FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Auto op water

Dennis Gepost op 16-06-2008 om 7:58 3.550 views | 3 reacties

Het Japanse bedrijf Genepax heeft een elektrische auto ontwikkeld dat enkel water lust en tevens niet zo’n hele kritische drinker is. Op een liter Spa blauw, rivierwater of zeewater houdt dit karretje het een uur lang vol bij een snelheid van ongeveer 80 kilometer per uur. Je kunt er zelfs een paar liter thee in gooien als je dat zou willen.


3 Reacties:

_Phil_
_Phil_ juni 16, 2008 om 12:48 # | Report | Reply

Ik vind dat dit de toekomst mag zijn. enfin, ik zou eerder waterstof nemen. dit is al in proces maar het rijd maar voor niet zolang en niet zo snel, dus daarvoor moeten ze iets op vinden dat het minder verbruikt. ik denk dat enkel waterstof het positiefste er zal uitkomen. alle andere, zoals elektriciteit en dergelijken, vind ik niet zo goed. ze zullen niet lang meegaan vrees ik. ik geloof maar in 1 ding en dat is waterstof.

groene_banaan
groene_banaan september 15, 2008 om 16:40 # | Report | Reply

Ik las dat het grote onzin is….
[url]http://web.quest.nl/2008/09/15/japans-autootje-overtreedt-natuurwetten/[/url]

toekomst59 juli 23, 2012 om 18:39 # | Report | Reply

Volgens een artikel in het Dagblad De Gelderland d.d. 19/2/1999 was het Ingenieur Daniel Nigle uit Manila die toen al zo’n 20 jaar zijn auto liet rijden op water !!!!!!!. Hij werd toen door de gehele autoindustrie gedreigd. Dus toen al een juiste vinding…. De huidige autogas en aardgasrijders, zoals ik bijvoorbeeld,zijn met wat aanpassingen, voor het rijden op water voorbereid. Welnu, heren van Genepax, ik ben in afwachting van uw uitnodiging…Ik kom graag naar Japan. Met vriendelijke groet, Theo Arts

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app