inloggen
of
registreer Nog geen account? Geen probleem, je kan hier registreren.

Video: SCHOKKEND! Motoragent geschept op snelweg

Video: SCHOKKEND! Motoragent geschept op snelweg

Gepost op 02-09-2009 om 21:12 door robbie | 24.783 views | 31 reacties
Video: Motorrijder faalt hard met wheelie, wordt ingerekend Video: Motorrijder snapt road rage niet Video: Politie vs Motortuig Video: Politiemotor ziet drempel over het hoofd Video: Motormuis vlucht voor politie
 • Een (niet zo slimme) motoragent die een rijbaan op de snelweg wilde afsluiten werd daarbij geschept door een Seat Ibiza die niet zo goed oplet. De agent had overigens GEEN toestemming om de snelweg af te sluiten en deed dit op eigen houtje. De schade? Een gescheurde nekwervel, gebroken kaak en zware hersenschudding. Oh ja zijn motorfiets is ook kapot…


  31 Reacties:

  superziek waar moet die vent mee bezig geweest zijn dat die de motoragent niet zag?

  Tsja, je kunt je ook afvragen waar die agent in hemelsnaam mee bezig is dat ie zomaar midden op de snelweg gaat staan, ook vrij dom…

  je verwacht zoiets niet, dat opeens 100m voor je een motorfiets staat. Zeker omdat je nog bij wijze van, achter een vrachtwagen rijdt. Oplettend is het niet, maar die agent gaat wel die baan op rijden en ik zie mensen gewoon in paniek snel invoegen naar links (of dat past of niet) dus al met al beiden schuld!

  Volgens mij had de bestuurder van die Ibiza redelijk wat tijd om uit te wijken. Die vrachtwagen (en nog een auto?) gaan wel op tijd. Die Ibiza heeft zelf nog meer tijd.

  die ibizza had hem idd wel kunnen zien miss was die met iets anders bezig

  Luister nou eens allemaal goed! Als jij 120km/h op de snelweg rijd en er staat in een keer midden op de weg een agent stil en helaas zie je die zogenaamd te laat dan rij je er tog gwn overheen? tegenwoordig in 2009 is zo iets vrijnormaal!

  Die gast had ruim 6 seconde de tijd om van baan te wisselen (de auto voor hem doet dat overigens wèl) dat is dus, er vanuitgaande dat de man 120 km/h reed:
  120 km/h = 33.3 m/s x 6 sec = 200 meter.
  Als hij door de ruiten van de auto voor hem de agent al eerder kon zien had de bestuurder dus ruim 200 meter de tijd om van baan te wisselen. Tijd én afstand genoeg lijkt mij. Hij had op z’n minst kunnen remmen en uitwijken naar de vluchtstrook…

  Nieuw Nederlands record qua aanrij-tijd voor die ambulance ;)

  Holy shit! Alles kan je relativeren na het ongeval, er zijn verzachtende omstandigheden waarmee rekening moet gehouden worden, zoals die die jullie opnoemen, maar één ding vreet me op: sta daar eens in het midden van de rijbaan, gele Ibiza met een ander leven, een andere wereld, op je afstormend. Wat zal deze agent gedacht hebben voordat hij in z’n broek deed van de angst? “Wàt?! Ik sterf omdat een opaatje/man/vrouw/adolescent gewoon niet uit zijn fucking ogen kijkt?! Da’s niet waarom ik bij de politie ging!”… Denk dat deze man nu helemaal anders naar zijn leven kijkt.

  Een gescheurde nekwervel en gebroken kaak zijn k*t verwondingen! Ik kan het weten. En wat mij betreft zit de Ibiza helemaal fout. Autorijden draait voor 99 % om kijken. En een agent mag wat mij betreft best zelf initiatief nemen. Dat zijn vaak de beste. Hééél onnodig wat hier gebeurde.

  een speciaal verzoek aan meneer de editor

  ik weet niet of dit hoort op een site zoals autojunk. dit is gewoon niet geschikt voor een heel aantal mensen. MAAK HET IETS VAN SCHOKKENDS.

  oja @robbie je hoeft dit soort dingen niet perse te plaatsen, sommige dingen zijn beter als mensen het niet zien. zoiets is vreselijk en ik ga ook niet uploaden hoe een jeep 20 afghanen aanrijdt.
  dit is meer iets voor geenstijl

  @JOORRIISS: Er staat niet voor niks SCHOKKEND!

