FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Gespot: Een wens, M5 E60


Ash Gepost op 24-03-2009 om 9:38 1.100 views | 10 reacties

Ik kwam dus van Schiphol. Had er weer een drukke nachtdienst op zitten en ging naar huis. Maar ik had nog helemaal niet gegeten dus dacht ik en wilde ik, wat bijna iedere man misschien wilt. Een vet lekkere burger van de Mc! Dus ging ik even langs de McDonalds in Hoofddorp op weg naar de A4 richting Rotterdam.

Ik stapte in mijn auto, een BMW 316i E36. Vind het wel een lekkere bak om te rijden en ben er helemaal trots op want dit is mijn 1e auto en heb het helemaal zelf gekocht met mijn gespaarde geld van vorig jaar. Als BMW fan in hart en nieren en trots op mijn eigen BMW kwam ik de parkeerplaats op. En daar zag ik iets wat mijn ogen gewoon streelde! Een BMW M5 E60 in de kleur Silverstone II Metallic! Het was een vrij zonnige dag, ook al kun je dat niet zien op mijn foto’s. Ze zijn namelijk heel snel gemaakt met mijn HTC Touch. En de M5 stond daar gewoon te schitteren! De eigenaar ervan stond ervoor en hij zag me al kijken. Ik wuifde even met mijn hand en m’n HTC en hij wist al meteen dat ik wat foto’s ervan wilde maken. Dus hij nam wat afstand van zijn auto en mocht ik een paar foto’s maken!

BMW M5. Dat zijn in mijn oren echt spectaculaire woorden! Sinds kleins af aan ben ik altijd al gek geweest op BMW. En de grootste reden waardoor ik zo een grote fan ben van BMW is door de BMW M5 E34. Na de E34 kwam de E39 in 1998 maar die vond ik echt niet zo mooi.

Maar ik werd al helemaal opgelucht toen in 2005 de E60 kwam. Want ik vond het wel tijd voor een echte waardige opvolger, zowel van buiten als binnen, voor de E34.
En ik vond de E60 wel een heel waardige opvolger!

Bijna €60.000,- duurder maar voor dat geld vind ik het niet zo een zonde. (als ik er ooit 1 zou kunnen halen dan). Twee hele goede blokken waarvan ik vind dat je er best trots op kan zijn. Een V10 in de E60 en een 6-in lijn in de E34. Uit de V10 een geweldige verwoestende 507pk! Het gevoel gewoon wat door je heen gaat als je alleen al op de bijrijdersstoel zit… Niet te beschrijven! Wel jammer dat precies dezelfde V10 in de M6 E63 is gebruikt, maar dat maakt de M6 E63 helemaal niet slechter.
Maar ontopic weer, 507pk dus uit de V10 van de E60. Maar voor een auto die uit 1992 stamt vind ik de M5 E34 met respectievelijk 340pk helemaal niet slecht! Vind ik wel iets om heel trots op te zijn voor een auto van die tijd. En de kick die je krijgt van de E34 is ook gewoon niet normaal! Te mooi voor woorden… En helemaal voor een auto die het tot op de dag van vandaag nog steeds goed doet en er goed uitziet. Het blijft een brute bak de E34. Heb helaas geen foto’s van een E34 maar dat laat ik aan 1 van jullie over. Als er iemand hele leuke en mooie foto’s heeft van een M5 E34 dan zou ik die heel graag willen zien, hier op Autojunk.NL of op Autoblog.NL!

Locatie: Hoofddorp
Land: Nederland10 Reacties:

roadronner
roadronner maart 24, 2009 om 11:37 # | Report | Reply

Je foto’s zijn ruk, maar het verhaal erbij kan ik dan wel weer waarderen 😉

Riicharrd
Riicharrd maart 24, 2009 om 12:04 # | Report | Reply

Het is niet alsof je ons uitleg hoeft te geven over een M5 of ons van het goede van een M5 moet overtuigen 😛

Pordon
Pordon maart 24, 2009 om 12:09 # | Report | Reply

Jammer van de foto’s, maar leuk verhaaltje erbij.
Echt geschreven als liefhebber en dat merk je, als een blij kind. Ik denk dat er wel meerdere op deze zitten die ook dit gevoel hebben bij een bepaalde auto. Ik heb dat met de Mercedes SL 55 AMG (zo één die Sacha heeft) heb de SL altijd een schitterende auto gevonden maakt niet uit van welk jaar en toen de SL 55 AMG uitkwam was ik opslag verliefd. heb nog altijd ‘de droom’ om ooit een SL 55 AMG aan te schaffen

Pordon
Pordon maart 24, 2009 om 12:10 # | Report | Reply

op deze * site * zitten

robbie
robbie maart 24, 2009 om 12:43 # | Report | Reply

Toppertje! Heb je ook foto’s van je eigen auto?

Ash
Ash maart 24, 2009 om 13:00 # | Report | Reply

@robbie:
Ja die heb ik… 😛

@Pordon:
Jij begrijpt me!! 🙂

@roadronner:
Thanks dude 🙂 Ik heb nog een aantal spots helaas ook met m’n HTC gemaakt maar zodra ik weer iets op straat zie zorg ik ervoor dat ik een betere camera bij de hand heb!

BmwMPower
BmwMPower maart 24, 2009 om 14:48 # | Report | Reply

Leuk verhaaltje, uiteraard ook een mooie wagen.

BMWmannentje
BMWmannentje maart 25, 2009 om 18:50 # | Report | Reply

Deze M5 heeft geen 250 km/h begrenzer meer! rara hoe zie ik dat?

brentje123 oktober 25, 2014 om 08:46 # | Report | Reply

@BMWmannentje: spoilertje

Ash
Ash maart 26, 2009 om 13:59 # | Report | Reply

@ BMWmannentje: Eh ja vertel eens.. hoe zie je dat o_O?

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.