet onverstandig. de auto zelf weegt net over de 2ton. der is nog veel meer aan gedaan maar dit zijn zo’n beetje de grote dingen. auto is echt puur en enkelt een hobby van me, en ziet maar 1 keer per week het daglicht. de rest staat tie in de garage. ( zonde ? ja misschien… maar ben der simpelweg zuinig op ) mijn special thanks aan vincent van autoblog ;)


  94 Reacties:

  Geile bak!

  Das wel een goeie idd..:D
  Zelf zou ik het niet rijden

  Oei… wat fout zeg! In de orginele zou ik graag gezien willen worden, maar in de ordinair paarse uitvoering wil ik nog niet dood gevonden worden!

  Sorry, maar ik hoop dat dit een geintje is!

  Van 5000 naar 9000 toeren? Geloof je het zelf?

  Correctie; 7000 toeren. Maar dan nog.

  Mooie auto zit er Airride onder? of gewoon gruwelijk verlaagd?
  Moet je er een Maybach stuurtje in hangen en maybach velgen en de logo’s denkt iedereen dat je een Maybach coupé rijd ;) (hoe oud bent uw als ik vragen mag?)

  @aeroloco: ????

  wel een vette bak hoor, gister reed ik nog achter een cl500 uit 2000, en die vond ik al aardig vet. wel een beetje een kamperbak :-P

  anyways, niet helemaal mijn smaak maar zeker maken!

  stationar 2000 toeren? hahah loopt zeker kut dat ding

  @ radical : met de sport stand aan draai ik 2000 toeren, op comfort is het pak em beet 1000. heb ik zelf voor gekozen want heb dan maar 1.500 toeren nodig voor me max koppel ;) en hij draait dan echt als een opgevoerd naaimachienetje haha.

  @ aeroloco : de uitspraak ”geloof je het zelf” ben jij niet de eerste mee die der mee aankomt :)

  @ hummerfreak : nee zo laag is die standaard…ben der ook niet altijd even blij mee maar ik neem het voor lief :P ik ben 23, en zal het maar meteen zeggen, ik run een tuning garage samen met een vriend. daarom kom ik ook overal makkelijker aan en is alles maar in 10 maanden gebeurt

  @ cl600 : wat voor auto rij je normaal ?

  golf 5 gti, 2deurs. maar die gaat der waarschijnlijk alweer uit voor de audi A5, zal voor me eigen portomonee toch aan een diesel moeten gaan geloven…dus dat komt wel mooi uit

  Stoer! jong en nou al rijk(er) wil ik ook! een Golf V GTI stoer man! hoe heet de garage/het bedrijf? waar jullie baas van zijn? kan ik even kieken ;) maar nogmaals mooie auto in A’foort rijd er een witte GTI rond prachtig mooi met zwarte ramen enzo maar wel MET een trekhaak wel een afknapper!

  jammer al die moeite in zo’n drugsdealer auto.

  Sommige kan je voor €47.000 kopen uit 2003 en sommige al voor €32 á €37.000 kopen (nog veel geld heb het niet bij me!)
  En een audi A5 zijn ook mooi! beetje zelfde stijl als de 600 maar word het een 3000CC Diesel of een Benziene?

  @Meandmymonkey jij vind het een pooier bak hij niet net zoals ik een H2 mooi vind en half nederland hem voeilelijk vind houd het even voor je en geef positieve reacties man!

  ik vind het een hondslelijke auto en als ik dat kwijt wil dat schrijf ik dat hier op. dat is toch ook de bedoeling… ik geef een reactie en moeten reacties dan altijd positief zijn???

  Nee het is de bedoeling om elke post af te kraken. dat is hier de bedoeling!

  oww wat lkkr faut
  doe mij die maar

  als ik het er mee eens ben dat het een mooie auto is hoef ik dat er niet nog een keer bij te zetten(hoewel ik dat soms toch doe). als ik het er niet mee eens ben laat ik dus mijn mening zien, een aangezien ik een hele uitgesproken mening heb vooral wat auto’s betreft hou ik mij dan ook niet in als ik mijn mening geef. enne met alle respect hoor maar kan jij niet zo goed tegen kritiek ofzo want ik begrijp niet echt waar je punt van je probleem ligt.

  @ cl600; Dit schreeuwt om een filmpje, van zowel je uitlaatgeluid als je toerenteller. ;)

  @cl 600 , sterk, echt heel sterk, maar ik vind dat je van de lichten had mouten blijven, en de kleur is ook niet mooi, maar anders wel echt respect, en zeker bovenwaardig goed ! MAAR, ik zou me toch een CL 63 AMG (kheb die liever dan de 55 en 65 :p) kopen, kvin ze mooier (sorry maar toch), en nog iets, ik HAAT kleemann, kvin dat die nutteloos werk leveren op de mercedessen, maar verder wel echt zeer sterk, kheb niets dan respect voor je!

  @ hummerfreak : ja maar dat zijn afgetrapte 500’tjes, die van mij had toen ik em een kort jaar geleden kocht, alle boekjes erbij, nog geen 15.000 op de teller, en hij was van een oudere man. dit is gewoon een heel goed exemplaar en niks afgetrapt ;). en btw, wel 3liter he ;) al helemaal omdat de diesel gewoon de benzine achter zich laat, dat vind ik echt knap gewoon.

  @ meandmymonkey : ja idd, dat mag jij vinden is gewoon een mening ;) mag ook wel wat subtieler maargoed haha :P

  @ aeroloco : ja das goed, daar kan je me aan houden haha zal binnenkort als het weer weer is als vandaag em ff met camera de sporen geven

  @ technopatat : zozo scherp opgemerkt man ;) en over de kleur, tja over smaak valt niet te twisten he :) en ik heb express niet voor een amg gekozen, puur uit respect voor dat bedrijf. een amg is al opgevoerd en ik vind dat je daar gewoon vanaf moet blijven. en zo te zien heb jij liever 8cilinders dan 12 ;) ‘t heb allebei voor en nadelen he. ik ben btw eerst naar brabus gegaan, maar ik werd daar zo verschrikkelijk kut geholpen dat ik halverwege de tent maar ben uitgelopen. en toen zag ik een keer vlak derna een kleemann rijden, en zo is het balletje gaan rollen.

  Wat een zware gelul. Je verhaal klopt van geen kant.
  toerenbegrenzer naar 9000! ga verder surfen op internet jongetje.

  vertel wat klopt der niet meer dan

  Het is zijn auto niet de jouwe CSL!

  Idd, laat maar zeuren, die merc is echt wel proper. En dat het vooruitgaat daar durf ik nog niet half aan twijfelen :-) Al moet ik zeggen dat ik wel akkoord ben met technopatat ivm kleur en achterlichten. Voor de rest is ie echt af imo.

