FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: SEAT Team Holland gepresenteerd


robbie Gepost op 05-03-2009 om 19:03 1.089 views | Geen reacties

Aan de vooravond van het autosportseizoen 2009 is tijdens een bijeenkomst in het ‘Koopmanshuis’ te Leusden het SEAT Team Holland officieel gepresenteerd. Onder de vlag van dit team komt coureur Tom Coronel voor het vijfde achtereenvolgende jaar met een SEAT uit in het FIA WK Toerwagens (WTCC). Daarnaast wordt het team dit jaar uitgebreid met TV-presentator en autosportliefhebber Rob Kamphues, die namens het SEAT Team Holland in actie komt tijdens de races om de SEAT Leon Eurocup. Coronel treedt daarbij als coach en begeleider op. Zowel de SEAT Leon van Tom Coronel in het WTCC als de auto van Rob Kamphues in de SEAT Leon Eurocup wordt ingezet door het ervaren Spaanse team SUNRED Engineering.

Locatie: Leusden
Land: Nederland


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app