  Je bent dus gewaarschuwd, en als je er niet tegenkan? Pech gehad! Dit soort beelden worden ook gewoon uitzonden op het RTL Nieuws (19:30).

  de ambulance zal er zo snel geweest zijn omdat de politie daar ergens vlakbij (door een ongeval of zo) al stond (en de ambulance ook) en dat de agent dan de snelweg is opgereden…

  ik vraag me nou af zou die ambulance door rijden of roepen ze iemand anders op om die vent te helpen?

  @robbie

  dit soort fimpjes hebben nauwelijks iets te maken met autos, zie jij een bentley of een ferrari

  dit soort filmpjes horen hier niet

  @JOORRIISS:
  Hoe kun je nou beweren dat dit nauwelijks iets met auto’s te maken heeft? Zag je waardoor die agent werd aangereden?
  En jij bent ook niet degene die bepaalt wat hier hoort of niet, maar dat terzijde…

  @JOORRIISS: autoJUNK! En Ferrari zuigt ;)

  Scherpe reactie van de skoda rijder, dus een wijze les voor iedereen, ten alle tijden op blijven letten;)!

  Wat was die bestuurder aan het doen, dat wil ik weten!

  Radio instellen, Ipod aansluiten, krant lezen, relaxen, stoel verstellen, DVD kijken, notities maken, ontbijten, TV kijken, bellen, varifocus bijstellen…
  Je weet het niet em het erge eraan is dat zulke mensen gewoon mogen blijven rijden!
  Ik zeg: permaban van alle wegen.

  Het is belachelijk, echt waar… Overigens zit je als rijder van die Passat ook niet heel erg op te letten als je die sirenes en zwaailichten niet hoort/ziet. Ik kijk zelf altijd wel aardig dwars door de auto die voor mij rijdt heen, zoiets moet toch wel goed opvallen.
  Zulke mensen moeten inderdaad gewoon 25 jaar niet meer mogen rijden en als ze tegen die tijd ouder zijn dan 70 maar gewoon voor de rest van hun leven niet meer… Helpt dat ook weer tegen files.

  Overigens, bij seconde 9 staat de motoragent al bijna stil, en ik denk dat als je goed vooruit kijkt je in de Ibiza de motoragent cq. het zwaailicht ZEKER al had kunnen zien bij seconde 11. Het uiteindelijke moment van raken ligt bij seconde 27, dus dat geeft niet 6 maar 16 seconden tijd… Ik was bij seconde 22 al van die motor afgesprongen trouwens, die Ibiza-bestuurder keek die motorrijder toen vast niet recht in de ogen dus dan wist die motorrijder misschien ook wel dat die Ibiza-bestuurder niet op zat te letten. Nu springt ie pas van z’n motor als die Ibiza nog maar 10 meter van hem verwijderd is. Ik vind het diep en dieptriest wat er gebeurd is, maar dat vind ik wel een beetje naief van die agent, dat ie ZO lang wacht. Ware het niet dat de volledige schuld hier ligt bij de bestuurder van de Ibiza.

  En misschien het belangrijkste commentaar achteraf, hoe kan die motoragent op eigen houtje handelen? Hij rijdt voor 2 motorrijders en een ambulance uit. Daar maakt hij vrij baan voor zodat die probleemloos kan invoegen. Hij heeft of te maken gehad met een kamer van waaruit dat wordt aangestuurd, of hij heeft met 2 of 3 motoragenten/ambulancebroeders te maken gehad… Op eigen houtje lijkt me heel onwaarschijnlijk, nu klinkt het net alsof die motoragent daar stomtoevallig was en dacht, goh laat ik even helpen door die rijbaan alvast af te sluiten. Lijkt me niet.

  Ik zei Passat, ik bedoelde Dacia Logan MCV.

  Ik hoor hier veel “die gast” :) Zeker dat het een man was? ;)

  Hoezo is dit gefilmt?
  Stond dr toevallig een spotter of journalist ofsow?