  @ hummerfreak : als jij enig idee heb hoezo ik mensen voor me krijg die zeggen dat ik uit me nek lul, of hoe vies ik voor het stoplicht word aangekeken zo van hmm vast een drugsdealer ofzo. wat dat aangaat, en zeker in nederland, heb je een dikke huid nodig ;) maarja iemand die denkt dat ik finaal uit me nek lul, daar hebbie nou zo’n heel mooi rood knopje voor rechtsboven in beeld, speciaal voor hun weg gelegd :)

  Met da witte kruisje? Ik vind het een prachtige auto standaart ook! ik vind het wel jammer dat de prijs zo hoog is! maar dat is meestal met de modernere auto’s ;)

  Wel ontzettend knap van je :) . Al zou ik wel wat dingen veranderen, laat em zwart, normale achterlichten, OZ michelangelo eronder leggen, niet zoo laag, 2×2 ronde uitlaatjes (net zoals de Audi S4), en ik weet niet of je het hebt weggedaan (foto is iets te klein), de chromen zijstrip behouden. Maar toch, respect. :)

  zwart heb bijna elke cl, hand in hand met zilver. ik wou iets dat pijn deed aan je ogen als de zon derop stond…maar dat het ‘t waard was om toch te kijken ( ongeacht hoe je em vind ), ik wou iets dat alle perken te buiten ging, maar dan niet zoals kanarie geel ofzo. en OZ velgen, hoe tof ik OZ ook vind…je ziet ze simpelweg teveel, deze kleemann velgen vind ik ( en daarom ziten ze der ook onder ;) ) gewoon goed ogen, en de uitlaten zijn ovaal als het ware, en de chromen strippen zitten der nog ;) volgens keer wel ff een grotere foto, maar dacht van dan heb ik het zo 2 in 1 haha ;) en over het lage…tja soms ben ik der zelf ook op aan het vloeken als ik achteruit ken omdat ik een drempel simpelweg niet haal :? maar dan stap ik uit en bekijk ik het…en dan neem ik het toch wel weer voor lief haha :P

  Ja inderdaad haast elke Cl heeft zwart/wit! en het is jouw auto en dus ook jouw keuze wat je ermee doet! Ben wel benieuwd hoe maybach velgen eronder staan! plaats (in dit topic) anders een (grotere) foto, dan shop ik hem wel eventje ;)

  @ Cl600: Hmm.. Ik vind juist de Kleemann velgen teveel van het goede. Maar oke smaken verschillen. Geen zwart, misschien goud/bruin? Zie: http://img230.imageshack.us/img230/6435/7198pcq1.jpg

  haha nouuu der word niks geshopt aan mijn benz :P maar welke bedoel je dan ?

  @ HUMMFREAK: Ik zeg ook niet dat hij het anders moet doen, ik geef gewoon mijn mening+wat ik ervan zou maken. :)

  ja dat ziet der ook mooi uit, heel mooi zelfs. maar paars past ook niet op de CL van 2007. en ik denk niet dat dit zo goed zal ogen op mijn cl ( w215 )

  Alleen Maybach velgen eronder! die onder een standaart 62 zitten of 75 ik ga er echt geen pooier bak van maken zoals gecleande handgrepen pimpel paars met gouden velgen of weet ik wat alleen velgen maa rals jij het niet wilt, ik houd je niet tegen ;)

  @Cl600: Dat is denk ik wel weer zo.. :) Iig, nog veel plezierige (rij)jaren toegewenst!

  wees daar maar niet bang voor :p

  Tja, ik vind hem teveel pooier en te weinig pimp. CL is wel mn favoriete auto en ik wil er zeker ook een halen, dan wel een 500. Ik zou hem alleen denk ik wit maken en gewoon usa style pimp.

  Wat vind je van LSD :P

  Niet mooi LSD hoor op een lambo niet op een andere auto!

  bedoel je vleugeldeuren ? ik zie bij een hoop bedrijven dat de deuren als A stijl open gaan ( zoals bij de Enzo en de slr Mclaren ) en dat vin d ik niet mooi. ik wil, als ik het doe, de deuren recht omhoog zoals lamborghini bv heeft

  @ hummerfreak : nou nee ben ik der niet mee eens, waarom alleen lamo’s ? omdat het hun kenmerk is ? dus dan vind jij dat het alleen en enkelt voor die merk auto’s is…nee die koek gaat bij mij en denk bij een hoop andere niet op ;) op de juiste auto gaat het gewoon echt tof en gelukkig laten die mensen dat dan ook niet

  @cl600 : hoe kom jij aan zoveel dure auto’s ? en als je die a5 gaat kopen, hoe gaat die er dan uitzien. M’n vader is ook van plan er één te kopen. en die golf gti, kunnen we die dan op autotrack.nl zien ?

  @cl600

  Hoe heet het tuning bedrijf van je? Ben wel benieuwd naar je cl

  2jaar geleden heb ik gewoon heel lui een bedrijf voor 60% opgekocht ( niks van pappies geld btw, paps heeft nergens mee te maken ) , een bedrijf wat heel gezond was, wat ik kende ( kwam der altijd met me peugje 205 gti ;) ). dus ben gaan praten met de eigenaar, die eigenlijk wel iemand zocht zodat hij het rustiger aan kon doen…en zo is het balletje gaan rollen. en die golf, als ik voor die A5 ga, ruil ik denk ik meteen in als die der wat goeds voor geef…wat moet iemand als ik nou met 3 auto’s toch ?

  @ marco : cl staat boven, en der worden geen namen genoemd

  @cl600: mooi, ga je dan ook voor een witte a5 met zwarte velgen ( net als mn vader ) ?
  en hoe heet je bedrijf en hebben jullie een internetsite?

  @cl600: wel mooi dat je op internet zegt dat we niet verder moeten vertellen dat je de snelheidsbegrenzer eruit hebt gehaald ;)

  laatste keer, ik noem geen namen en geen links. sommige mensen pakken de kans om reclame meteen te kunnen maken op bv autoblog, maar ik ben daar niet zo vol van, al helemaal niet op een bekende open site waar een hoop verschillende mensen komen…

  en ik denk idd wit, zoals me golf, iets wat me heel goed bevalt, en over velgen komen zoiezo geen audi velgen ;) wel aftermarket velgen maar hoe wat en waar moet ik nog ff kijken

  haha ja leuk he :P ach tis geloof ik niet eens verboden als je het eraf haalt toch ?

  Ik weet waar je hem gekocht hebt in ijmuiden ;) maar hoeveel loopt hij nou 1:8? Al mee naar de autobahn geweest?

  hahahaha dat mocht ik willen…nee 1 op 4 bij rustig rijgedrag…en een zeer pijnlijke 1 op 2 of erger als ik me gaspedaal in de matten duw

  ohh btw, ja paar maanden terug nog. tikte toen de 340 aan, draaide pak em beet 8.000 toeren…doe ik btw nooit meer die snelheid haha, dat was echt gewoon eng

  Zo wat een zupschuit maar je koopt een auto (meestal) voor het plezier en ach dan speelt geld (meestal) geen rol!

  allemaal bullshit hier die auto is nie van hem of hij heeft hem zo uit amerika/canada gehaald want k heb hem nog nie zo’n tijd geleden op een spot site gezien en toen stont precies de zelfde merc zelfde kleur velgen alles ergens in amerika en een motor die standaard 2000 toeren draait mag je wel eens na kijke voor de rest dromen zijn dromen en moet je nie op inter net zetten

  @ hummerfreak : daarom een hobby kost altijd geld, en 1x per week tja dan lig ik der niet zo wakker van…krijg der allereerst alle lol voor terug en heb der zelf voor gekozen

  @ jortie : ehm ja ? kleemann maakt wel meer auto’s…tis gewoon een kleemann bodykit & velgen. en btw, een lamgorghini gallardo draait ook stationair 2.000 toeren, dat is zeker ook italiaans prutswerk he ? enige reden dat tie dat toerental draait is omdat ik maar een speling heb van 1.500 toeren voordat ik me max koppel heb.

