inloggen
of
registreer Nog geen account? Geen probleem, je kan hier registreren.

Video: Prius geeft gas

Video: Prius geeft gas

Gepost op 22-02-2012 om 9:11 door bugboy | 12.538 views | 42 reacties
Video: Het Grote Prius Spel #20 Video: Hybride vergelijking: Prius vs Insight Video: Zuinig: Prius vs 520d Foto: Prius Plug-in Hybride in NL Video: Teaser van de nieuwe Prius
 • Weer zo'n typisch voorbeeld dat de Prius alleen gekocht wordt vanwege de lage bijtelling en dat het helemaal niets met het milieu te maken heeft. Deze Prius stoot bij 190km/u denk ik meer uit dan mijn A4 diesel.


  42 Reacties:

  Je weet dat een prius de 190 niet haalt, dit is onzin. De auto’s aan de rechterkant rijden jullie niet snel genoeg voorbij.

  @syliaca: dit is wel de meest domme reactie ooit! je ziet op 2 kmh/p meters dat die 190 rijdt en jij wil beweren van niet? het is duitsland daar rijden ze alle snelheden?

  @cathrozar: maar de topsnelheid van een prius is 180?

  @dennisr: Dat is op de teller dus al gauw 190km/u. Het gaat mij ook niet om de absolute topsnelheid, maar om het feit dat dit soort auto’s alleen maar gekocht worden om het financieel gewin. De meeste (lease) rijders in een hybride geven alleen om de portemonnee en niets om het milieu. Om nog maar niet te spreken om het uiterlijk van hun auto.

  Ik ben van mening dat leaseauto’s een registratiesysteem moeten krijgen. Dan is fraude met privékilometers lastiger en dan kun je de bijtelling ook laten afhangen van het daadwerkelijke verbruik van de auto. Dat is eerlijker en dan wordt zuinig rijden ook meer gestimuleerd.

  @dennisr: wij hebben zo’n peugeot 607,,3.0 v6,, haalden ook 237km/u op teller/ nav. nog beetje over,, op papier ook 232km/u,, ligt er helemaal aan welke temp. windkracht, en bv. bandenspanning enz…. zaten trwns met ze’n 5-en in de auto ;)

  @cathrozar: Ten eerste, zoals dennisr al zegt, de topsnelheid van een prius is 180, ten tweede, snelheidsmeters zijn heel makkelijk te saboteren.

  @syliaca: De teller van mijn A4 zal best wat afwijken, maar als je serieus denkt dat ik mijn teller aanpas om zo’n filmpje te maken dan ben je wel heel wantrouwend. Filmpje is gemaakt met een iPhone 4S, dus wellicht dat de groothoek wat ‘snelheid’ doet verdwijnen.

  Bij het invoegen (A31 in DLD) zat ik al achter de Prius en het viel me op hoe die accelereerde. Ik ben er maar achter gaan hangen en blijkbaar was rond de 190 de fut eruit. Het verbaasde mij dat zo’n ding zo hard kon. Verder stoor ik mij aan de 14% regeling, omdat het nergens over gaat. Dat wou ik aantonen met dit filmpje.

  @bugboy: Ik ben inderdaad wantrouwend. Als je mensen iets duidelijk wil maken moet je misschien een overtuigende tekst bij de spot neerzetten. Het is niet normaal als je teller er 10 km/h aan vast plakt.

  @syliaca:

  Uhm heb jij zelf een auto? Het is namelijk behoorlijk normaal dat een gewone auto op hoge snelheden dik 10 km/u kan afwijken ten opzichte van een gps gemeten snelheid. Zodra je er andere banden en velgen op gaat zetten kan dit zelfs nog wel een kmtje of wat meer worden. Elke auto heeft een bepaald km getal waarbij hij niet of nauwelijks afwijkt. Zodra je harder gaat rijden dan die snelheid zal je km teller ook steeds meer gaan afwijken van de daadwerkelijk gereden snelheid.