  Het zal je maar overkomen…

  Ik vind het nogal kort door de bocht om te zeggen dat de ibiza rijder alle blaam treft. Heb jij ooit midden op de snelweg opeens een motorrijder zien stilstaan? En wat had het daarnaast voor nut om die baan af te sluiten. Ambulance had evengoed over de vluchtstrook door kunen rijden mocht er geen ruimte zijn geweest om in te voegen…

  jammer van die seat

  Met Sjakoo eens. Van 120 naar 0 is best intens en mensen hebben een natuurlijke angst tot hard remmen. Daarnaast hebben mensen een natuurlijke drang om naar rechts uit te wijken. Dat zag je nu ook weer. Hier had de agent op moeten anticiperen. Het was ook geheel onnodig, hij voelde zichzelf misplaatst autoritair door te denken dat hij wel eventjes het verkeer in zijn uppie zou omleiden. Zal wel door de adrenaline komen.

  Je verwacht van een ambulance chauffeur toch wel dat hij een beetje normaal kan invoegen. Daar heb je toch geen 3 motormuizen voor nodig. Één escort is oke maar als er eentje midden op de A7 stil gaat staan gaat dat een beetje te ver. En dan zeuren ze nog over mankracht te kort en bezuinigen dit.
  Maarja de gozer in die seat zat ook niet echt op te letten.

  http://www.youtube.com/watch?v=HfTR90n4Hd8

  Dat verklaard een boel.. Aan de andere kant van de snelweg stond een trauma heli, een een mooie collectie brandweer en ambulance wagens.

  De chauffeur van de Seat is niet heel goed bezig, maar sjef agent mag gezien zijn beroep, ook wel rekening houden met het feit dat een circus aan de andere kant van de snelweg aandacht trekt! Agentje had beter moeten nadenken, zal het volgende keer ook wel anders aanpakken denk ik!

  reageer

  Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

  Log in

  gerelateerd @autojunk

  Video: Motorrijder doet indrukwekkende stunt
  Video: Motorrijder doet i..

  Niet dat het zijn bedoeling was, maar zijn domheid wordt beloond met een gr...

  529.087
  Video: Politie Rotterdam filmt achtervolging met dashcam
  Video: Politie Rotterdam ..

  Ford Focus probeert te ontkomen aan politie door spookrijden de snelweg op ...

  828.840
  Video: Sommige mensen treffen het écht niet
  Video: Sommige mensen tre..

  Dit gebeurde bij Viva Italia in Assen rond half 4 's middags. Autootje...

  928.794
  Video: Golf drift FAIL
  Video: Golf drift FAIL

  Boem is ho

  2027.348
  Video: De domste BMW crash ooit!
  Video: De domste BMW cras..

  Echt waar muts, wat was jij denkende? Zelfs een dubbele facepalm dekt de la...

  2026.360
  Foto: Flitsen op 1e paasdag Foto: Flitsen op 1e paasd..

  Flitsers hebben altijd zin, zelfs op 1e paasdag. Deze was vorig jaar (2006)...

  321.716
  Video: Motor crasht tijdens opnames
  Video: Motor crasht tijde..

  Dat zie je ook niet, zo'n vrachtwagen

  1121.163
  Video: Motorrijder crasht en overlijdt
  Video: Motorrijder crasht..

  Heftige beelden die de politie van het Britse Norfolk inzet om mensen na te...

  619.958
  Video: Monstertruck FAIL
  Video: Monstertruck FAIL

  Monsterstruk dondert om en komt niet zo lekker op z'n bestuurder terech...

  1318.085
  Video: Ford Mustang-drift faalt hard
  Video: Ford Mustang-drift..

  Verwacht je ook niet als Peugeot-rijder..

  117.956
  Video: Driften in een Nissan
  Video: Driften in een Nis..

  je doet het ietwat verkeerd.

  216.948
  Video: Van rijbaan wisselen doe je niet zo
  Video: Van rijbaan wissel..

  Dat doe je dus niet zo. Met je geblindeerde ramen.

  1516.929
  Foto: Politie crasht Subaru Impreza Foto: Politie crasht Suba..

  Vierwielaandrijving, een droge weg en dan toch. :-)

  1116.526
  Video: Lachen om motormuis
  Video: Lachen om motormui..

  Tè melige videobewerking van een motorongeluk waar de motormuis er gelukki...

  615.598
  Video: Drift FAIL uit Litouwen
  Video: Drift FAIL uit Lit..

  Gast uit Litouwen laat zien hoe je niet moet driften.

  1015.479
  Foto: Renault Clio vs Volvo V40 Foto: Renault Clio vs Vol..

  Als je Clio door een Volvo V40 in de flank wordt gegrepen dan is dit het re...

