FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Rolls Royce Phantom Drophead Coupé


Danger Gepost op 26-08-2007 om 15:13 1.506 views | 14 reacties

In Monaco gespot. Een enorm ding zeker vergeleken met die Gallardo er naast.

Locatie: Monte Carlo
Land: Monaco14 Reacties:

RA999
RA999 augustus 26, 2007 om 15:43 # | Report | Reply

mooi, heb je ook nog een combo gemaakt met de Drophead, de Gallardo en de 360?

trekveerm5
trekveerm5 augustus 26, 2007 om 16:21 # | Report | Reply

vette spot!!! heb nog niet echt een idee hoe groot hij in het echt is!!!!

NLX
NLX augustus 26, 2007 om 16:23 # | Report | Reply

Ondanks dat ik het een mooie spot vindt, blijf ik die moderne lamborghini’s, Rolls Royces, en trouwens ook Bentleys maar niks vinden. Mocht ik ooit de jackpot winnen, zou ik toch eerder een Diablo kopen, of een Rolls ouder dan de Phantom. Prachtige autos zijn het zeker, maar die overnames van tegenwoordig hebben toch een deel van de ziel van deze merken weggenomen. Gebeurt helaas niet alleen in de autobranche trouwens, denk maar aan die reclame die vragen stelt over het cultureel erfgoed van Nederland en de grote oerhollandse bedrijven…
Maar dat ter zijde, mooie spot:D

NLX
NLX augustus 26, 2007 om 16:27 # | Report | Reply

trouwens, ik weet dat hybride-technologie een vies woord is hier. Maar is dat niet perfect voor merken zoals Maybach en Rolls Royce. Denk er is over na, heel snel hoeven die autos niet te zijn, de motoren zijn fluisterstil, het vebruik gehalveerd, en omdat bij elektromotoren al de koppel vrijwel meteen vrij komt kan je toch snel optrekken. Perfect toch?

RA999
RA999 augustus 26, 2007 om 16:31 # | Report | Reply

Hybride is niet altijd vloeken in de kerk hoor 😉
http://www.autoblog.nl/archive/2007/07/16/hybride-toyota-wint-24-uurs-race

NLX
NLX augustus 26, 2007 om 16:43 # | Report | Reply

He gelukkig:-)

Jesko
Jesko augustus 26, 2007 om 18:09 # | Report | Reply

@NLX:
Ik vind het juist prachtig, niet om je tegen de haren in de strijken. Maar ik vind het juist mooi, de vooruitgang. Waarom zouden we het ontwerp oud laten lijken, terwijl we in een hyper moderne tijd leven. Hybride techniek is leuk, maar bij zo een auto hoort dan toch weer een beetje de nostalgische benzine motor. Nu spreek ik mezelf een beetje tegen, maar ik vind design en onderhuidse techniek 2 verschillende dingen.

zondagsrijder
zondagsrijder augustus 26, 2007 om 18:18 # | Report | Reply

@NLX
Helemaal met je eens. Je bent een van de weinigen hier die precies hetzelfde over deze dingen denk als ik.
@Jesko
Je praat maar wat, je hebt geen idee, je leeft in de roes van de moderniteit. Op een dag wordt je wakker en besef je dat je voor de gek gehouden word en dat sommige dingen absolute waarde hebben, waar moderniteit niets aan toe te voegen heeft. Echte moderniteit draait om techniek en juist niet om design.

NLX
NLX augustus 26, 2007 om 18:30 # | Report | Reply

@ Jesko

Ik heb het gevoel dat ze steeds meer op de massa productie gaan richten, en steeds toegangkelijkere modellen op de markt brengen. En ik zie ook in dat mijn punt over die overnames en hybride technologie een beetje tegen spreken. Maar ik vindt dat eerder kunnen, omdat zo’n auto gemaakt is om stil te zijn en zo comfortabel mogelijk rond te rijden, en dat was altijd de bedoeling geweest van die autos. Vandaar dat ik Hybride technologie wel goed binnen het merk vindt passen, het ondersteunt het originele concept van Rolls, het zijn tenslotte geen racemonsters. De exclusiviteit aantasten, daar heb ik wel een probleem mee.
Wat zie je als nostalgisch, zitten toch moderne Duitse motoren in de Phantoms, of ben ik nou gek.

NLX
NLX augustus 26, 2007 om 18:38 # | Report | Reply

ik bedoel niet @jesko, ik bedoel @zondagsrijder.

NLX
NLX augustus 26, 2007 om 20:44 # | Report | Reply

onee toch @Jesko:P wat een verwarring

Senne
Senne augustus 27, 2007 om 17:54 # | Report | Reply

mooie spot !
al vind ik die rolls maar een onding

@ NLX
beetje veel NLX gesmoked ofzo ? 😛

NLX
NLX augustus 27, 2007 om 20:12 # | Report | Reply

Moet je wiet roken om een doordachte mening te hebben? Ik ben er trots op dat ik niet iemand ben die met elke mening meeloopt, wat vaak het makkelijkst is. Ik hou wel van een lekkere discussie;)

NLX
NLX augustus 27, 2007 om 20:31 # | Report | Reply

ow op die fiets, ik snap hem al, nu ben je zeker overtuigd dat ik NLX rook:p nou nee, ik zou om eerlijk te zijn het niet meer weten hoe ik aan die bijnaam ben gekomen, enigste wat ik weet is dat hij is blijven hangen:P

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.