  ook wel heel toevalig ja dat hij er precies het zelfde uitziet dan lastig he door de mand vallen

  en idd ja goed opgezocht dat je maar 1500 toeren speling heb kijk ff verder dan je neus lang is
  http://www.rsportscars.com/eng/cars/kleemann_cl60.asp
  kijk ff bij torque max op 2000 dus ja lullig maar voor je maar ja


  volgens mij is jou duim echt heel groot

  als je er zoveel onzin uit kan zuigen

  waarom kraakt de één de auto af en weer iemand anders prijst hem de hemel in ? cl600 is gewoon helemaal blij met z’n auto en is er trots op, hij wil gewoon die auto ff late zien, en dan moet je (jortie) niet komen met allerlei verhalen dat dat niet zijn wagen is, je bent gewoon jaloers

  @ jortie : wat een paasei ben je ook he…denk jij dat kleemann voor mij alleen een apart bodykit gaat maken haha. DAT IS PRODUCITE SUKKEL ! anders krijgen tuners als brabus en amg het wel verdomd druk he ?! voor elke klant weer wat anders ontwerpen
  ik roep vanaf het begin al dat het kleemann spul is. kijk maar op autoblog.nl hoelang ik dat al roep. en over de toeren ? een normale cl draait niet meer dan 6.500 toeren sukkel, en de mijne is verzet naar honda S2000 perken. dus gek he, dat met al het tunen alles omhoog gerekt word, waarom anders zou ik em zoveel overtoeren laten maken ?
  wat een wanhoops poging om mijn de mond hier te snoeren zeg, ga de lampekap bij jouw in de spiegel dat mooi wijs maken. zoek ondertussen maar een gaatje in me verhaal, ik heb niks te verbergen !

  Volgens mij is jortie jaloers?!

  op een paarse auto met kleeman paket

  nee idd kan het gewoon nie hebbe dat hij er wel een heeft

  Ik weet niet maar die foto (op die link) die is toch echt zwart! en niet Bordeax rood! maar ik ben ook niet jaloers op mensen die een HUMMER hebben ik !DENK! dat ik er wel eentje kan veroorloven!

  maar k laat iedereen verder hier in hun waarde heb hier te maken met pannekoeken dus ja

  Ik vind Kleemann wel gaaf hoor, en die velgen helemaal. In Marbella zag ik de SLK55 S8 kleemann en nog een Kleemann SL. Zou ik geen bezwaar tegen hebben: http://www.autoblog.nl/archive/2006/06/13/mercedes-in-marbella

  op die site zie je ze idd veel beter :) normaal ben ik niet zo van dat soort velgen met die rare kronkels derin. diegene van kleemann die me hielp heeft me ook overtuigt om het toch ff een kijkje te gunnen, want zelf zei ik al meteen van dat ik zoiezo die velgen niet wilde haha. maar ik was echt meteen verliefd toen ik het zag :D

  Hé jortie laar dan eens een foto zien waar jij hem dan zogenaamd gespot had!

  @ cl600: zou je misschien je nummerbord willen geven?? het is niet onaardig bedoelt ofzo(ik bedoel je krijgt al genoeg commentaar over je heen) maar waarom zou je hem verbergen, als ik je op de weg tegenkom kan ik hem toch ook gewoon lezen net zoals heel nederland.

  als je het voor het RDW wil doen, staan mijn gegevens gewoon als standaard hoor ;) kleur : zwart cc : 5.8000 ( of zoiets dergelijks ), dat is gewoon allemaal hetzelfde ;) maar ik zet em liever niet op een site. is het als spot of als rijtest zou ik het niet erg vinden, want dat is dit maar 1 van al de auto’s zeg maar. maar hier staat tie centraal dus daarom

  @cl600 : als je straks die a5 hebt hè, kun je die dan een keer samen op de foto zetten met de cl600 ?

  der komt zoiezo binnenkort een fotoshoot, een kennis van mij heeft een zwarte aston martin DB9 met kahn velgen, lichtmetaal, geloof 19 inch. ziet der echt geweldig uit. en wij nemen zoiezo een fotoshoot ;) maar met die A5 zal ook wel goed komen haha

  Zoiets?
  http://www.tuningblogger.de/uploaded_images/Loder1899_Kahn_Design_2006_Aston_Martin_DB9
  Mooie auto dat wel het mooiste aan de A5 vind ik de LED koplampen

  precies zo idd. niet te lang naar kijken anders heb ik me kwijlbakkie nodig hahaha

  Inderdaad mooie velgen achter lijken de velgen een inch of 2 groter dan voor maar kan ook bedrog zijn ;) .

  nee das idd gezichtsbedrog. op mijn foto lijkt het ook zo maar zijn allemaal 20’inch. die van de aston een maatje kleiner.

  Beste member CL 600,

  Ik heb mij hier aangemeld om mijn mening te geven over de auto die je volgens jou stijlvol getuned hebt, de CL is een prachtige auto, vooral in de 600 uitvoeren (Mits bi-turbo), maar wat jij ermee gedaan hebt is ronduit smakeloos, ook al heb je 1000 pk, de manier waarop hij er nu uit ziet is verschrikkelijk.

  Al de stijl en klasse is van deze auto afgenomen, om er een stijlloze straatracer van te maken en waar je ondertwijveld veel indruk mee maakt bij de jongens die op zondagavond samen komen bij de lokale Mcdonalds.

  Ik heb zelf meerdere malen contact gehad met Kleemann, en een beetje motortuning kost al snel meer dan € 40.000,-, dit betekend dus dat je beter gewoon een CL 55 of mischien als je veel geluk hebt een CL 65 AMG, welke constant betrouwbaar is, en vol klasse kan rondrijden.

  Het spijt me als ik negatief over kom, maar ik vind het gewoon verschrikkelijk om zo een klasse-auto te zien veranderen in zoiets.

  Met vriendelijke groet,

  -Nick

  hahaha, het doet mij goed dit te lezen, nee echt dat meen ik. je neemt geen blad voor je mond en zulke mensen zie je de laatste tijd steeds minder en minder. wat uitgaat over de 600 serie, alleen de AMG is bi-turbo. en een amg vindt ik, daar kloot je niet aan. hetzelfde als dat je een bmw M of een audi (r)s gaat tunen. en wat betrouwbaarheid & pk’s aangaat. dit is 6.600 cc wat er inzit. geloof me, uit mijn blok, zeker het mijne ( ivm turbo’s, toerental geschiedenis enz enz enz ) is MAKKELIJK 1100 wie weet wel 1200pk uit de halen. zoals je wel gelezen zult hebben zit ik bij ”maar” 680pk. dit heb ik express gedaan, en mij express op het koppel gericht. mijn auto draait over 10jaar nog steeds als een zonnetje, want der staat, naar omstandigheden, weinig druk op. ik maak me wat dat aangaat drukker om me versnellingsbak dat ik die nog is aan gort trek ;) dit klinkt misschien alsof ik een hoop sjans heb over mezelf, maar dit is mijn werk mijn, leven en mijn kindje. en ik weet heus wel wat ik doe en wat ik laat. en zoals ik al vaker hier heb gezegd, over smaak valt niet te twisten, en ik zou het vele malen erger hebben kunnen maken maar ik heb het, naar mijn mening, nettjes gehouden. en ik hoop dat je het tuning wel kan waarderen, en het feit dat ik express niet voor een AMG bent gegaan. hoop nog van je te horen hoe of wat ;)

  Het is fijn om te lezen dat ik een fatsoenlijke reactie krijg, in plaats van inderdaad het normale geschreeuw dat zoveel voorkomt op het internet van tegenwoordig.

  Ik heb mijn mening enigzins aangepast na jou reactie, ik dacht dat het gewoon een stijlloze poging was om aandacht te trekken, maar zoals jij het beschrijft is het echt de passie van je leven, daar kan ik respect voor opbrengen, want ik ben zelf ook verzot op alles op vier wielen, maar eigenlijk de doorslaggever was de opmerking over de AMG, ik rijdt namelijk zelf een S 65 AMG (Voordat er een probleem over ontstaat, ik kan hier gewoon foto’s voor leveren), en ik ben inderdaad van mening dat hier NIET aan gezeten moet worden door een tuner buiten de wonderwerkers uit Affalterbach.

