FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Monaco 1


Bender Gepost op 25-07-2008 om 13:49 754 views | 7 reacties

Hier een aantal fotootjes van mijn vakantie aan de cote d Azur. Ik kijk altijd met veel plezier naar de spots die hier geplaatst worden en wil daar zelf ook een keer wat aan toe voegen. Ik ben geen professionele 'spotter' of fotograaf dus vergeef mij de kwaliteit van sommige foto's.
De foto's zijn gemaakt met een Canon Powershot SD870 IS

Locatie: Monte Carlo
Land: Monaco7 Reacties:

the_rabbit
the_rabbit juli 25, 2008 om 14:21 # | Report | Reply

Nou, toch welkom op autojunk
Ik ben iig al blij vanwege het gebruik van een camera. Er lopen er hier nog steeds rond die met hun mobiel gaan spotten, en dat moet je gewoon niet doen.
Sommige dingen kom je achter door gewoon ervaring op te doen, bijv van die veyron, ferrari en rolls had je hele mooi combo shots kunnen maken (miss heb je het ook gedaan, upload ze dan maar)
verder kan ik niet veel meer zeggen dan succes

MiuRa
MiuRa juli 25, 2008 om 14:53 # | Report | Reply

leuke spots en de fotos zijn zeker niet slecht 🙂

roadronner
roadronner juli 25, 2008 om 15:14 # | Report | Reply

@the_rabbit:

Niet iedereen heeft altijd een camera op zak, en ook heeft lang niet iedereen überhaupt een camera. Ik heb trouwens ook nog nooit klachten gehoord over de kwaliteit van mijn spots hier, gemaakt met mijn Sony-Ericsson K800i met 3.2Mpixel camera 😉

Ik vind spots met mobieltjes helemaal niet erg, als het tenminste geen 2.0mpixel of lager is…

Kempjes
Kempjes juli 25, 2008 om 15:23 # | Report | Reply

Helemaal niet zo verkeerd. Onderwerp is SUPER, kwaliteit gaat.
Heerlijk om weer zoveel Monaco te zien. Helaas dit jaar een x overgeslagen, volgens jaar probeer ik weer te aantal dagen in MC te zijn !

RenJie
RenJie juli 25, 2008 om 16:50 # | Report | Reply

@roadronner

niet alleen naar het aantal mpx-jes kijken.. er is veel verschil tussen mobieltjes die een 2 mpx camera hebben. Sommige presteren zeer goed moet ik zeggen! 🙂

leftlane
leftlane juli 25, 2008 om 21:31 # | Report | Reply

foto 7 is fraai, 5 mag er ook zeker wezen! de rest natuurlijk ook maar dit vond ik persoonlijk de leukste van het stel.

Audia4
Audia4 juli 26, 2008 om 16:15 # | Report | Reply

@ roadronner

Ik heb ook met mijn 3,2 megapixel camera altijd foto’s van redelijke kwaliteit kunnen maken.

@ the_rabbit

Met je telefoon kun je zeker wel redelijke foto’s maken vind ik. Maar je hebt gelijk wat een verschil er zit tussen telefoons en echte camera’s. Ik heb nu sinds een week een Sony DSLR- a 300 spiegelreflex. 10,2 megapixel en 3 foto’s p seconde is toch wel erg goed. Ben ook net terug uit Cannes/Monaco dus in de komende dagen zullen veel van mn spots op de site komen! (met een hoge kwaliteit iig!:P)

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.