FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Gespot: in Arnhem en in Breda en omstreken (1)


ThoMaster Gepost op 07-05-2007 om 20:51 1.248 views | 7 reacties

Een paar aparte foto's, geschoten door een slechte fotograaf (bijrijder) met een telefoon-camera (duidelijk te zien) maar toch wou ik ze jullie niet onthouden. Kraak de foto's maar af als je wil, ik had een leuke tijd zoeken naar de wagens. Alleen verdomde zonde dat mijn bijrijder de foto van de echte klassieker te vroeg nam, en de Quattroporte miste terwijl ik midden op het kruispunt stil ging staan. Maar je kunt niet alles hebben, he, heb hem nog tevergeefs gezocht maar het mocht niet baten.

Locatie: Breda
Land: Nederland7 Reacties:

Citrofiel
Citrofiel mei 7, 2007 om 21:57 # | Report | Reply

Ik kraak de kwaliteit niet af, maar het is wel een beetje veel van hetzelfde, niet? (al die XJS-achterkanten…)

Jesko
Jesko mei 8, 2007 om 00:56 # | Report | Reply

Volgens mij als jij een fiets ziet met zwarte velgen, vind je dat al een spot! Alleen de bently is spotwaardig, die XJS is ouwe meuk, die zie ik 300 keer per week! en die 300C is vet, maar het is niet de SRT-8, dus ook niet spotwaardig.

ThoMaster
ThoMaster mei 8, 2007 om 07:22 # | Report | Reply

zoals ik al zei: ik heb de foto’s niet geschoten

Citrofiel
Citrofiel mei 8, 2007 om 13:15 # | Report | Reply

Nou, de Bentley zie ik ook al vaak genoeg. De XJS zie ik van deze auto’s nog het minst (vrijwel nooit), de 300C is een heel gewone auto kun je wel zeggen. Dan is een C6 bijzonderder! 😉 😛

jorrik
jorrik mei 8, 2007 om 15:00 # | Report | Reply

als jij de fotos ook nog es niet heb gemaakt, waarom plaats je deze troep dan hier

bvking
bvking mei 8, 2007 om 17:49 # | Report | Reply

sorry hor, maar ik vind deze spots niet byzonder. Alleen die bentley nog een beetje. kwoon zelf in het gooi. Kzag afglopen zaterdag een rs4 m3 m5 760li 996 turbo s en een continental gt dus.. kheb alleen geen camera ofzow

ThoMaster
ThoMaster mei 8, 2007 om 21:47 # | Report | Reply

@ bvking

Wat zeur je dan? Als jij die zou posten zouden mensen ook die kunnen bekijken, nu kijken ze hiernaar en zeuren dat het niet bijzonder is, maar je hebt wel iets om naar te kijken en op te reageren. En niet idereen woont in het Gooi, doe er maar tof over, je komt er niet volwassener mee over hoor haha.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.