  Hierbij neem ik dan ook mijn reactie terug, ook al vind ik de kleur een beetje schreeuwerig (Wel lekker opvallend), maar je bent echt een gepassioneerd autorijder/aanpasser, en daar kan ik respect voor opbrengen.

  -Nick

  Even nog een opmerking, de CL 600 van na 2003 is wel degelijk met turbo :)

  idem dito, dat geschreeuw komt van mensen die toch veilig en anoniem achter hun beeldscherm zitten ;) ben blij dat wij op 1 lijn zitten, elkaar begrijpen. en over de kleur tja :P hij valt op zoals je al zegt haha maar het is voor mij ook echt gewoon een teken van afzetten van het oneindige zilver, grijs en zwart ( niet dat dat niet mooi kan zijn, daar niet van, vooral zwart hoor maar het komt zovaak voor gewoon ).
  ohh ennuh bij deze : http://www.autoweek.nl/carbasedata.php?cache=no&vpos=&id=33714&cache=no
  de CL600 is ongeblazen ;) haha moet gewoon het laatste woord hebben :P ( mijne is wel van begin 2003, misschien dat halverwege een aanpassing is gemaakt hoor dat kan ook. maar weet iig dat, toen ik em kocht dat tie gewoon ongeblazen was…nu alles behalve dat haha ;) )

  Haha, maar ik zei ook NA 2003 :D

  ja de mijne is VAN 2003 :P 4 jaar he staat der boven ;) haha

  Vooruit :P

  Maar goed, als je ineens een kerel in een S 65 ziet zwaaien, dan weet je wie je voor je hebt als je aan het rijden bent :D

  Als ik Mercedes wil rijden bel ik wel een taxi…….Hahahaha

  geen taxi die je zo snel brengt op je bestemming als deze ;) zelfs die gekke peugeot uit frankrijk ofzo niet :)

  @cl 600 (de reactie op mijn comment dan …) ik prefereen idd een v8tje, omdat ik die v12 toch net iets te vind, maar, MAAR, ik moet toegeven, als ik een v12 zie zal ik meer opgewonden graken dan een v8tje, maar voor mezelf later toch maar een simpel cl63 amg’tje :) ! hoe komt het dat je het bent afgetrapt bij brabus ?

  @ technopatat : nou staan mercedes dealers der al bekend om om, en daarmee voor de verkopers zelf, zichzelf helemaal het einde te vinden. helemaal vol van hunzelf te zijn en te denken dat hun én de klant zijn én de eigenaar. ( en in mijn ervaringen terrecht ook dat ze hiermee bekend staan ). nou geloof me, dat is nog niks vergeleken met een Brabus tent haha ;) de mensen waar ik mee te maken had daar, lieten je niet uitspreken, draaide om de vragen heen, waren bijdehand, en ergste van het ergste, ik moest zelf op 1 van die poppetjes afstappen om vervolgens te horen te krijgen dat ik máár even moest wachten want hij had het toch zó druk…dus ben halverwege zonder iets te zeggen gewoon de tent weer uitgestapt. met kokend bloed wel te verstaan ( zorgde der ook voor dat het nog een staartje kreeg en het bedrijf nog een standje van me kreeg ). duidelijk neem ik aan haha ? ;) :P

  inderdaad, zeer duidelijk :D ! khad al zoiets vermoed dat die mannen zo’n uitstraling hadden, maar voor een klant die toch wel een seriueze kost wil laten uitvoeren vindt ik toch dat ze een BEETJE beter hun best zouden mogen doen …
  en als afsluiter : Nog maals proficiat en als je het beestje nog eens uitlaat, trap hem eens op z’n staart voor me wil je ? ;)

  ze hart ligt nu even open ( ivm me kleppen, die lijken te los te zitten, dus moet ze ff stellen, niet de eerste keer dat dat gebeurt haha mercedes he :P ) en daarna komt dat wel goed hoor trust me ;)

  @cl600:
  waneer komt dat filmpje nou ?

  nou dach je van 627pk en 1043nm :P

  Zeker nice gedaan, maar ik vind’m standaard zo veel mooier en stijlvoller.. als hij iets hoger stond, en een ander kleurtje had, was ie perfect geweest :)

  reageer

  Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

  Log in

  gerelateerd @autojunk

  Foto: FAB Design CL600 Foto: FAB Design CL600

  De eigenaar van deze Mercedes CL65 vond zijn auto blijkbaar niet genoeg opv...

  91.767
  Foto: Mercedes-Benz CL Lorinser C216 in Kroatie Foto: Mercedes-Benz CL Lo..

  gespot een superexclusieve versie van de nieuwe CL, een Lorinser wel te ver...

  51.422
  Foto: Brabus CL600 C216 Foto: Brabus CL600 C216

  Lekker! Mooi kleurtje ook! :D

  11.133
  Foto: Mercedes CL Kleemann Foto: Mercedes CL Kleeman..

  Zit een lekker dikke Kleemann kit op :D

  9794
  Foto: Overzichtje spots Foto: Overzichtje spots

  Overzichtje van de spots van de afgelopen weken. Pics in Wallpaperformaat. ...

  2414.748
  Foto: Brabus Cl 63 AMG (MEC Design) Foto: Brabus Cl 63 AMG (M..

  Een hele rare CL63 AMG. Heeft de voorkant van Brabus.Maar de achterkant wee...

  157.496
  Foto: Nieuwe Poging Post Foto: Nieuwe Poging Post

  Carlsson, Brabus, AMG, Lorinser

  45.873
  Foto: Vette Mercedes Carlsson editie gespot in Monaco Foto: Vette Mercedes Carl..

  Vette Mercedes Carlsson editie gespot in Monaco nu alle foto's die ik genom...

  54.313
  Foto: Carlsson CK6 Foto: Carlsson CK6

  Stond voor het Pullman hotel in Versailles.

  124.274
  Foto: Wald Mercedes-Benz CL-Class W216 Foto: Wald Mercedes-Benz ..

  Kahn Diamond Edition

  53.916
  Video: Mijn beste spots
  Video: Mijn beste spots

  mijn beste spots

  33.507
  Foto: Mercedes CL 63 AMG by Wald Foto: Mercedes CL 63 AMG ..

  Prachtige Mercedes CL 63 AMG onderhanden genomen door Wald, heb hem nog noo...

  63.162
  Foto: Mercedes CL600 V12 Foto: Mercedes CL600 V12

  Gespot in Budel, midden in het centrum.

  62.888
  Foto: Fat Joe's Lorinser CL600 Foto: Fat Joe's Lorinser ..

  Gespot in Miami in 2008. De perfecte mobiel voor Dikke Joe om eens goed in ...

  42.798
  Video: Roadtrip Germany Augustus 2006
  Video: Roadtrip Germany A..

  Titel zegt genoeg ENJOY!!!

  02.790
  Foto: Mat met goud maakt een CL65 lekker fout Foto: Mat met goud maakt ..

  een tjech... in Monaco...

  32.737
  Foto: Chroooooooooooom Foto: Chroooooooooooom

  Staat niet mis zo, een auto in chroom..

  172.715
  Foto: Carlsson Aigner CK65 Eau Rouge Foto: Carlsson Aigner CK6..

  Wit is uit, de Carlsson Aigner CK65 Eau Rouge is hot.

