FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Geslaagde WTCC primeur voor Tim & Tom Coronel


robbie Gepost op 21-06-2009 om 21:51 1.717 views | Geen reacties

“Een prachtig weekeinde, een unieke ervaring!” Zo kijken tweelingbroers Tim en Tom Coronel terug op het raceweekeinde in het Tsjechische Brno, waarin ze voor het eerst beide met een SEAT Leon uitkwamen in de twee races van het WK Toerwagens. Met hun identieke uitmonstering, de “Full-pull twin-look”, trokken ze heel wat publiciteit! Tom Coronel scoorde goed door in beide races als negende te eindigen, waarmee bij beide malen de op één na beste privérijder was. Tim Coronel werd in de eerste race twaalfde en in de tweede race 16e. In beide races eindigden SEAT-fabrieksrijders op het podium: de Italiaan Gabriele Tarquini werd in de eerste race derde, in de tweede wedstrijd werd de Fransman Yvan Muller als tweede en de Portugees Tiago Monteiro als derde geklasseerd. Muller blijft daarmee halverwege het seizoen aan de leiding in de tussenstand van het rijderskampioenschap.

Locatie: Brno
Land: Tsjechië


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app