FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Zo neem je een tunnel.

mx5owner Gepost op 13-08-2008 om 12:58 6.980 views | 59 reacties

Gefilmd vanuit een 180pk sterke Renault Clio RS. De rode bak ervoor ben ik met mijn vriendin. Beide autoยดs hebben een kg/pk verhouding van ongeveer 5,8/1.
Maar eigenlijk ging het meer om het geluid.

Locatie: Rozenburg
Land: Nederland


59 Reacties:

Niels
Niels augustus 13, 2008 om 15:18 # | Report | Reply

heb liever die clio RS dan die RX8

Dennism6
Dennism6 augustus 13, 2008 om 15:24 # | Report | Reply

๐Ÿ˜

unkki
unkki augustus 13, 2008 om 15:45 # | Report | Reply

Is dit op de A15 vanuit Europoort naar Rotterdam?

unkki
unkki augustus 13, 2008 om 15:47 # | Report | Reply

Oh wacht, ik zie het al. Dit is richting de Europoort, leuke tunnel is dat. ๐Ÿ™‚

RobertJ
RobertJ augustus 13, 2008 om 16:01 # | Report | Reply

die bochten daar zijn ook best leuk ๐Ÿ™‚

Dennism6
Dennism6 augustus 13, 2008 om 16:45 # | Report | Reply

de tomassentunnel?
Ja, daar kan je knallen!

FazielK
FazielK augustus 13, 2008 om 16:55 # | Report | Reply

hmm niet echt bijzonder geluid, als je een carrera gt had konden we verder praten, eigenlijk niet eens autojunk waardig, maar dat is hier zoveel niet

mx5owner
mx5owner augustus 13, 2008 om 17:02 # | Report | Reply

@FazielK.

Goh,is dat zo.
Hoeveel auto’s rijden er dan met een wankelmotor en dik 9000 toeren?

mx5owner
mx5owner augustus 13, 2008 om 17:04 # | Report | Reply

@unkki, RobertJ, Dennism6.

Die bruggen zijn eigenlijk het leukste van dat hele stuk. ๐Ÿ˜ˆ

Sebastien
Sebastien augustus 13, 2008 om 17:15 # | Report | Reply

@mx5/rx8owner

Hoe hard gingen jullie in die tunnel? Ergens rond de 170 of zit ik er naast? Ben aangenaam verrast door het mooie geluid, wss van de RX-8 tegen de magische 9000? ๐Ÿ™‚

jorrik
jorrik augustus 13, 2008 om 17:50 # | Report | Reply

IK vind het geluid best wel goed! Klinkt lekker, alleen hoor je het op het filmpje wat zachter.
@ FazielK, je mag hier alles plaatsen wat met auto’s te maken heeft hoor, dus het begrip autojunkwaardig bestaat niet eens ๐Ÿ˜‰

mx5owner
mx5owner augustus 13, 2008 om 17:53 # | Report | Reply

@Sebastien.

Exitsnelheid was dik 200. Dat doet de auto namelijk als je z’n 4 doortrekt. Dit filmpje was 3en4, daarna 5 maar daar werd niet verder in geaccelereerd.

unkki
unkki augustus 13, 2008 om 18:16 # | Report | Reply

Ik zal aanstaande week ook even kijken of ik er een geluidsfilmpje kan opnemen met de W12.

rebbels
rebbels augustus 13, 2008 om 19:30 # | Report | Reply

Tja en dan haalt er ineens iemand in…
Asociaal dit soort gedrag, met zulke snelheidsverschillen langs ander verkeer razen.
Je draagt zeker een petje en hebt een puntenrijbewijs?
Om het uitlaatgeluid te laten horen hoef je echt niet met zo’n snelheid te rijden.
Dom kinderlijk gedrag.

Mvg,


Remon

jorrik
jorrik augustus 13, 2008 om 20:28 # | Report | Reply

Aanstellen is ook een vak :S

mx5owner
mx5owner augustus 13, 2008 om 20:50 # | Report | Reply

@rebbels/Remon.