  02.354
  Foto: AMGsterdam :D Foto: AMGsterdam :D

  Mercedes CL63 AMG & G55 AMG

  72.306
  Foto: Mercedes-Benz CL RS Edition Foto: Mercedes-Benz CL RS..

  Gespot op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht. Mooi kenteken. Jammer van de d...

  62.266
  Foto: 22-inch wielen voor je S- en CL-Class Foto: 22-inch wielen voor..

  Large wheels flatter the grand appearance, especially with representative v...

  62.234
  Foto: Carlsson Aigner CK65 “Eau Rouge“ Foto: Carlsson Aigner CK6..

  Na een gele en een rode combo hebben we nu een witte CK65 “Eau Rouge“

  22.212
  Foto: Carlsson Aigner CK 65 Eau Rouge Foto: Carlsson Aigner CK ..

  Veyron-contender

  12.111
  Foto: Mercedes CL Lorinser Foto: Mercedes CL Lorinse..

  'k Wandel dus rustig van parkeerplaats naar centrumpje Zevenaar zie ik bij ...

  71.930
  Foto: Mercedes CL6.5 AMG Prior Design Foto: Mercedes CL6.5 AMG ..

  Fouter dan dit kan het niet... Dit ding is zo ernstig verkr*cht. Wel een le...

  61.901
  Foto: Vette Mercedes Carlsson editie gespot in Monaco Foto: Vette Mercedes Carl..

  Mercedes Carlsson editie gespot in Monaco

  51.752
  Foto: A.R.T. CL-klasse Foto: A.R.T. CL-klasse

  CL van ART

  71.625
  Foto: Nieuwe Brabus monoblocks Foto: Nieuwe Brabus monob..

  Neu für die Mercedes S- und CL-Klasse: BRABUS 22 Zoll Räder und BRABUS Al...

  41.565
  Video: Mercedes-Benz CL600
  Video: Mercedes-Benz CL60..

  Lekker hoor! En aardige eigenaar..

  41.563
  Foto: Mercedes CL RS Edition Foto: Mercedes CL RS Edit..

  Maken of kraken?Ik zeg kraken, met name de uitlaten.

  61.442
  Foto: Carlsson Aigner CK65 RS "Eau Rouge" Foto: Carlsson Aigner CK6..

  Gespot tijdens een dag met school in Parijs. Excuses voor de kwaliteit en ...

  191.416
  Foto: Mercedes: Carlsson, AMG , Brabus Foto: Mercedes: Carlsson,..

  Zoals de titel zegt

  31.396
  Foto: Welke tuners waren hier aan het werk? Foto: Welke tuners waren ..

  Zo donker dat bijna iedere foto mislukte. Duitse eigenaar reed de CL in de ...

  41.394
  Foto: fab design Foto: fab design

  Valt wel op maar of het mooi is ??? Ik vind van niet

  21.385
  Foto: Mercedes CL 600 Foto: Mercedes CL 600

  Dikke v12 biturbo

  91.320
  Foto: Mercedes CL Gold Black Foto: Mercedes CL Gold Bl..

  Ik weet niet wat voor een CL het is, maar er zit een lorinser kit op!

  41.316
  Foto: Mercedes CL65 Lorinser 708 BHP. Foto: Mercedes CL65 Lorin..

  Zeldzame Beauty

  181.307
  Foto: Mercedes CL600 Foto: Mercedes CL600

  Prachtige auto. T schijnt dat deze man zijn dochter een 911 cadeau heeft ge...

  161.297
  Foto: Mercedes-Benz Brabus T65 S Foto: Mercedes-Benz Brabu..

  Zat ik foto's te nemen, komen er nog wat spotters aan... - "Ook fanatieke ...

  181.285
  Foto: CLS AMG KLEEMANN Foto: CLS AMG KLEEMANN

  gespot vanuit de auto

  71.272
  Video: Mercedes-benz CL 600 V12
  Video: Mercedes-benz CL 6..

  @Rijnsburg-HAI

  41.251
  Foto: mercedes in juan Foto: mercedes in juan

  een paar amg's aan de casino en een fab design aan een hotel.

  21.245
  Foto: How to put TV in CL 600 AMG Foto: How to put TV in CL..

  Tv verkocht en kijk hoe die in auto moest xD

  41.237
  Foto: Mercedes CL 600 Den Haag Foto: Mercedes CL 600 Den..

  cl 600 in denhaag gekke stad er staat cl65 maar dat merk je :D

  161.235
  Video: Mercedes CL600!
  Video: Mercedes CL600!

  Mmm... HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN!!

  31.222
  Foto: brabus t65s Foto: brabus t65s

  had niet vele tijd om meerdere foto's te nemen. deze staat nog ergens op d...

  41.221
  Foto: dagje zurich... Foto: dagje zurich...

  ik was een dagje in zurick en heb wat leuke auto's gespot.

  101.217
  Foto: Opgeleukte Mercedessen Foto: Opgeleukte Mercedes..

  In de VS weten ze wel raad met de Schwaben

  41.116
  Foto: Porsche Carrera S Foto: Porsche Carrera S

  Leuk, Stond bij het NAC stadium. Combo Met CL600. K doe mij de CL maar.

  61.073
  Foto: Mercedes tuning Foto: Mercedes tuning

  fab-design, carlsson en lorinser

  51.057
  Foto: Mercedes-Benz SLR McLaren Foto: Mercedes-Benz SLR M..

  De leipste dealerspot! 8)Laatste foto is een stukje nostalgie. ;)

  31.026
  Video: Kleemann wereldrecords (E55K en ML55K)
  Video: Kleemann wereldrec..

  In 2002 was de Kleemann E55 K3 de snelste vierdeurs sedan met een topsnelhe...

  11.019
  Foto: Mercedes CL600 BiTurbo Foto: Mercedes CL600 BiTu..

  Heerlijke V12

  8943
  Video: Kleemann collectie
  Video: Kleemann collectie

  Lekkere Kleemann video

  2936
  Foto: CL 600 Foto: CL 600

  Stond in Zaventem

  5925
  Foto: Mercedes ck 50 rs - Audi s5 Foto: Mercedes ck 50 rs -..

  @ Koopcentrum sint niklaas

  5918
  Foto: Mercedes Wald CL 63 AMG C216 Black Bison Edition Foto: Mercedes Wald CL 63..

  in het kort, de CL 63 amg aangepakt door Wald

  3913
  Foto: Carlsson CK63 S Foto: Carlsson CK63 S

  in de haast miste ik hem bijna gelukkig heb ik hem weten vast te leggen. hi...

  3912
  Foto: CL 600 mat zwart Foto: CL 600 mat zwart

  Den Haag Hollandspoor

  2909
  Foto: CL 600 V12 Foto: CL 600 V12

  naast de vomar (ff boodschappen doen)

  1879
  Foto: CL600 Foto: CL600

  hier nogmaals dank aan de eigenaar

  7859
  Foto: Mercedes CL 600 C216 Foto: Mercedes CL 600 C21..

  Mercedes CL 600 C216 met vriendelijke eigenaar ^^

  11856
  Foto: Carlsson CK50 RS Foto: Carlsson CK50 RS

  dit is echt wel een enorm lekkere bak! man ik ben sowieso al fan van de CL ...

  2825
  Foto: Db9 & cl600 Foto: Db9 & cl600

  best aardige combo

  2779
  Foto: Kleemann E Foto: Kleemann E

  Mooi? Nee. Zeldzaam? Ja. Helaas zijn twee foto's (voorkant en zijkant) 'c...