  1015.414
  Video: Frontaal op een auto of de afgrond in?
  Video: Frontaal op een au..

  Kies maar! (actie @2:30)

  415.110
  Video: Spectaculaire achtervolging
  Video: Spectaculaire acht..

  Die gast kan geen kant op en ramt alles wat ie tegenkomt! Grand Theft Auto ...

  814.743
  Video: Faal! Snelweg-glijpartij
  Video: Faal! Snelweg-glij..

  Gekkie in Twingo toucheert brandweerwagen

  914.673
  Video: Red Bull Air Race Barcelona 2009
  Video: Red Bull Air Race ..

  Vliegtuigblog: Wouter wordt namens Seat misselijk gedraaid op de Red Bull A...

  214.553
  Video: Ferrari F430 uitladen gaat niet helemaal goed
  Video: Ferrari F430 uitla..

  Ferrari F430 uitladen gaat niet helemaal goed. Is het niet de bedoeling dat...

  1213.570
  Video: Motorrijder maakt salto
  Video: Motorrijder maakt ..

  Omdat hij een voetganger probeert te ontwijken. Die vervolgens doorloopt, d...

  312.884
  Video: Crash @ Seat Leon Eurocup
  Video: Crash @ Seat Leon ..

  That's one lucky marshal

  512.787
  Video: Toyota Celica driftfaal
  Video: Toyota Celica drif..

  Dumbass...

  212.776
  Video: Driften gaat mis: presentator op de grond
  Video: Driften gaat mis: ..

  Boem. Klats. Au.

  512.737
  Video: Motor crasht tussen twee vrachtwagens
  Video: Motor crasht tusse..

  Shit, shit, SHIT!... boem

  712.623
  Foto: Gecrashte politieauto met opgeblazen airbags!? Foto: Gecrashte politieau..

  Het is misschien geen superspot, t'is maar een Vectra, maar waar het me om ...

  2012.352
  Video: Motorgozers stunten en crashen
  Video: Motorgozers stunte..

  Het zijn net dominosteentjes

  1112.051
  Video: Boem is ho.
  Video: Boem is ho.

  heel hard ho.

  311.584
  Video: Politieagent veroorzaakt bewust aanrijding
  Video: Politieagent veroo..

  In Amerika mag je rechts wel passeren, maar deze politieagent vindt van nie...

  1011.515

  gerelateerd @autoblog

  Kannibalisme groeiend probleem onder Duitse politie-BMW Kannibalisme groeiend pro..

  Wat een melding van een bankoverval al niet teweeg kan brengen... De Polizei rukte onlangs met...

  31
  Video: motorrijder vlucht voor politie, ontmoet stoeprand Video: motorrijder vlucht..

  'Hee, film dit!' Het waren de legendarische woorden van een motorklootzakje dat voor de lol achte...

  0
  Britse politie choqueert met video van dodelijk motorongeluk Britse politie choqueert ..

  Om inwoners van Norfolk te laten nadenken over verkeersveiligheid heeft de plaatselijke politie e...

  83
  Video: gehaaste motorrijder ontmoet vrachtwagendeur Video: gehaaste motorrijd..

  Dit is niet het uitzicht waar je op zit te wachten als motorrijder. Welja, laten we het debat ...

  28
  LOL video: Motoragent ziet drempel over het hoofd LOL video: Motoragent zie..

  Je zou verwachten dat een motoragent die de autostoet van de Mexicaanse president moet begeleiden...

  35
  Dronken Belgische R8-rijder rijdt door na zwaar ongeval [updated] Dronken Belgische R8-rijd..

  We hebben deze tof ogende Audi R8 met Gulf-livery al vaak op autojunk voorbij zien komen. Het is ...

  101
  Video: Aangehouden Amerikaan steelt politieauto Video: Aangehouden Amerik..

  En politieauto's crashen kan de man ook, want hij ramt hem vol in een vrachtauto. Drugs are bad...

  13
  Politie laat eigen auto jatten en schiet er vervolgens op Politie laat eigen auto j..

  De een-na-grootste vernedering (na het verliezen van je dienstwapen) die je als agent kan overkomen...

  34
  Sneeuwpret in Nederland - een overzicht Sneeuwpret in Nederland -..

  Snelheidsdekens, vrachtwagenterreur, een glijdende rapmeneer, falende NS en meer van zulks. Sn...

