FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Aston Martin Rapide


Job430 Gepost op 31-01-2010 om 14:37 788 views | 8 reacties

Nou, hier hoort wel een leuk verhaaltje bij. Ik liep wat rond door de stad, zie ik daar een prachtige wagen staan. Na zo'n uur van deze auto te genieten, helaas achter een lint want je mocht niet dichterbij komen, wenkt de fotograaf richting mij. Dus ik met een gebaar even gekeken of hij mij wel bedoelde. En ja hoor, gelukkig bedoelde hij mij. Dus ik voorbij het lint:P Dus ik vraag of hij Brits is en ja hoor, hoe kan het ook anders met een Aston, het is een Brit. Vroeg hij of ik het wat vond, de auto, dus ik probeer iets uit te brengen en omdat dat niet echt wilde lukken zei ik maar dat ik er geen woorden voor het zo mooi. Hij zei dat ik gewoon foto's mocht gaan maken dus dat was erg leuk, hij wilde mijn camera nog en zei dat ik maar bij de auto moest gaan staan, dan zou hij wel eventjes een foto maken, erg vet dus. Daarna een gesprek gehad met de Aston-man en hij heeft de motor ook nog eventjes laten horen en, omdat het een flinke holle ruimte was, echode het flink. Was genieten. Nou nu het beste gedeelte, omdat de Aston-man en de fotograaf moesten wachten totdat de zon onderging in verband met de foto's vroeg de Aston-man me of ik misschien in de auto wilde zitten. Nou dat wilde ik wel, graag zelfs, dus ik in de auto, zit heerlijk maar hoe kan het ook anders;) Was echt een mazzeltje dit en ben erg blij dat het zo is gelopen. Op een foto die ik gestuurd heb zie je voor me de fotograaf met de Aston en daarboven, op de brug, zie je een boel mensen die, net als ik, van de Aston staan te genieten maar helaas voor hun, wel van een afstandje;) Volgens mij valt dit niet/nauwelijks te overtreffen. Was een top-dag! Zo'n 250 foto's gemaakt, zien er erg mooi uit, mocht iemand er eentje willen moet je het maar even laten weten.

Locatie: Valencia
Land: Spanje


8 Reacties:

MiuRa
MiuRa januari 31, 2010 om 14:45 # | Report | Reply

Die achtergrond komt me bekend voor van fotos van een 612 en een alfa 159 😛

Job430
Job430 januari 31, 2010 om 14:46 # | Report | Reply

Mocht iemand een foto willen van betere kwaliteit, moet je het maar even laten weten. Mocht je ze willen bewerken of gebruiken, graag eerst even vragen aub:)

Job430
Job430 januari 31, 2010 om 14:47 # | Report | Reply

@ MiuRa, ken ik niet.. Waar heb je die foto’s gezien dan? Heb je een link toevallig?

AS
AS januari 31, 2010 om 15:58 # | Report | Reply

http://www.netcarshow.com/alfa_romeo/2005-159/800×600/wallpaper_02.htm bijvoorbeeld. Ik dacht er ook meteen aan 😛

Job430
Job430 januari 31, 2010 om 15:59 # | Report | Reply

Nou heel fijn allemaal, maakt het iets uit? Persoonlijk vind ik deze foto’s dan net iets mooier als die Alfa die je daar laat zien.. Laat vooral weten wat je van deze foto’s vind:) Wie weet kan ik er wat mee!

Job430
Job430 januari 31, 2010 om 16:05 # | Report | Reply

Goh, ik ben iets vergeten te vertellen. De fotograaf was de fotograaf van Aston. Ze reden met z’n 2e naar verschillende plaatsen om de auto nog eens te testen en foto’s te maken voor de media zoals Top Gear en andere magazines.. Die Aston-man had meegeholpen aan de ontwikkeling van onder andere de Rapide(met name de 6.0 V12) en de One-77.. Ze hadden ook nog een groene en een donkergrijze bij, helaas stonden die niet hier..

Maurice16
Maurice16 januari 31, 2010 om 19:11 # | Report | Reply

Mooi verhaaltje man! En de mooiste foto’s zitten op het laatst, vooral die laatste drie zijn erg mooi! Moet een erg leuke ervaring zijn geweest! 😀

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app