  7777
  Foto: Mercedes-Benz Brabus CL T65 S (Deel 1). Foto: Mercedes-Benz Brabu..

  Ongeloofelijk gaaf !!!

  5767
  Foto: CL600 AMG Foto: CL600 AMG

  Dit zijn de enige 2 spots wat me vader voor me heeft gemaakt in Sunny Beach...

  5727
  Foto: Mercedes CL600 TE KOOP Foto: Mercedes CL600 TE K..

  iemand een V12 CL600 kopen? ziet er nog goed uit op eerste zicht, dus zal w...

  0697
  Video: Kleemann: design, development, production & testin
  Video: Kleemann: design, ..

  Een kijkje in de keuken van de Deens tuner Kleemann.

  1696
  Foto: CL600 en E-klasse Foto: CL600 en E-klasse

  CL600 met zn dikke V12:P

  3686
  Foto: Mercedes CL600 Foto: Mercedes CL600

  Een dikke Duitser met twaalfcilinder.

  9680
  Foto: Mercedes CL 600 Foto: Mercedes CL 600

  Op zich niet heel bijzonder maar de velgen maken hem toch ineens een pak di...

  21670
  Foto: Mercedes CL500 Foto: Mercedes CL500

  Kwam voorbijrijden! -edit: CL600!-

  5656
  Foto: Mercedes CL 600 Foto: Mercedes CL 600

  Stond niet zo netjes geparkeerd.. Net voor een afslag naar rechts :D

  2656
  Foto: Mercedes fab design Foto: Mercedes fab design

  Mercedes cl fab desing in marokko

  1651
  Foto: Mercedes CL 600 Foto: Mercedes CL 600

  Met AMG sport pakket

  1637
  Foto: BRABUS T13 Foto: BRABUS T13

  Brabus Cl in Saint-Tropez

  1606
  Foto: Mercedes Cl600 Foto: Mercedes Cl600

  Tijdje terug gespot maar het is echt een super auto

  2591
  Foto: Mercedes CL 600 Foto: Mercedes CL 600

  De zon stond vrij lastig :(

  3586
  Foto: Mercedes CL600 Foto: Mercedes CL600

  kwamen we tegen het lijf gelopen toen ik om een maat moest vanmiddag. vind ...

  2571
  Foto: Mercedes CL 600 C216 Foto: Mercedes CL 600 C21..

  Echt een mooie auto alleen de uitlaten zijn iets minder!! Combo met Ferrari...

  3564
  Foto: carlsson amg Foto: carlsson amg

  ik weet nou niet of dit een (gewone) amg is of een cl van carlsson

  3558
  Foto: Mercedes CL600 AMG? Foto: Mercedes CL600 AMG?

  Wel lekkere auto Weet niet zeker of het een echte amg is maar heeft wel ...

  14534
  Foto: CL65 AMG (CL600) Foto: CL65 AMG (CL600)

  Een neppe CL65 AMG in Barendrecht. Blijft toch een prachtige auto!

  5530
  Foto: Mercedes CL 600 C216 Foto: Mercedes CL 600 C21..

  Heerlijk in het wit!

  1522
  Foto: mercedes benz cl600 V12 Foto: mercedes benz cl600..

  Mercedes cl600 V12 silver

  1521
  Foto: MB Kleemann SL Foto: MB Kleemann SL

  mijn eerste Kleemann

  2520
  Foto: Mercedes CL600 Foto: Mercedes CL600

  Jammer van de vierde foto

  0501

  gerelateerd @autoblog

  Gespot: FAB Design CL600 Gespot: FAB Design CL600

  Wit op wit met een bodykit! Bij FAB Design hebben ze altijd wel een paar regenpijpjes liggen d...

  36
  Gespot: een wit kanon met de naam Brabus CL600 Gespot: een wit kanon met..

  In 2006 kwam deze pimp-Benz nog uitgebreid aan bod hier op Autoblog. Alleen zie je ze hier niet e...

  31
  Mercedes CL 65 AMG nu nog leuker Mercedes CL 65 AMG nu nog..

  Als je met 612pk en een koppel van 1000Nm toch niet zo lekker uit de voeten kunt, ga dan met je kar...

  6
  Kleemann geeft de Mercedes SLS AMG 770 pk Kleemann geeft de Mercede..

  Laat het maar aan een paar Denen over om iets lekkers te maken van een SLS AMG. Kleemann is er da...

  16
  Video: Mercedes CL63 AMG bizar beschoten in Zuid-Afrika Video: Mercedes CL63 AMG ..

  Het volgende verhaal zou zo een scene uit een James Bond-film kunnen zijn: een Tsjechische zakenm...

  14
  Wie wint de foute bokaal: Fab of Prior Design? [spotbattle] Wie wint de foute bokaal:..

  Iedereen heeft zijn eigen definitie van 'mooi', maar de twee Mercedessen die deze week op autojun...

  16
  Gespot: Mercedes CL500 Koenig Gespot: Mercedes CL500 Ko..

  Rechtstreeks van de McDonalds parking in Moskou brengen we u deze door Koenig aangepakte Mercedes...

  37
  Famous Parts bouwt widebody CL63 AMG Famous Parts bouwt widebo..

  Een widebody CL63 AMG. Mocht je er behoefte aan hebben dan kan je eventueel bij Famous Parts tere...

  18
  Buitenkansje! Mercedes CL500 AG Excalibur te koop Buitenkansje! Mercedes CL..

  Want wie wil er nou geen vertimmerde Mercedes CL met heel veel Pur-schuim en 30 inch-velgen op de...

  43
  CL65 AMG-lookalike hangt op CL65 AMG-lookalike hangt ..

  Je CL600 als CL65 uitdossen, tss... God straft meteen? Het moet best een hachelijke situatie ...

  76
  Prior Design heeft widebody voor Mercedes CL Prior Design heeft widebo..

  Er was eens een Mercedes, een CL met een droom: een kont als J Lo en een muil als Darth Vader. Pr...

  32
  Brabus 800 Coupe: ultieme performance CL Brabus 800 Coupe: ultieme..

  Wel graag 800 pk en 1.420 Nm onder kap, maar toch niet zo tevreden met het uiterlijk van de CLS? ...

  33
  Brabus pakt 10.536 pk uit tijdens IAA Frankfurt Brabus pakt 10.536 pk uit..

  Zojuist is er flink wat nieuws naar buiten gekomen van Brabus. We hebben een CL500, E-Klasse cabr...

  48
  Prior Design fleurt je oude Mercedes CL op Prior Design fleurt je ou..

  Ze deden het kunstje al eens bij de E-Klasse, S-Klasse en niet te vergeten de SL waar een wideb...

  33
  Anderson gaat los, dit is de CL65 Black Edition Anderson gaat los, dit is..

  Anderson vond dat het tijd werd voor een Mercedes CL65 Black Edition. En wie zijn wij dan om ze t...

  27
  Opvallen doe je met een Carlsson CK65 Opvallen doe je met een C..

  Rechtstreeks vanaf een parkeerplaats in Versailles. Een goudzwarte pk-barbaar aka Carlsson CK6...

  51
  Gespot: Bizarre CL van TC Concepts Gespot: Bizarre CL van TC..

  Een aparte verschijning, zo in het wild... Dankzij de TC63-badge denk je wellicht dat we te m...

  26
  Zoek de verschillen: AG Excalibur in Monaco Zoek de verschillen: AG E..

  AG Excalibur is een betrekkelijk onbekende 'tuner'. Ooit zagen we de 6-serie al voorbij komen, nu...