  @Aquios: Nee, ik heb geen auto maar hier ben ik me wel van bewust. Helaas is 190 geen hoge snelheid?

  @syliaca: Blijkbaar heb jij dus ook nog nooit zelf auto gereden. 190 KM/H is wel degelijk een hoge snelheid. Je bent denk ik beetje verblind geraakt door de games van tegenwoordig.

  @The_12oach: duidelijk een Nederlander.

  @syliaca: 190 km/h niet hard? Jij hebt echt geen auto… Reken maar eens uit hoe ver je auto rijd tijdens jouw reactie tijd, ga je denk ik wel een beetje van schrikken.

  Omdat moderne auto’s steeds stiller worden betekent dat niet dat 190 niets is. Dat is een serieuze snelheid die je alleen halen kan op een redelijk rustige weg. Anders rij je gewoon als een eikel.

  @marcus: duidelijk een Nederlander.

  @syliaca:
  dude je bent 15 en hebt geen enkel benul hoe hard iets gaat als je zelf achter het stuur zit. dus even dimmen met je opmerkingen.

  Top Gear heeft toch al bewezen dat een Prius helemaal niet zuinig is.Een BMW M3 gebruikte minder benzine als een Prius op hun circuit.

  @Alfarobert: Top Gear is niet de betrouwbaarste in deze. Die hebben ook de Tesla afgezeken, wat achteraf onterecht bleek te zijn. Daarbij is een circuittest niet erg realistisch voor dagelijks verbruik (net zo min als de officiële bepaling voor CO2 uitstoot).

  @Alfarobert: Met een M3 KAN je zuiniger rijden dan met een prius. Dat is wat TopGear duidelijk wou maken. In die wedstrijd ging de Prius voluit terwijl de M3 de Prius gewoon moest bijhouden. Als de M3 dan ook in een zware verzet rijdt, verbruikt hij minder.

  Gr, Erik.

  Ook redelijk links blijven plakken… Maar je gaat natuurlijk helemaal aan het doel van zo’n boomknuffelaar voorbij met die snelheden.

  prius kan zeker 190 km/u op de teller, persoonlijk al getest.

  ik heb er in Duitsland 200km/h gereden, kan niet al te lang want dan is de batterij snel leeg en gaat de auto inhouden zodat hij weer kan opladen.

  Je bent een Audi-rijder man, blijf er niet zo achter hangen en maak het effe duidelijk dat je erlangs wilt.

  @Benz65: Je vergist je met een BMW rijder.

  @RickB: Volvo rijders zijn 10x zo erg.

  Als dit echt is rijd de Volkswagen op de andere rijbaan ook al dik 160/170 ?
  Raar hoor…

  Wat een haters hier zeg, lutsers!

  @RickB: What else is new? Negatief zijn is echt HOT, net als grote Beats by Dre.

  Allemaal jarloers, omdat de beste man een A4 Diesel rijdt.. Stelletjes snotneuzen. Hij heeft gewoon gelijk.

  Ik kan uit ervaring melden dat dit type prius begrenst is op 193 op de teller (die teller geeft minimaal wel 10km/h te veel aan) acceleratie tot 193 gaat best vlot, maar bij 193 stopt het en de auto gaat dan rustig de accu’s laden. Verbruik bij 160 op de cc was ongeveer 8l/100km.

  Zelf een weekje een Prius van de importeur gereden…
  Op de A31, hij blijft idd accelereren tot de snelheidsmeter 190 aangeeft.
  Dan is duidelijk merkbaar dat de begrenzer zijn werk gaat doen, want zodra de weg omhoog loopt geeft ‘ie gas bij.
  Heb vast nog wel ergens een foto, geloof zelfs iets over de 190 op de teller van de Prius.
  Zal eens voor jullie kijken.