En dan heb ik voor dik 32cm en achter bijna 31cm remschijven die we ondertussen al op 240km/u getest hebben in Duitsland. Deze tunnel is overzichtelijk en belangrijker in dit verhaal is de opvallendheid. Mensen horen je al aankomen van veraf. Ze gaan eerder naar rechts dan naar links. ๐Ÿ˜‰

unkki
unkki augustus 13, 2008 om 22:45 # | Report | Reply

Let ook op de goede uitwijk mogelijkheden, er is namelijk een enorme strook aan de linkerkant.

azenomei4
azenomei4 augustus 13, 2008 om 22:48 # | Report | Reply

whahaha dope ๐Ÿ˜› ik hou van tunnels :p

@rebbels…. zeur niet zo dude….

RoT___
RoT___ augustus 13, 2008 om 23:30 # | Report | Reply

Och jee, we hebben een persoon die alles maar weer levensgevaarlijk vind. Volgensmij heet je eerder Andrรฉ, die kleine dwerg van wegmisbruikers vindt 150 in de nacht op een lege snelweg ook al levensgevaarlijk.
Was je trouwens niet ook de persoon die toen dat filmpje van de Gallardo die ietwat uitbrak (en meteen weer gecorrigeerd werd) in een bocht waar net een mevrouw met kinderwagen achter paaltjes stond levensgevaarlijk vond?

Ik vermoed dat je zelf levensgevaarlijk bent door in te voegen op de snelweg met 60kmu en dan in te gaan halen met 81kmu.:S

OT: Zon wankelmotor klinkt toch wel lekker hoor;)

northspotting
northspotting augustus 14, 2008 om 01:22 # | Report | Reply

okeee, genoeg opgeschept ๐Ÿ˜›
Hij heeft een RX8, en dat is beter dan de leasesletten van Golfjes die jullie rijden. Niet iedere autoliefhebber heeft een Carrera GT onder zeil staan, aansteller..

@RoT___:
Ik geef je helemaal gelijk kerel, maar met 60 invoegen op de snelweg is al levensgevaarlijk, laat staan als een achteropkomend iemand die persoon met 80 in gaat halen!
Dan kan achteropkomend verkeer allemaal vol in de ankers omdat de beide rijbanen geblokkeerd zijn door een stelletje malloten.. dat noem ik wel levensgevaarlijk als je met 135 aan komt kakken ๐Ÿ˜‰ Je kunt er op anticiperen, maar als je niet verwacht dat iemand met 80 naar links gaat…

rebbels
rebbels augustus 14, 2008 om 01:45 # | Report | Reply

@mx5owner:

ja hoe vaak ik die verhalen al niet heb moeten aanhoren..
‘Sorry ……. maar ik weet precies wat ik doe en wat mijn auto kan’
En remschijven testen doe je niet op de openbare weg maar op een remmentestbank.
Opvallendheid zeg je, heb je hier wel eens aan gedacht:
Mensen gaan er niet van uit dat je er met 200 km/u aan komt rijden in een tunnel waar je 80 mag.
Mensen maken fouten maar jij bent natuurlijk perfect zodat dat elkaar dan weer opheft…
Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..
Vooral in een tunnel is dit rijgedrag gevaarlijk want met een ongeval heb je altijd achteropkomend verkeer en we weten allemaal wat een tunnelbrand kan aanrichten..
Dit soort rijgedrag hoort thuis op een circuit, laat het hard rijden over de NL wegen maar over aan het bevoegd gezag.

Mvg,


Remon

mx5owner
mx5owner augustus 14, 2008 om 10:44 # | Report | Reply

@rebbels.

