FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Porsche Panamera Lumma Style - Version 2


noon Gepost op 09-12-2008 om 12:15 1.815 views | 7 reacties

De smaak te pakken door HerrSpray gekregen en toch nog maar een echte photoshop gemaakt van de porsche panamera in Lumma style.(hoewel mijn skills niet geweldig zijn) Iets grotere velgen, two tone en opeens vind ik het toch wel een aardige auto om te zien.

Locatie: Eindhoven
Land: Nederland7 Reacties:

Niels
Niels december 9, 2008 om 13:31 # | Report | Reply

zo mag je hem voor mij bestellen.. of de kleur net anders om:D

roadronner
roadronner december 9, 2008 om 14:37 # | Report | Reply

Optyfen met je Panaminder.

LaurensZ
LaurensZ december 9, 2008 om 14:42 # | Report | Reply

Omg niet net zoals die California dat iedereen zijn creatie laat zien !
1 Is genoeg, maar alsjeblieft niet zo veel !:(

FJC
FJC december 9, 2008 om 15:35 # | Report | Reply

Krijg je dit weer. nerds

Niels
Niels december 9, 2008 om 17:05 # | Report | Reply

De redactie vraagt er zelf om om ze te uploaden;)!

LaurensZ
LaurensZ december 9, 2008 om 19:30 # | Report | Reply

Snap nou echt niet waarom de redactie dit wil !
Zoveel meningen, de ene vind dit weer mooi en dat lelijk, daar schiet je gewoon echt niks mee op. Laten we het gewoon bij het spotten houden.

noon
noon december 10, 2008 om 11:06 # | Report | Reply

Ik snap ook niet precies wat jullie probleem is. Ik kan me voorstellen dat je niet ziet te wachten op de zoveelste groen met paarse stippeltjes panamera (hoewel dat dus idd door de redactie wel gestimuleerd is), maar ik denk dat dit een serieuze kandidaat is voor hoe een door Lumma getunede Panamera eruit kan gaan zien.

En niet omdat ik het zelf gemaakt heb, maar gewoon omdat ik het vind: ik vind de Panamera deze stijl niet misstaan. Gewoon omdat de auto eigenlijk zelf gewoon lelijk is (ik vind het een zonder fantasie verlengde 911) maar 9ff heeft eigenlijk al een beetje laten zien dat tuners er waarschijnlijk nog wel een aardige auto van kunnen maken, daar waar Porsche gefaald heeft.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.