FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Maserati1


boxster Gepost op 04-01-2010 om 23:17 3.300 views | 8 reacties

Een paar dagen geleden geschoten in New York, deze "illegale" foto. Hoewel ik in de VS meestal vantevoren toestemming vraag om foto's te nemen, had ik dat deze keer verzuimd. Nadat ik zo'n 20 foto's had genomen bij deze plaatwerker, kwam de eigenaar dreigend naar buiten. Waar ik mee bezig was, hij begon wat te wauwelen over de privacy van zijn klanten, en wist de enige oplossing zeer overtuigend te brengen: ik moest mee naar binnen en alle foto's wissen.. ik voelde me niet in de positie om te weigeren, en ging mee naar binnen. Hier stonden nog eens 6 latino's, die niet al te betrouwbaar overkwamen, en onder het toeziend oog van allen, liet ik de foto's zien die ik had genomen. Gelukkig liet hij me alleen de foto's wissen met een kenteken erop (die ik thuis gewoon weer teruggetoverd heb), wenste me een hartelijk Happy New Year, en wist me nog onder de neus te wrijven dat, als ik het vantevoren netjes had gevraagd, hij me ook nog in zijn werkplaats had laten fotograferen, waar ook nog diverse Ferrari's stonden, nadat hij de kentekenplaten zou hebben afgedekt.Ik geloof dat ik het de volgende keer toch maar netjes ga vragen..

Locatie: New-York
Land: Verenigde Staten8 Reacties:

BartB
BartB januari 5, 2010 om 12:51 # | Report | Reply

opzich heb ik ook nog wle begrip voor de beste man

RickB
RickB januari 5, 2010 om 12:55 # | Report | Reply

Ach, echt jammer, maar shit happens 😀
Wel aardig dat hij je alleen de foto(‘s) liet verwijderen met de kentekens erop.

jorn_v_v
jorn_v_v januari 5, 2010 om 13:14 # | Report | Reply

zo maak je nog eens wat mee 😉

York januari 5, 2010 om 13:40 # | Report | Reply

Eum… GrafitiMasserati?

Bennink
Bennink januari 5, 2010 om 13:55 # | Report | Reply

Only in America! Mooi verhaal, ben je goed mee weggekomen 🙂

AlwinK
AlwinK januari 5, 2010 om 14:33 # | Report | Reply

Gewoon legaal, zolang je maar op straat staat.
Maar in Amerika….

Xxx
Xxx januari 5, 2010 om 14:56 # | Report | Reply

York

ik denk dat die ‘grafiti’ die je bedoelt is het wegwerken is van een of ander ‘reclame’ dinges waaraan je de eigenaar zou hebben kunnen herkennen door de spotter…

njaaaa, volgende keer vragen :p maar dat is ook niet alles hé

Maurice16
Maurice16 januari 5, 2010 om 21:50 # | Report | Reply

Wat een verhaal, hahahah! Respect! 😀
Toch geluk dat je nog een foto hebt dan, maar ik zal we niet echt op me gemak voelen als ik onder toezicht foto’s moest verwijderen. Had je niet gewoon kunnen zeggen dat je er verder niks mee ging doen en dat de foto’s alleen voor eigen gebruik waren? 😛

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.