In Duitsland is remmen testen af en toe een must vanwege de grote snelheidsverschillen tussen weggebruikers. Volgens mij vergeet jij dat wij daar nogal vaak zijn en dat wij daardoor nogal gewend geraakt zijn aan deze snelheidsverschillen.
In 90% van de gevallen horen mensen dit geluid erg goed en reageren ze daar op. Denk jij dat wij niet heel de tijd ver vooruit kijken of zo? Deze weg is overzichtelijk, relatief breed en boven alles is de veiligheid van anderen in de tunnel voor mij ook belangrijk. Dus als het niet “veilig” genoeg was, had het ook niet gebeurd. ๐Ÿ˜‰
In deze tunnel mag je overigens 100km/u. De gemiddelde snelheid ligt er overigens een stuk hoger. Eigenlijk is dat bij het hele traject Rozenburg-Maasvlakte zo. De politie weet dit ook, maar wat blijkt. Op dit stuk gebeuren vrij weinig ongelukken. Het is s’nachts best rustig. De weg is overzichtelijk en het asfalt is in topkwaliteit. Waarom denk je dat die controles op het traject Rotterdam-Maasvlakte ophouden bij Rozenburg? Maar best, ik eindig deze discussie heel simpel. Eigenlijk geef ik namelijk vrij weinig om jouw mening. ๐Ÿ˜€

mx5owner
mx5owner augustus 14, 2008 om 10:49 # | Report | Reply

@rebbels.

Als toevoeging.
Waarom denk je dat Autoblog die route ook gebruikt voor rijtesten? Je kan mij niet vertellen dat die jongens niet ff gas hebben gegeven in die tunnel onderweg naar de testspots. ๐Ÿ˜‰

Wouter
Wouter mei 31, 2010 om 22:43 # | Report | Reply

@mx5owner: 200 is nou niet bepaald wereldschokkend in die tunnel. ๐Ÿ™‚

RoT___
RoT___ augustus 14, 2008 om 11:05 # | Report | Reply

@mx5owner: Wat deed Wouter dan bij de M6-rijtest op het eind? Daar blafte hij ook even door een tunnel heen;)

rebbels
rebbels augustus 14, 2008 om 20:14 # | Report | Reply

Iedereen vind zichzelf natuurlijk een topcoureur en als je moet anticiperen doe je dat in 0,1 seconde…
Ik blijf bij mijn standpunt dat zo hard rijden in een tunnel onverantwoord is.
Wanneer je een ongeluk veroorzaakt en wij ter plaatse komen hoef je niet op mijn medelijden te rekenen maar dat had je waarschijnlijk al verwacht.

Mvg,


Remon

mx5owner
mx5owner augustus 14, 2008 om 21:39 # | Report | Reply

@rebbels.

Je hoeft ook geen medelijden te hebben met de veroorzaker van een ongeluk. Zou ik ook niet doen.
Ik weet ook heel goed dat ik geen topcoureur ben. Alleen is er 1 ding wat jij nu niet ziet… Het beeld vanuit onze auto. Ik had meer overzicht dan op het beeld zichtbaar is. Camerabeelden zeggen lang niet alles. ๐Ÿ˜‰

pheek
pheek augustus 15, 2008 om 06:20 # | Report | Reply

de hele a15 is na rozenburg ideaal om te knallen. rijdt geen drol daar, en als er wel wat rijdt is het vooral beroepsverkeer (ECT e.d.) Ik heb daar overdag een keer een audi a5 getest van niet zo oud, kan daar heel goed. Zicht + uitvlucht op die wegen is maximaal, ook in die tunnel. Leuk geluidje btw.

Autojunkje
Autojunkje augustus 16, 2008 om 17:38 # | Report | Reply

@rebbels
laat me raden jij bent op de snelweg nog nooit boven de
120km/u geweest
en komop af en toe het gas die intrapen is toch heerlijk
zeker met zoon rx8.
P.S mx5owner gaat toch ook niet elke dag naar zijn werk constant 200km/u rijden

mx5owner
mx5owner augustus 16, 2008 om 20:07 # | Report | Reply

@Autojunkje.