  @hylkeafeenstra: Nou, kijkt u eens, 191 auf den tellert. (vorig jaar zomer)
  http://yfrog.com/h7mypzsjj

  Ik heb ook een Audi A4 en op winterbanden wijkt de teller 3% af. Op 19 inch zomer banden is dit maar 1%. Een Prius gaat dus harder dan de opgegeven 180km/u. 180km/u is dan ook helemaal niets meer tegenwoordig. Voor een Audi A4 cruise-snelheid.

  Oh en moet eerlijk zeggen, met deze snelheid zo een extreem stille hand te hebben. Chapeau!

  wat een haters allemaal! autoblog gaat er echt op vooruit….
  denk je nu serieus dat iemand met zn teller gaat klooien om een prius te filmen…
  @bugboy geeft gewoon een voorbeeld van de iritante bijtellingregels.
  ik vind het een leuk voorbeeld, ik ben tenminste geen hater

  Waarom denkt de filmer dat zijn A4 bij deze snelheden minder uitstoot? Ik denk namelijk dat het niet zo is. Ik weet ook zeker dat zijn A4 over de hele linie gewoon veel meer uitstoot geeft. Iets meer CO2, erorm veel meer NOx, CO en fijnstof. En dan heb ik het nog niet over het lawaai op straat van al die ronkende diesels.

  Nee, die bijtellingregel is puur een stimulans om deze enorme vooruitgang in techniek ook een beetje te promoten bij mensen die daar niet om geven en enkel en alleen naar de centjes kijken, zoals deze meneer in z’n geknepen 20% dieseltje.

  Mag zo iemand dan ook even op de autobahn de top uitproberen zonder meteen een gefrustreerde Audirijder op z’n bumper te krijgen?

  En.. als je mij met mijn Prius op topsnelheid voorbij ziet knallen, denk dan aan al die liters benzine die ik zelf moet betalen en waar ik per liter 35 cent meer aan belasting mag neerleggen. Misschien dat dat je jaloerse hartje een beetje goed doet…

  Ik heb toch ook mijn twijfels over de juistheid van dit filmpje. Naar gelang de snelheid die ze rijden, gaan de bomen en paaltjes zeer traag voorbij, en is het precies niet 190. En amper aan 3000 toeren 190 in een A4? Moet dan wel zeker een 3.0tdi zijn..

  @schnitzerken: Houd er rekening mee dat een telefoon in “film functie” lang niet zoveel frames per sec.(framerate) vastlegt (24 ongeveer) dan als op bijv. op je tv (100Hz of meer).

  Daardoor kan het anders lijken..

  Dit filmpje is wel echt, des te dommer het feit dat je met deze snelheid zo vlak achter een auto gaat hangen…

  190km/u is 52,7 meter per seconde, wat ongeveer ook je reactietijd is (incl “gevaarherkenning” van 0.25 sec) en dan nog eens remmen..

  Misschien een Chiptuning van de motor of iets dergelijks? bij stilgestaan? of een andere tuning.

  Grappig..
  De Prius (van hetzelfde type) die ik laatst mee had naar Leipzig haalde max 180 op de teller.
  Ik heb van Utrecht naar Leipzig en terug zo hard mogelijk gereden. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar hele stukken in oost-D kon ik gewoon 180 op de cruisecontrol doen. Gem. verbr. bij terugkomst (volgens dat ding): 6.8/100km.
  Toch niet gek, 1 op 15. Harder kon nml. echt niet.
  Moet je met een diesel 1 op 17 voor halen, gecorrigeerd voor energie-inhoud per liter. Haalt die a4 dat?

  Hee maar het is een Prius…

  reageer

  Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

  Log in

  gerelateerd @autojunk

  Video: Remmen in de Prius doe je zo!
  Video: Remmen in de Prius..

  Gefrustreerde Toyota verkoper aan het woord.