  49
  De kermis komt er weer aan! Wie spot de dikste? De kermis komt er weer aa..

  Eind volgende maand is het weer Koninginnedag. En dus, in menig dorp wordt de plaatselijke kermis...

  45
  Gespot: Wald CL met Kahn velgen Gespot: Wald CL met Kahn ..

  Een Mercedes CL van Wald met Kahn velgen eronder, dat is smaakvol te noemen! Vorig jaar hadde...

  43
  Mercedes CL MEC Design Mercedes CL MEC Design

  Perfect om je AK-47 in op te bergen. Dit is de "2FACE Bodykit", gemaakt door MEC Design voor ...

  51
  MKB geeft de CL 65 AMG even 750 pk MKB geeft de CL 65 AMG ev..

  Heb jij ook zo'n last van mensen die je inhalen als je voluit rijdt met je Mercedes CL 65 AMG? ...

  47
  ASMA Design PhantASMA CL 65 Wide Body ASMA Design PhantASMA CL ..

  ASMA Baby! ASMA staat garant voor een stukje Duitse bescheidenheid. Ditmaal hebben ze een cre...

  69
  Gespot: Carlsson Aigner CK65 RS "Eau Rouge" Gespot: Carlsson Aigner C..

  Blijkbaar worden dit soort auto's ook echt gekocht door mensen. En ze rijden er ook nog eens in! ...

  45
  Gespot: Wald CL63 AMG Gespot: Wald CL63 AMG

  Een primeur, want wie heeft er ooit een Wald in levende lijve gespot? Onze dank gaan dan ook ...

  43
  Vadsige Merc: Wheelsandmore CL45 Vadsige Merc: Wheelsandmo..

  De Mercedes CL500 is van zichzelf al behoorlijk dik, maar de Duitse tuner Wheelsandmore weet 'm o...

  26
  Mercedes C63 AMG door Kleemann [updated] Mercedes C63 AMG door Kle..

  Het blijven drie leuke wagentjes, de RS4, M3 en C63. De RS4 is echter al wat ouder en roept steed...

  33
  Mercedes SL 65 AMG Black Series door Kleemann Mercedes SL 65 AMG Black ..

  De Deense tuner Kleemann vond 670 pk niet genoeg voor deze Mercedes... Daarom hebben ze de all...

  49
  Carlsson CK65 RS Eau Rouge DarkEdition Carlsson CK65 RS Eau Roug..

  Wederom een CK65 variant? Na de Carlsson CK65 RS Blanchimont (S65) en de Carlsson Aigner CK65...

  16
  Kicherer CL65 AMG: 650 pk en 1200 Nm Kicherer CL65 AMG: 650 pk..

  Kicherer heeft al eens eerder de Mercedes-Benz CL aangepakt, dat was op basis van de CL600 en res...

  48
  Mercedes CL - VITT Super Wide Edition Mercedes CL - VITT Super ..

  Het Japanse VITT tuning is de thuisbasis van de onvervalste widebody Mercedes Benz. Op basis van ...

  34
  Kicherer Mercedes CL 60 Kicherer Mercedes CL 60

  Je bent jong, je handelt zo nu en dan in ondefinieerbare goederen, je hebt geld over en je wilt w...

  37
  Video: Mercedes CL 65 AMG vs Hamann M5 Video: Mercedes CL 65 AMG..

  Om het redelijk lame berichtje over de toeters weer goed te maken, hier nog even het serieuze werk:...

  29
  Kleemann CLK 63K AMG Black Series Kleemann CLK 63K AMG Blac..

  Ook Kleemann voegt zichzelf toe aan de lijst met tuners die een upgrade aanbieden voor de CLK 63 ...

  9
  WALD W216 met 21-inch Mahora porno WALD W216 met 21-inch Mah..

  Wald kan de bestellingen niet meer aan, de 21 inch porno's vliegen namelijk de winkel uit. Niet g...

  45
  Een Mercedes CL en heel veel purschuim Een Mercedes CL en heel v..

  Vorige week heb ik behoorlijk wat mensen laten schrikken met een gepimpte BMW 6 serie. De achterk...

  116
  Kleemann update GTK-concept naar D-SCK Kleemann update GTK-conce..

  In oktober 2007 kwam de Deense tuner Kleeman naar buiten met een design-concept op basis van de M...

  25
  FAB DESIGN CL600 met vleugeldeuren FAB DESIGN CL600 met vleu..

  Een uiting van jouw persoonlijke verfijnde smaak, afgewerkt met de meest prachtige materialen, ko...

  39
  VÄTH geeft de Merc CL65 AMG wat astronautenvoer VÄTH geeft de Merc CL65 A..

  Een Mercedes CL65 AMG is qua uiterlijk natuurlijk geen softie, maar er zijn altijd nog pooiers me...

  69
  Kleeman ML63K Bi-turbo: nieuwe platen Kleeman ML63K Bi-turbo: n..

  Herinnert u zich de getunede Mercedes ML 63 AMG van Kleeman nog? De SUV krijgt van de Mercedes-tu...

  28
  Wald International doet de CL-klasse nog eens over en hoe! Wald International doet d..

  Wald International ging al met de CL-klasse aan de slag nog voordat deze bij de dealers stond. Da...

  83
  De Lorinser tupperware party in Essen De Lorinser tupperware pa..

  Op de show in Essen mag een tunert als Lorinser natuurlijk niet ontbreken. En we hebben voor jull...

  32
  Carlsson Aigner CK65 Eau Rouge in Essen Carlsson Aigner CK65 Eau ..

  De Carlsson CK 65 Eau Rouge kennen we. Dit is dezelfde auto, maar dan in het oranje. Verwarrend g...

  51
  Kleemann geeft ML63 AMG 800 pk! Kleemann geeft ML63 AMG 8..

  Liever een ster in mijn ruit..., blaat blaat blaat..., ja inderdaad, lekker afgezaagd, die kennen...

  46
  Lorinser doopt de CL 500 tot Lorinser L55RS Lorinser doopt de CL 500 ..

  De mannen van tuner Lorinser voorzagen de Mercedes C-klasse eerder dit jaar al van een tupperware...

  16
  Carlsson CK65 Carlsson CK65

  Na de CK60 presenteren we hierbij de Carlsson CK65, een gelimiteerde uitgave op basis van de Merc...

  33
  Kleemann MS-11 sloffen Kleemann MS-11 sloffen

  De Deense Mercedes-tunert Kleemann heeft een nieuw setje wielen op de markt gebracht. Met deze MS...

  25
  Brabus SV12 S Biturbo Coupé Brabus SV12 S Biturbo Cou..

  Goedemorgen! We vallen meteen maar met de deur in huis, het is per slot van rekening de week van ...

  40
  Hoera! AMG 40 jaar Hoera! AMG 40 jaar

  De huistunert van Mercedes uit Affalterbach wordt dit jaar 40 en wie jarig is die geeft cadeautje...

  80
  Mercedes CL600 door FAB Design Mercedes CL600 door FAB D..

  FAB Design doet haar motto, enough is never enough, weer eens eer aan. Ze hebben een wide bodykit...

  57
  Carlsson CK60 in Essen Carlsson CK60 in Essen

  Carlsson presenteert in Essen haar vlaggeschip CL- en S-Klasse project op basis van de 12-cylinde...

  28
  BRABUS T13 - 327 km/u BRABUS T13 - 327 km/u

  De Mercedes S600 is natuurlijk best een geinig wagentje, maar de topsnelheid van 250 km/u valt we...

  53
  R50K: Mercedes R-Klasse door Kleemann R50K: Mercedes R-Klasse d..

  Alhoewel de Mercedes R-klasse zwaar aan het floppen is, lijkt het voor tuners wel een gewild obje...