Dat klopt, dit soort acties zijn zeldzaam. ๐Ÿ˜‰

mashell
mashell augustus 17, 2008 om 23:13 # | Report | Reply

“Zo neem je een tunnel.”
Met een tikkie te hoge snelheid en in de verkeerde versnelling dus. ๐Ÿ˜‰
Let op: bovenstaande kan sarcasme bevatten.

mx5owner
mx5owner augustus 18, 2008 om 00:38 # | Report | Reply

@mashell.

Roflol. ๐Ÿ˜†

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:36 # | Report | Reply

@Rebbels: Mensen draaien muziek in de auto, meestal zacht, vaak hard en dan hoor je zo weinig van je omgeving he..

Je spreekt jezelf hier weer behoorlijk tegen, ik weet ook niet wat Uw probleem is om eerlijk te zijn!? Men komt hier om SPORTIEVE auto’s te laten zien en te bewonderen. Denk jij dat ook maar iemand van deze communie zich op elk willekeurig moment dat hij/zij in de auto zit, zich keurig gedraagt? Ik beantwoord mijn eigen vraag wel, NEE, nee, nee en nog eens nee! Stop met het maken van verwijten dat een ander iets fout doet volgens de regels hier in nederland. Je bent het zeker ook eens met 4 jaar cel voor een moord, maar 12 jaar voor belastingsfraude (contravert)? Jij linkse theeleuter, stop met die negatieve nota’s en leer te leven..

leftlane
leftlane augustus 18, 2008 om 19:40 # | Report | Reply

mijn excuses voor het meerdere malen posten van een antwoord, er moet iets mis zijn gegaan met het toevoegen van mijn reactie. (hoogstwaarschijnlijk mijn eigen schuld)

maar wat ik helemaal vergeet: Ik vind het een zeer amusant beeldfragment en een rx8 is een prima auto met een keurig geluid! helemaal niets op aan te merken, eerder iets om naar om te kijken. en 9000rpm is toch wel erg lekker..

RA999
RA999 augustus 18, 2008 om 19:46 # | Report | Reply

@leftlane
Ik denk niet dat ’t jouw schuld is, er komen wel vaker comments meerdere keren op terwijl er maar een keer op ’t knopje wordt gedrukt.
De site is sowieso een beetje traag vandaag, dus ik denk dat er achter de schermen gewoon wat aan de hand is…

mx5owner
mx5owner augustus 18, 2008 om 22:18 # | Report | Reply

@Edit.

Kunnen jullie een paar van de meervoudig geplaatste reacties weghalen? B.v.d.

rebbels
rebbels augustus 19, 2008 om 00:08 # | Report | Reply

@Autojunkje:
ik ben geen heilige hoor, ik heb een VR6 als hobbyproject en die word af en toe ook wel eens uitgelaten..
En natuurlijk is het lekker om het gas af en toe eens in te trappen maar ik vindt allen de plek verkeerd uitgekozen om daar 200 te gaan rijden terwijl het ook nog eens donker is.
Mensen verwachten dit niet en als je eenmaal crasht in een tunnel, zie er dan maar eens heelhuids vanaf te komen..
Ik vind het gewoon gevaarlijk niets meer en niets minder.
@leftlane:
dat jij je niet weet te gedragen in de auto, oke.
Maar scheer dan niet gelijk iedereen hier over een kam.
Dank u.
En om nog even repliek te geven op die moordkwestie:
NL mag wat dat betreft dezelfde regels als Texas gaan hanteren en in het geval van belastingfraude mag de betreffende bij mij wat links of rechtsdraaiende thee komen drinken.

Ik dank u voor uw reactie.

Mvg,


Remon

wouter_the_great
wouter_the_great augustus 26, 2008 om 00:28 # | Report | Reply

Weetje, ik kan hier ook zitten preken dat het gevaarlijk is, en dat je anderen in gevaar brengt met dat te doen.
But Who Cares???

