FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Renault Ondelios - high-end hybride crossover

wouter Gepost op 10-09-2008 om 16:25 1.498 views | 1 reactie

De Ondelios heeft velgen van maatje 23″ - dus met deze auto ben je milieu- èn modebewust bezig.

Het interieur is geïnspireerd op de business class van een vliegtuig, compleet met voetsteunen. De instap is ook bijzonder, want de deuren zitten aan het dak vast. De inzittenden ontbreekt het aan niets: zo heeft iedere passagier een eigen multimediasysteem waarmee ze met elkaar kunnen gamen.

Een hybride aandrijflijn met een 2.0 dCi-motor met 205 pk en start-stoptechnologie stuwt de Ondelios voort. Verder vind je zowel voorin als achterin een 20 kW elektromotor die de dieselmotor op de betreffende wielen assisteren. Het ESP-systeem kan ook gebruik maken van de elektromotoren, waardoor de Ondelios feitelijk een vierwielaandrijver wordt.

Land: Frankrijk


1 Reactie :

GekkeHenkie
GekkeHenkie september 10, 2008 om 18:33 # | Report | Reply

En werd deze auto nu alleen op Mars verkocht of ook op Aarde?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app