  164.560
  Foto: Ferrari Enzo Gemballa MIG-U1 700+ PK!!! Foto: Ferrari Enzo Gembal..

  Straaljager in Combo met een Prius, Porsche Gemballa Avalanche Roadster GTR...

  93.873
  Video: Casual Mafia - In My Prius
  Video: Casual Mafia - In ..

  Casual Amerikanen in een casual rap over de ultieme BurgerBak. Al gore, bed...

  73.363
  Video: Toyota legt hybride-techniek uit aan Duitsers
  Video: Toyota legt hybrid..

  Alstu, uw WTF-moment van de dag.

  22.451
  Video: Unieke autoreclame!
  Video: Unieke autoreclame..

  Met Andy Richter & James Adomian

  32.449
  Video: Toyota Auris HSD productieversie
  Video: Toyota Auris HSD p..

  Van alle kanten...

  02.378
  Foto: fisker Karman Foto: fisker Karman

  In het echt toch wel een imposante auto

  32.124
  Video: Toyota Auris Touring Sports
  Video: Toyota Auris Touri..

  Grote C-segmenter is groot

  01.655
  Foto: Compensatie Foto: Compensatie

  Iets wat minder is uitvallen, weer goed (proberen te) maken (met een extra ...

  111.592
  Video: Het remprobleem van de Toyota Prius
  Video: Het remprobleem va..

  Toyota legt uit wat er precies aan de hand is met de remmen van de 2010 Pri...

  01.531
  Video: Toyota Prius Plug-in, de techniek
  Video: Toyota Prius Plug-..

  Toyota Prius Plug-in, de techniek

  01.503
  Foto: de Carrera GT dan maar Foto: de Carrera GT dan m..

  haha, srry hier dan de CGT -edit: Leuk contrast: Energie label A vs. lab...

  101.401
  Foto: Belg kijkt film op ipad Foto: Belg kijkt film op ..

  Op weg richting luik.Een belg die doodleuk een film kijkt op de snelweg.

  51.399
  Video: Toyota Plug-in Prius
  Video: Toyota Plug-in Pri..

  Toyota Prius Plug-in is officieel

  01.346
  Video: Toyota Yaris Hybrid uitgelegd
  Video: Toyota Yaris Hybri..

  Zo werkt hij dus

  31.337
  Video: Toyota Volta (2004)
  Video: Toyota Volta (2004..

  Het bewijs dat Toyota (met behulp van Italdesign-Giugiaro) wel een mooie hy...

  01.267
  Video: Toyota's eerste hybride auto
  Video: Toyota's eerst..

  Toyota's eerste hybride auto stamt uit 1977.

  11.263
  Video: Prius is gay
  Video: Prius is gay

  Jeff Dunham legt het uit

  3983
  Video: Prius voor je crew
  Video: Prius voor je crew

  Sneakin up on mothafucka's

  1979
  Foto: Auris hybrid Foto: Auris hybrid

  Toyota Auris Hybrid

  0971
  Video: Wat is het meervoud van "Prius"
  Video: Wat is het meervou..

  Wat is het meervoud van "Prius". Toyota wil het weten.

  5857
  Video: Blije mensen maken een Prius-puzzel
  Video: Blije mensen maken..

  Lalalala, happy happy teaser van de Prius Minivan.

  0851
  Foto: Toyota prius pick-up Foto: Toyota prius pick-u..

  Laat ik eens mijn auto aan jullie showen.. ;)

  7784
  Foto: Toyota Camry Surfrider Foto: Toyota Camry Surfri..

  Oftewel: de Surfrider Camry Hybrid CNG. Met 20-inch lichtmetaal en een acti...

  0629
  Video: Prius tent
  Video: Prius tent

  Voor de echte treehuggers!

  1625
  Video: Milieuvriendelijke auto's
  Video: Milieuvriendelijke..

  Het programma van Bavaria City Racing begon met een groenmobielen. Al die u...

