FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: bijeenkomst oude autos, fiat 500


timberleek Gepost op 20-10-2009 om 12:47 1.103 views | Geen reacties

17-10-2009 was er een bijeenkomst van klassieke auto's bij mij aan de overkant bij een restaurateur van klassiekers.bij deze de foto's per type. er is ook een filmpje van alle auto's zodra ze wegrijden op toertocht.een aantal auto's waren van de restaurateur:de datsun 2000 staat in de werkplaats en wordt gerestaureerdvan de 2 kapotte e-types (de rode en de zwart/bruine) wordt de rode gerestaureerd. de andere dient voor de onderdelende beige e-type roadster staat in zijn showroom. deze is volledig gerestaureerd en staat te koop zoals op het formulier staat voor 39.500 euro.de beige mkII 3.6 litre staat ook in deze showroom. is ook gerestaureerd en is te koop voor 18.500 euro.in de video rijden ze weg voor een toertocht.

Locatie: zeewolde
Land: NederlandReageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.