FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Podium voor Tom Coronel in Oschersleben


robbie Gepost op 31-08-2008 om 22:00 992 views | 5 reacties

SEAT-coureur Tom Coronel is als tweede geëindigd in de 16e race van het seizoen in het FIA WK Toerwagens op het circuit van Oschersleben in Duitsland. Voor de Nederlandse rijder was dit verreweg zijn beste resultaat van het seizoen tot nu toe. Hiermee was Coronel ook de best geklasseerde SEAT-rijder in de wedstrijd. Eerder op de dag had Coronel de eerste race op Oschersleben als zevende afgesloten, waarmee hij in het weekeinde in totaal tien punten voor het kampioenschap scoorde. “Een prachtig resultaat als afsluiting van een goed weekeinde,” zei Coronel enthousiast.

Tim Coronel, tweelingbroer van Tom, nam dit weekeinde op het circuit van Oschersleben als gastrijder deel aan de beide races om de SEAT Leon Eurocup. In de eerste wedstrijd viel hij voortijdig uit, de tweede wedstrijd sloot hij als tiende af.

Locatie: Oschersleben
Land: Duitsland


5 Reacties:

Maurice16
Maurice16 augustus 31, 2008 om 22:02 # | Report | Reply

Ik heb ‘m gezien hier in Zevenaar, die Tom! 😛

wapz
wapz augustus 31, 2008 om 23:26 # | Report | Reply

Ik kan die gast dus echt niet uitstaan. Ik weet ook niet waarom, maar altijd als hij praat dan komt er poep uit z’n mond! Waarom moeten die bekende coureurs uit ons land toch altijd zulke blaaskaken zijn? Verstappen was wel de allergrootste.

the_rabbit
the_rabbit september 1, 2008 om 07:17 # | Report | Reply

Maar dan kan ik hieruit op makne dat tommie ook diesel rijd?
Of is het hele veld seat’s en bmw uitgevallen?

N1cX
N1cX september 1, 2008 om 11:50 # | Report | Reply

[email protected] pic, Atari race of autojunk.nl

robbie
robbie september 1, 2008 om 22:56 # | Report | Reply

@the_rabbit, Tommie rijdt met een benzine motor. Blijkbaar is de rest uitgevallen 😉

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app