  0589
  Video: Toyota Supra op de A9
  Video: Toyota Supra op de..

  Beetjen slecht filmpje, maar deze zie je niet veel :p

  3561
  Foto: Verkeerde auto of verkeerd kenteken? Foto: Verkeerde auto of v..

  Of gewoon ironisch?

  5542
  Foto: BMW i8 Hybrid Foto: BMW i8 Hybrid

  Plots de BMW i8 Hybrid Test Vehicle in m'n spiegel bij Ulm, Baden-Württemb...

  5521
  Video: IIHS Selected Crash Tests
  Video: IIHS Selected Cras..

  Honda Accord 4-door - GOOD; Suzuki Kizashi - GOOD; Ford Fusion - ACCEPTABLE...

  0504
  Foto: Toyota Highlander Hybrid Foto: Toyota Highlander H..

  Weer eens wat anders dan een Prius. Het kenteken past ook perfect bij de au...

  4499
  Video: Sportuitlaat onder je Toyota Prius
  Video: Sportuitlaat onder..

  Deze gozer doet het gewoon.

  2490
  Foto: 2014 Ferrari LaFerrari @snelweg Foto: 2014 Ferrari LaFerr..

  LaFerrari op snelweg! (Frankrijk), sorry voor slechte foto's

  6482
  Foto: Hij kan zo door naar de .. Foto: Hij kan zo door naa..

  Toyota rijder weet al waar hij naartoe gaat...

  4427
  Foto: Prius met hele "aparte" velgen Foto: Prius met hele "apa..

  dagje Scheveningen boel nieuwe porsches en Duits premium gezien maar deze v...

  1398
  Foto: prius wannebe gti Foto: prius wannebe gti

  wtf deze prius is te koop op marktplaats en sorry dat ik alle foto's apart ...

  1388
  Foto: Polo met Muesliambities Foto: Polo met Muesliambi..

  Op weg naar je werk kom je dit tegen...

  4388
  Video: In paniek om zelfrijdende auto
  Video: In paniek om zelfr..

  Esther Wojcicki (Google-oprichter Sergey Brins schoonmoeder) kan het moeili...

  1388
  Foto: F430 + Prius Foto: F430 + Prius

  F430 + Prius

  8383
  Foto: leuk kenteken Foto: leuk kenteken

  De eigenaar van deze broodrooster zal dit woord iedere morgen uitspreken :p

  7363

  gerelateerd @autoblog

  De 15 best verkochte stekkerauto De 15 best verkochte stek..

  De wereldwijde verkoop van stekkerauto's (volledig elektrisch en plug-in hybride) gaat goed. In s...

  0
  De Toyota Prius was zijn tijd 15 jaar vooruit De Toyota Prius was zijn ..

  Zeg wat je wilt over de Toyota Prius: het is een auto waar ik nog niet dood in gevonden wil worde...

  32
  Toyota Prius Wagon facelift: dit is Toyota Prius Wagon faceli..

  Na 3 jaar op de markt te zijn, is het wel weer eens tijd voor een facelift van de Prius Wagon -- ...

  0
  Toyota Prius Wagon - 20% bijtelling Toyota Prius Wagon - 20% ..

  De eerste en tweede generatie Toyota Prius hebben in Nederland het hybride rijden op de kaart gez...

  0
  Outlander PHEV en Volvo V60 blijken brandstofslurpers Outlander PHEV en Volvo V..

  De verbruikscijfers van je Mitsubishi Outlander PHEV of Toyota Prius vallen nogal tegen? Dan ben ...

  59
  Kijk hoe de gemeente een Prius-rijder dwarsboomt Kijk hoe de gemeente een ..

  Jij hield toch zo van bomen, Prius-rijder, OF NIET SOMS?? Bovenstaande foto is genomen op een...

  44
  Prius-taxi ontploft in Barcelona Prius-taxi ontploft in Ba..

  Hm, eerst throttlegate en nu ploffende hybrides? Kifesh, Toyota? Grote opschudding in Nou Bar...