  26
  Carlsson CK60 op basis van de CL600 Carlsson CK60 op basis va..

  Na de CL63 AMG en de CL600 van Brabus kon Carlsson natuurlijk niet achterblijven, de Duitse tuner...

  11
  De nieuwe Mercedes CL Coupé door Brabus De nieuwe Mercedes CL Cou..

  Brabus is altijd goed. Optisch kun je erover twisten maar onder de kap weten ze er altijd wel max...

  107
  2007 Mercedes Benz CL-Klasse door Wald 2007 Mercedes Benz CL-Kla..

  De nieuwe CL is nog niet bij de dealers of er is alweer een tunert die wil laten weten dat ze dru...

  27
  Mercedes in Marbella Mercedes in Marbella

  Mercedes-Benz is goed vertegenwoordigd in het zonnige Marbella. Neem nou deze 600 in absolute con...

  41
  Mercedes E-klasse Combi volgens Kleemann Mercedes E-klasse Combi v..

  Deense tuner Kleemann doet altijd leuke dingen met Mercedes. Als voorbeelden noem ik de getunde CLS...

  2
  Kleemann Mercedes CLS Kleemann Mercedes CLS

  De nieuwe SLK was al aangepast door Kleemann, nu is het de beurt aan de Mercedes CLS. De Deense tun...

  2
  Mercedes SLK volgens Kleemann Mercedes SLK volgens Klee..

  Als de Deense firma Kleemann aan het tunen gaat, leveren ze geen half werk af. De Kleemann SLK 55K ...

  1
  Is 450pk in een Mercedes-AMG CLA45 Shooting Brake genoeg? Is 450pk in een Mercedes-..

  RevoZport maakt het namelijk mogelijk. 'Lelijk vanuit elke hoek, behalve recht van voren.' 'Me...

  21
  In dit unieke Mercedes S600 Guard-interieur zit je goed In dit unieke Mercedes S6..

  De nieuwe S600 Guard is op de markt, maar voor Arabische klant had de binnenzijde een interieurfi...

  15
  Mansory presenteert S63 AMG met een hoop extra pk Mansory presenteert S63 A..

  Dit toonbeeld van goede smaak kan namelijk met twee verschillende performancekitjes worden bestel...

  36
  Deze Mercedes E63 AMG Estate heeft 750 pk Deze Mercedes E63 AMG Est..

  Een paar standaardvelgjes eronder, en iedereen denkt dat je zo'n niet vooruit te branden E63 AMG ...

  16
  Scoop: Badr koopt dikke Brabus G63 6x6 AMG Scoop: Badr koopt dikke B..

  Zo'n G-Klasse 6x6 is toch wel de ultieme bad boy, zeker als Brabus 'm nog even aanpakt. I came in...

  26
  Te koop in België: deze Brabus G-klasse is niet wat je denkt Te koop in België: deze B..

  Fugazi, fugazi, it's a wazzy, it's a woozy... Zo op het eerste gezicht denk je dat je naar een...

  39
  Brabus G63 All Black doet zijn naam eer aan Brabus G63 All Black doet..

  Liefst 700 pk's schuilen er onder de kap van deze Brabus G63 Sunny Bergman Edition. Heeft u g...

  26
  Carlsson leeft zich uit op de Mercedes GLA, geeft Carlsson leeft zich uit o..

  Een beetje Mercedes krijgt een leuk tuningpakket van Carlsson. De GLA hoort er wat dat betreft we...

  10
  IMSA geeft de S63 AMG Coupé meer pk IMSA geeft de S63 AMG Cou..

  De tuner heeft ergens in de 5.5-liter V8 nog 135 extra paardjes weten te vinden. Daarmee komt ...

  33
  Gespot: Mercedes CL Gespot: Mercedes CL '65' ..

  Een CL 500 rijden staat voor sommige mensen gelijk aan een grote toespraak voeren terwijl je een ...

  0
  Acht dikke spots uit Japan - Deel 2 Acht dikke spots uit Japa..

  Werp een blik op de goedgevulde straten van Tokio. Spotter @ronald1 heeft ons onlangs voorzien...

  26
  Het keiharde autoleven van een Russische olietelg Het keiharde autoleven va..

  Russische olietelgen, wat zouden die toch rijden? Kijk even met ons mee naar het Instagram-acc...

  43
  Deze BRABUS B45 is België Deze BRABUS B45 is België..

  Voor deze Belg is een vierpitter alles wat hij nodig heeft, en hij schroomt niet om hier een astr...

  0
  Gespot: Brabus S63 AMG met 900 pk? Gespot: Brabus S63 AMG me..

  Voor zover wij weten krikt Brabus de 63 AMG-blokken maximaal op tot 850 pk, maar zo te zien heeft...

  0
  Gebeeldhouwde Asobak: bronzen Brabus G 800 Gebeeldhouwde Asobak: bro..

  Alsof 800 pk in je G-Klasse nog niet genoeg was.. Een kleurtje zoals op deze door Brabus getunede...

  0
  Iemand is zijn Mercedes CL550 vergeten in Dubai Iemand is zijn Mercedes C..

  We hebben er weer een. Een verlaten Benz die louter dienst doet als stofverzamelplaats. Het is...

  32
  Gallery: blauwe Mercedes G-Klasse met veel koolstof Gallery: blauwe Mercedes ..

  Carbon fibre all the way, baby! De Mercedes-Benz G-Klasse is zo onderhand wel door minimaal 9...

  16
  Voltage geeft de S65 AMG meer pk Voltage geeft de S65 AMG ..

  Want met 630 pk en 1.000 Nm (stock) kom je natuurlijk helemaal nergens. Voltage Design is een ...

  16
  Frankenstein: Mercedes C63 AMG met het lijf van een 190E Frankenstein: Mercedes C6..

  De ultieme wolf in genetisch gemodificeerde schaapskleren. Piper Motorsport besloot een Merced...

  42
  850 pk Brabus S-Klasse: nu zonder Apple-prullaria 850 pk Brabus S-Klasse: n..

  De mannen van Brabus pasten hun sterkste motorupgrade al eens toe op de nieuwe S63 AMG, in iBusin...

  20
  Carlsson kan niet van Mercedes C-Klasse AMG Sport afblijven Carlsson kan niet van Mer..

  We kunnen het onszelf bijna niet voorstellen, maar het zou zomaar kunnen dat je bij het aanvinken...

  15
  IMSA geeft Mercedes S63 AMG een klap extra vermogen IMSA geeft Mercedes S63 A..

  Je wilt je stijlvol voortbewegen, maar hebt niet genoeg aan minder dan 700 pk? Dan kun je vanaf n...

  13
  7 van de snelste powerstations op aarde 7 van de snelste powersta..

  Een beetje een stationwagen met peper doet 250 km/u, maar dan hakt de begrenzer er doorgaans in. ...

  65
  Jerome Boateng is Jerome Boateng is 'stolz'..

  Een beetje een profvoetballer rijdt natuurlijk een dikke terreinwagen, zo ook Jerome Boateng van ...

  18
  DMC stuurt Mercedes G-Klasse met 700 pk de weg op DMC stuurt Mercedes G-Kla..

  DMC komt met de DMC G Extrem. Een ding weten we zeker: extreem is de G-Klasse van de Duitse tuner...

  12
  Mercedes A45 AMG van GAD is bijzonder groen [427 pk] Mercedes A45 AMG van GAD ..

  Dit is de Mercedes A45 AMG van tuner GAD-Motors. Zij voegde niet alleen extra paarden toe aan de ...

  8