FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Elektrische Ford Focus ST speelt hoofdrol in Jay Leno Show


robbie Gepost op 18-09-2009 om 21:13 1.026 views | Geen reacties

Een elektrische Ford Focus in ST-trim zal vanavond zijn opwachting maken in de zeer populaire Jay Leno Show. De Amerikaanse TV-presentator Jay Leno, die zoals bekend een groot autoliefhebber is, start met een nieuwe serie programma-items onder de naam ‘Green Car Challenge’. De elektrische Ford Focus, speciaal voor deze gelegenheid uitgevoerd als sportieve ST, zal het gehele seizoen worden ingezet voor beroemde gasten die de uitdaging van de challenge zullen aangaan.De unieke elektrische Focus maakt vanavond zijn tv-debuut. BA’ers (Bekende Amerikanen) die de uitdaging aannemen, zetten met de Focus BEV hun snelste tijd neer op het circuit. De volgende gasten moeten vervolgens proberen die tijd te verbeteren. Actrice Drew Barrymore zal vanavond het spits afbijten.De elektrische Focus BEV is gebaseerd op de Europese vijfdeurs Focus ST in de toepasselijke kleur ´Electric Orange´. Hij is gemodificeerd tot een elektrische uitvoering als onderdeel van Ford's BEV testvloot. De Focus BEV is een voorloper van de elektrische Ford die over enige tijd in Amerika op de markt zal worden gebracht.

Land: Verenigde Staten


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app