  116
  LOL! Politieagent crasht, motorrijders lachen hem uit LOL! Politieagent crasht,..

  In Nederland roepen we wel eens over de politie dat niemand er respect voor heeft en dat we een v...

  44
  Politieauto vs motor: wie gaat dit winnen? Politieauto vs motor: wie..

  Leuk hoor, zo'n mediabattle. Maar voor een harde tweestrijd met de nodige risico's moet je toch...

  50
  Motorleedvermaak: asfaltkusje met 137 km/h Motorleedvermaak: asfaltk..

  We zien onze tweewielige medemensen steeds vaker langskomen op Autoblog, want eerlijk is eerlij...

  48
  Video: gekantelde autotransporter bergen is een makkie Video: gekantelde autotra..

  Zo'n omgeslagen truck vol auto's is zuur, maar ongelukken gebeuren. Gelukkig zijn er altijd profe...

  0
  PR-fail: ACAB-kenteken in persbericht Duitse politie PR-fail: ACAB-kenteken in..

  Nee, ACAB is geen afkorting voor 'acht cola, acht bier'. Voor mensen die een beetje moeite he...

  21
  Video: deze mafketels geven bikers een slechte naam Video: deze mafketels gev..

  'Power by numbers', dat is samen met wendbaarheid en een gunstige pk-gewichtsverhouding een sterk...

  24
  Van rijbaan wisselen: zo moet het niet Van rijbaan wisselen: zo ..

  Met je geblindeerde ramen. Of was het de bedoeling om je Kia te slopen? Check het op Autojunk &ra...

  0
  Video: F3-race in Macau gaat van start met flinke klapper Video: F3-race in Macau g..

  Je kunt er op zo'n krap stratencircuitje natuurlijk op wachten, maar het ging na de start van de ...

  0
  Het is weer zover: file op de A2 door mobiele flitser [updated] Het is weer zover: file o..

  Tja, daar sta je dan als ijverige agent. Dacht je eens flink los te kunnen gaan langs de A2, trap...

  53
  Video: Nurburgring crashcompilatie 2014 Video: Nurburgring crashc..

  Ja ja, ook dit jaar waren er weer genoeg mindere goden op de 'Ring om een flinke compilatie mee t...

  33
  Helmcam: motorrijder redt vrouw uit omgeslagen auto Helmcam: motorrijder redt..

  Even een korte reminder: dit hoor je dus te doen als er voor je neus een omgeslagen auto op de we...

  0
  Achtervolger vat doorrijdster uit Enschede in de kraag Achtervolger vat doorrijd..

  Een verhaal uit de categorie 'burgerinitiatieven waar we blij van worden', met in de hoofdrol een...

  19
  Bizar: tram halveert politie-Skoda in Praag Bizar: tram halveert poli..

  Na de onfortuinlijke ontmoeting was er maar weinig van de Octavia in kwestie over.. Vandaag h...

  12
  Video: burnout-trekkende Ozzie is er gloeiend bij Video: burnout-trekkende ..

  Het leek meneer een goed idee om op een druk kruispunt zijn achterbandjes op te roken. De agenten...

  7
  Seat Ibiza (6J) - occasion video & aankoopadvies Seat Ibiza (6J) - occasio..

  De Seat Ibiza Mk4 werd ontworpen door de Belg Luc Donckerwolke en gepresenteerd in 2008 tijdens d...

  30
  Agent rijdt dienstwagen total loss bij achtervolging Agent rijdt dienstwagen t..

  Tijdens politieachtervolgingen gaat het nog wel eens mis. Of: vies mis, zoals afgelopen nacht in ...

  34
  Verslag: motoragent vs. profvoetballer met kapsones Verslag: motoragent vs. p..

  Het leven van een diva gaat niet over rozen: rij je chill 155 op de snelweg, komt zo'n lelijke pa...

  94
  Politie pakt inbrekers na achtervolging, zet beelden online Politie pakt inbrekers na..

  Dankzij dashcams en bodycams zitten we er bovenop. Spectaculaire beelden na de klik! De Politi...

  33
  Politie rijdt 13-jarige autodief klem op A59 Politie rijdt 13-jarige a..

  Toen de politie gisteravond de achtervolging inzette op een gestolen auto hadden ze waarschijnlij...

  36