FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: AvD Oldtimer Grand Prix Nurburgring: Muscle Cars


mbrummel1 Gepost op 18-08-2008 om 0:38 4.334 views | 1 reactie

Ook werd er veel geraced met muscle cars. Deze auto's zeker de rode corvette maakten echt de mooiste geluiden die er zijn. Ik kijk of dat ik ook wat beeldmateriaal op autojunk kan gooien. Is namelijk echt mooi geluid. ( zo maken ze, ze tegenwoordig niet meer)

Van 8 t/m 10 augustus waren er weer de oldtimer grand prix dagen op de nurburgring. Daar zijn niet alleen maar ouwe auto's te zien maar ook vele nieuwe. Dit jaar een beter camera meegenomen dus heb ik veel foto's gemaakt. Ik heb ze ingedeeld categorieën.

Locatie: nurburgring
Land: Duitsland


1 Reactie :

KD-Producties
KD-Producties december 29, 2009 om 10:47 # | Report | Reply

echt een vette goeie spot die gele corvet is ook gaaf !! 🙂

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app