  30
  Oostblokrovers willen uw Prius hebben Oostblokrovers willen uw ..

  Met de nadruk op 'hebben', niet kopen. Niet betalen, toch meenemen. In combinatie met de term 'ro...

  49
  Kijk hoe een Prius keihard gehackt wordt [video] Kijk hoe een Prius keihar..

  'De auto wordt steeds meer een rijdende computer', het is een gevleugelde uitspraak. Een computer...

  35
  Top 20 lelijkste auto Top 20 lelijkste auto's o..

  Vorige week slingerden we een discussie aan naar aanleiding van de Lamborghini Veneno: is dat de ...

  177
  Toyota roept 2,77 miljoen auto Toyota roept 2,77 miljoen..

  Het zit Toyota niet mee: wederom moeten er auto's worden terug geroepen, dit keer in verband met ...

  126
  WALD International klapt wederom over de Prius heen WALD International klapt ..

  Kijk, een bodykit voor een Jaguar, Mercedes of Rolls-Royce is aardig, maar die auto's zien er van...

  18
  Tweedehands hybrides verlaten massaal het land Tweedehands hybrides verl..

  Mocht iemand zich afvragen wat er met afgedankte hybrides gebeurt nadat hun leasebaasje is ove...

  62
  Viercilinder in de Mustang & 5 Serie GT, accu vol in 5 minuten en kamperen in je Prius #Groen7 Viercilinder in de Mustan..

  Het zat er al aan te komen, maar de Ford Mustang gaat dan toch echt aan de viercilinder (geen z...

  24
  CO2 maakt dik, de Panamera aan een verlengsnoer en Audi laadt draadloos op #Groen7 CO2 maakt dik, de Panamer..

  Deze week bij de G-buren: uit Deens onderzoek blijkt dat CO2 voor extra zwembandjes zorgt. B...

  9
  190km/u in een Toyota Prius, mag dat? 190km/u in een Toyota Pri..

  Een hybride koop je: A. Voor de buren B. Voor de kinderen C. Om keihard mee over de autobahn t...

  120
  Top 10: De meest begeerde auto Top 10: De meest begeerde..

  De Europese automarkt mag dan in een dipje verkeren, Nederlandse autokopers trokken er massaal ...

  38
  Gratis oplaadpunt bij je Toyota Prius Plug-in Hybrid? Gratis oplaadpunt bij je ..

  De Toyota Prius Plug-in Hybrid is vanaf vandaag te koop, en wordt geleverd inclusief een oplaadse...

  37
  Ferrari FF met 886 pk, executives weg bij Tesla en de snelste Prius ter wereld #Groen7 Ferrari FF met 886 pk, ex..

  Opmerkelijk berichtje bij onze zuivelburen: Een FF zou bij een Ferrari-dealer geschikt zijn ge...

  25
  OMG! Toyota Prius omgebouwd tot camper OMG! Toyota Prius omgebou..

  Welke halve zool heeft dit nou weer bedacht? Een Toyota Prius die is ongebouwd tot een camper met...

  65
  De nieuwe Prius is geprijsd (plus nieuwe foto De nieuwe Prius is geprij..

  Hybride-liefhebbers opgelet: Toyota heeft zojuist de prijs van de 2012 Prius vrijgegeven. En ...

  46
  Fisker Karma in orde, Yo-Auto brengt hybrides naar racerij en de lelijkste auto ter wereld #Groen7 Fisker Karma in orde, Yo-..

  Om de gemiddelde CO2-uitstoot van Autoblog naar beneden te brengen hebben we hier wat vers Gro...

  32
  De Prius GT300, Top Gear roemt Fisker, opvolger voor de Leaf en Aptera is failliet #Groen7 De Prius GT300, Top Gear ..

  Wacht, er komt dus een keiharde raceversie van de Toyota Prius? Het lijkt er wel op. Daarnaast...

