BJORNVANDERWEE Foto van de maand : MERCEDES-AMG GT R

Foto's: Spyshots Rolls Royce 200EX

joe Gepost op 16-05-2009 om 18:09 8.433 views | 9 reacties

Afgelopen vrijdag bij de overtocht dover-calais gespot. De man in de auto was met een zijn laptop nog wat aan het naprogrammeren met een programma van BMW, op het scherm stond vrij groot BMW nacharbeiten

9 Reacties:

Maikel
Maikel mei 16, 2009 om 20:00 # | Report | Reply

wat dachten ze bij Rolls-Royce: “als we nou alle emblemen afplakken zullen ze wel niet door hebben dat het een RR is 😕 “. maar toffe spot. en ik kan hem nog niet waarderen misschien in een later stadium dat ik hem kan waarderen.

cheetacars
cheetacars mei 16, 2009 om 20:02 # | Report | Reply

@ Maikel onderdeel van BMW hè 😛 OT Mooie spot! mooie auto, tenminste wat minder lomp dan de Phantom. Wel een ander kleurtje, zo lijkt het net een rover

Yeelen
Yeelen mei 16, 2009 om 20:16 # | Report | Reply

superspot!! hij ziet er nog altijd nogal gecamoufleerd uit, ook al is ie het niet (echt)…

KoguchiPower
KoguchiPower mei 16, 2009 om 20:25 # | Report | Reply

Waarom gaan alle mooie Engelse merken nu toch steeds meer de Duitste design kant op. Verschikkelijk! Nou niet dat deze zo lelijk is, maar het heeft toch niet meer de status van een Rolls-Royce. Eerst al Bentley met hun Continental GT. Super wagen hoor, maar dat is toch geen Bentley meer… Meer een veredelde Audi TT / BMW M6. Jammer, jammer, jammer… Gelukkig hebben we de Phantom nog.

cheetacars
cheetacars mei 16, 2009 om 20:27 # | Report | Reply

@ KoguchiPower De continental een veredelde TT/M6? die zie ik er nog niet ik. Bij GT hebben ze imo de racegeschiedenis van Bentley wat meer benadrukt en er nog duidelijk een Bentley van gemaakt. De Phantom vind ik persoonlijk weer te Amerikaans lomp, tot je bij de details en afwerking komt 😛 😉

DMan
DMan mei 16, 2009 om 23:13 # | Report | Reply

aah wat is het rolls royce gehalte van deze auto laag zeg! Hij mist de ¡wauw! die je hebt bij de phantom+verscheidene varianten.. Alles bij de phantom is groot en geweldig.. Je kan de spirit of ecstacy en de grote gril al van verre zien aankomen in je spiegels.. Maar hier.. zie ik op dit moment een uit de kluiten gewasse BMW 7**iL Zonde. Maar ach,, gewoon afwachten 😉

Fova
Fova mei 16, 2009 om 23:49 # | Report | Reply

Fock ik was daar ook vrijdag, maar ’s nachts 🙁 …

mrp
mrp mei 17, 2009 om 19:00 # | Report | Reply

Die spiegels zijn wel echt ziekelijk groot!

Minnaar juli 29, 2010 om 22:19 # | Report | Reply

Het is een Phantom met een kleinere Phantom Drophead & Coupe grille.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.