REMON Foto van de maand : Corvette C3

Foto's: Dutch Design - kowalsk's deelname


kowalsk Gepost op 19-10-2008 om 21:17 1.230 views | 4 reacties

Zoals Michiel van den Brink in zijn column al schreef, heeft Nederland niet iets heel eigens als het gaat om design. Dus heb ik het ruimer aangepakt, ik vroeg me af: wanneer was de Nederlandse autoindustrie nog levendig? Dat was een tijd geleden, toen design nog niet zo belangrijk was als nu. Het ging met name om functionaliteit. Maar tijden veranderen, dus heb ik de functionele vormen van toen (zoals de koplampen en de manier waarop die in het ontwerp zijn geïntegreerd) gecombineerd met modernere design-elementen, zoals de lange wielbasis, de boog van het voorwiel naar achterwiel en de brede ‘schouders’.

Over de schetsen zelf: ik weet dat het perspectief niet helemaal klopt en dat de wielen veel te groot zijn, maar het zijaanzicht leek me redelijk realistisch (op het ontbreken van de spiegels na dan :P). Een achteraanzicht ontbreekt nog, misschien ga ik daar nog eens voor zitten. Mocht dat het geval zijn, dan upload ik hem zeker.

Comments zijn meer dan welkom, ik ben zeer benieuwd naar je mening!4 Reacties:

franky5
franky5 oktober 20, 2008 om 21:24 # | Report | Reply

vind het een leuk ontwerp, ben ook benieuwd naar de achterkant. en dat perspectief komt vanzelf wel, als je maar blijft ontwerpen 🙂

jaronjr
jaronjr oktober 30, 2008 om 20:21 # | Report | Reply

super mooi ik ben zelf pas een beginner.
en kan nog niet zo mooi perspectief tekenen.
maar dit is super mooi.

The_Godfather
The_Godfather oktober 30, 2008 om 21:08 # | Report | Reply

mag ik weten hoe oud je bent???

kowalsk
kowalsk november 10, 2008 om 19:34 # | Report | Reply

@ jaronjr:
Bespeur ik daar sarcasme?
@ The_Godfather:
Ik ben 16 jaar en zit in 5VWO. Vind je het zo dramatisch slecht dan?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.