  37
  Toyota Prius C: voorbode voor Full Hybrid Yaris Toyota Prius C: voorbode ..

  Iets groter dan een Yaris en 2,9 liter per 100 kilometer uit een hybride setup. Reken maar dat de...

  26
  Prius-zeekoe veegt truck-rijder de mantel uit Prius-zeekoe veegt truck-..

  Wanneer je Prius rijdt heb je natuurlijk sowieso al een streepje voor op die minderwaardige mense...

  108
  Toyota Prius C: verdere gezinsuitbreiding Prius-familie Toyota Prius C: verdere g..

  Herinneren jullie je het Prius C concept nog, dat in Detroit (tegelijk met de Prius V) aan het pu...

  25
  Dit is de gehele Toyota Prius-familie Dit is de gehele Toyota P..

  Voor de hybriderijders, automobilisten die niet aan geboortebeperking doen en liefhebbers van ...

  22
  Voor de volledigheid: Toyota Prius (Plus?) Wagon Voor de volledigheid: Toy..

  Niet alleen de gelifte Hilux en de plug-in Prius staan in Frankfurt, maar ook de Prius Wagon: spe...

  51
  Eindelijk officieel: de Toyota Prius-met-stekker [plug-in] Eindelijk officieel: de T..

  Blogcollega en full time Prius-lover Dennis vroeg zich eind 2009 al af wanneer hij hem kon kopen,...

  43
  Toyota Prius Pickup is snelste Prius ooit? Toyota Prius Pickup is sn..

  Hoe minder Prius, hoe beter. In die gedachte kunnen wij ons wel vinden dus als iemand een kwart v...

  18
  De Toyota Prius is echt niet te stoppen De Toyota Prius is echt n..

  Over de Toyota Prius heb ik al redelijk wat onaardige dingen geroepen. Dat zal ik niet allemaal...

  58
  Het is weer raak: Terugroepactie Toyota Prius Het is weer raak: Terugro..

  Geen paniek, bijtellingsgeile leaserijders van Nederland met een Prius-van-de-zaak onder de ko...

  33
  Video: wat doen deze mensen in een Prius? Video: wat doen deze mens..

  a) het is het jaarlijkse uitje van het gekkenhuis b) allemaal ludieke records vestigen c) het z...

  15
  Voor 7 zuinige personen: Toyota Prius+ Voor 7 zuinige personen: ..

  Heb je 5 kinderen en wil je toch graag hybride rijden? Dan kan je nu terecht bij Toyota, want daa...

  21
  Toyota toont Full Hybrid Yaris-concept Toyota toont Full Hybrid ..

  De mannen van Toyota lijken van plan te zijn hun hybride-modellengamma wederom uit te breiden. He...

  15
  Nieuw van Toyota: Prius V & Prius C Nieuw van Toyota: Prius V..

  Ook Toyota heeft voor het autofeestje in Detroit nieuwe modellen ingepakt en meegenomen. We wis...

  77
  GM CEO: "Ik wil nog niet dood gevonden worden in een Prius" GM CEO: "Ik wil nog niet ..

  Aldus Daniel Akerson, de gloednieuwe baas van General Motors. Per 1 september heeft Akerson...

  101
  Toyota Prius verbreekt eigen verkooprecord Toyota Prius verbreekt ei..

  Je mag van de Toyota Prius vinden wat je wilt, maar waar we ondanks alles simpelweg niet omheen...

  79
  Eerste officiële beelden Prius MPV? [updated] Eerste officiële beelden ..

  Vorige week werd bekend dat de MPV-variant van de Prius in januari op de autoshow van Detroit off...

  62
  Prius Minivan wordt begin 2011 in Detroit onthuld Prius Minivan wordt begin..

  De Prius-familie is groeiende. Na tien jaar komt er een nieuw hybride-lid bij. En het familieho...

  67