FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Chevrolet Cruze WTCC test in Estoril


robbie Gepost op 05-11-2008 om 14:50 2.222 views | 4 reacties

BREDA – De nieuwe Cruze, Chevrolet’s troef voor het World Touring Car Championship 2009, heeft gisteren op het Portugese circuit van Estoril een vervolg gegeven aan het intensieve test- en ontwikkelingsprogramma. Ook vandaag zal Chevrolet in Estoril uitgebreid met de Cruze testen. De test is het vervolg op de eerste besloten tests op de MIRA testbaan in Engeland en het circuit van Guadix in Spanje. Het test- en ontwikkelingsprogramma voor de Cruze wordt gedurende de wintermaanden voortgezet op verschillende circuits in Zuid Europa.

De testdag van gisteren markeerde tevens de allerlaatste test met de huidige WTCC-auto van Chevrolet, de Nubira. De succesvolle Nubira WTCC-auto beleeft over anderhalve week in Macau zijn allerlaatste optreden, waarna het team zich volledig gaat concentreren op de ontwikkeling en productie van de nieuwe Cruze. In Estoril worden beide auto’s bestuurd door Alain Menu en Rob Huff. De ervaringen met de twee auto’s op het Portugese circuit worden gebruikt als basis voor de ontwikkeling van de Cruze.

Locatie: Estoril
Land: Portugal


4 Reacties:

Panamera
Panamera november 5, 2008 om 17:40 # | Report | Reply

achterlichten doen me denken aan… uhm…kom er ff niet op

F430Rijder
F430Rijder november 5, 2008 om 20:18 # | Report | Reply

Wat sneu die achtervleugel? 😛

RiKe
RiKe november 5, 2008 om 21:33 # | Report | Reply

@ Panamera

Honda Civic?
Daar doen ze mij aan denken

robbie
robbie november 6, 2008 om 15:29 # | Report | Reply

@Panamera, mijn doen ze denken aan de Chevrolet Cruze 😉

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app