REMON Foto van de maand : Corvette C3

Foto's: Audi S5 - deel 1


subaru555 Gepost op 03-11-2009 om 22:20 1.825 views | 3 reacties

Ik vind de nieuwe wielen veel mooier dan de standaard.

Locatie: Alkmaar
Land: Nederland3 Reacties:

BmwMPower
BmwMPower november 3, 2009 om 22:30 # | Report | Reply

Nouja, nieuwe velgen?
Ze zijn niet van Audi zelf 😉

thestarshinesagain
thestarshinesagain november 3, 2009 om 22:57 # | Report | Reply

smaken verschillen, mijn wielen zijn het niet…houd niet van zo’n dubbele duitse rand. En waarom…….in godsnaam waarom staat er een duitse leus op je kentekenplaathouder als je zo’n mooie auto nou eens niet geimporteer hebt uit Duitsland?
Verder….dikke machine!

Pordon
Pordon november 4, 2009 om 13:02 # | Report | Reply

Jikes, niet zulk mooie velgen vind ik.

@thestarshinesagain; Je wilt toch überhaupt niet met een leus onder je kenteken rond rijden, Dat is echt een ding waar ik me aan stoor als je een dure auto rijd dat er dan zo’n reclame leus onder je kenteken staat. Ik heb bij me eigen auto meteen een chrome kentekenhouder gekocht ipv lelijk plastic

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.