Zo’n Zalig geluid maakt die RX8! Rebbels; geef toe, mocht jij zo’n rotory monstertje in handen krijgen ga jij het ook niet kunnen weerstaan om eens te kijken hoe lang je zonder schakelen kan. En jah, dan zit je nog maar in je 4de, en dan ga je al de 200 voorbij…
Ik ken meneer RX8 owner niet, maar ik denk dat hij wel goed vooruit ziet en denkt. Dit is bijvoorbeeld minder gevaarlijk dan die gehaaste sukkels die op je bumper plakken tegen 120km/h. Of diezelfde sukkels die plots van oprit naar 3de rijstrook gaan.
Dit is een overzichtelijke weg, en er is niet al te veel verkeer, mocht meneer RX8owner iets zien wat lijkt op een gevaar in de verte zal hij het rempedaal wel eens diep indrukken. Niet zoals diezelfde sukkels die dan in je bumper plakken met hun lichten knipperend…

Hierbij nog eens: prachtig geluid!!!

mx5owner
mx5owner augustus 26, 2008 om 12:04 # | Report | Reply

@Wouter_The_Great.

Ik zal eerder te vroeg remmen voor de zekerheid. ๐Ÿ˜‰
Dat leer je in Duitsland wel. ๐Ÿ˜€

FazielK
FazielK september 2, 2008 om 17:26 # | Report | Reply

niet te blij zijn met je gare auto

mx5owner
mx5owner september 5, 2008 om 13:34 # | Report | Reply

@FazielK.

Want, jij gunt het niet…. Loser.

WieAndersDasAuto
WieAndersDasAuto februari 15, 2009 om 01:27 # | Report | Reply

@ FazielK

Wees jij maar lekker blij met je fiets…

Mooie auto+geluid! Ik hou van dit soort filmpjes ๐Ÿ™‚

Yeelen
Yeelen februari 26, 2009 om 13:56 # | Report | Reply

Begin pas te klagen als er een ongeluk gebeurt, niet als da t niet het geval is!
ot: mmmmmmmmmm…. 9000+rpm

thegame1512
thegame1512 maart 23, 2009 om 16:47 # | Report | Reply

Vet filmpje Rx8owner ๐Ÿ˜‰

mx5owner
mx5owner maart 23, 2009 om 17:06 # | Report | Reply

@thegame1512.

Bedankt. ๐Ÿ˜‰

Ace
Ace mei 31, 2010 om 16:55 # | Report | Reply

200 Km/h waar je 100km/h mag is gewoon zot!
Als daar om de 1 of andere reden een ongeval was ontstaan in het vooropliggend verkeer waren jullie er aan voor de moeite.

De snelheidsregels zijn er voor een reden, zeker op plaatsen als tunnels. Ik vind persoonlijk 120km/h te traag op een autosnelweg, maar jah de regels zijn nu zo dus hou u eraan.

Dit is gewoon onverantwoord gedrag, ondank uw ervaring op de snelwegen in Duitsland (ff duidelijk maken dat dit sarcastisch bedoeld is). Als ge van uw eigen denkt dat ge toch zo’n talent bent op de weg, ga dan op een parcours racen en niet op de openbare weg waar je andere mensen kan doodrijden.

Door zo’n mensen als jullie, en ook die oudjes die maar 80rijden, zijn er al genoeg mensen verongelukt.

RenesisHP
RenesisHP juli 10, 2010 om 15:14 # | Report | Reply

@wouter.

Dat ben ik met je eens. Die auto wil gewoon niet veel harder op dat sprintje.

@Ace.

Ik denk dat @wouter en vele anderen deze situatie iets beter kunnen inschatten. ๐Ÿ™‚

venturi400gt januari 25, 2011 om 21:18 # | Report | Reply

In mijn ogen erg onverantwoord om zo hard te rijden,het was nog al erg druk op de weg.Maar het geluid klinkt best goed

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app