BJORNVANDERWEE Foto van de maand : MERCEDES-AMG GT R

Foto's: wat vinden jullie er van ??

enzofxx Gepost op 16-02-2010 om 20:37 1.531 views | 13 reacties

tips zijn welkom en welke vinden jullie het mooist?sorry voor die met pen ik had geen potloot. dit is een eenmaligen acktie omdat ik wel eens wou weten wat jullie er van vinden en wat ik beter kan doen dus ik hoop op goeie reakties en tips.

13 Reacties:

sven2
sven2 februari 16, 2010 om 20:42 # | Report | Reply

nogal ‘speciale’ proporties, maar ik vind het leuk dat jij het kan, als ik dat zou moeten doen, zou het helemaal nergens op lijken 😛 dus toch wel geslaagd!

cheetacars
cheetacars februari 16, 2010 om 20:58 # | Report | Reply

er valt nog wel wat te leren, maar er zit al best wat in.
Je zou eens echte auto’s moeten gaan vergelijken met je tekeningen, want de auto’s wat doorgezakt doordat de wielen wat groot zijn en de raamlijn onder de spatborden loopt. Het inkleuren kun je verbeteren door meerdere keren zacht met potlood schuin over het papier te gaan, voor donkere delen een keertje extra
4 is mijn favoriet 🙂

janmartijn
janmartijn februari 16, 2010 om 21:07 # | Report | Reply

Ik heb een aantal jaar geleden zulk soort tekeningen gemaakt en toen opgestuurd naar Bertone in Italie (design bureau). Ik was blij verrast dat ik een reactie van ze kreeg in de vorm van een brief en allerlei boekjes met hun schetsen erin. Ze adviseerde mij dat als ik het echt leuk vond om auto’s te tekenen en er passie voor had dat ik dan naar de London School of Art zou kunnen. Daar leer je veel technieken om je schetsen nog mooier te maken etc etc.
Wellicht zou je dat ook kunnen doen. Het adres is uiteraard te vinden op internet.
Veel succes en lekker door oefenen!
Groeten

HDM
HDM februari 16, 2010 om 21:39 # | Report | Reply

Ja joh effe een kamertje in London betalen 😛

Deepakk
Deepakk februari 16, 2010 om 22:00 # | Report | Reply

Er zit wel degelijk potentie in. Ik zou letten op de rijhoogte en de overhang voor en achter. Een taillelijn van een auto heeft meestal niet zo een diepe ronding in het midden. Ook moet je eens een foto van een auto aan de zijkant bekijken. Van een diffusor achter zie je meestal maar een klein stukje en de uitlaatpijp zie je in zijn geheel niet. Bij de voorzijde zie je meestal wat van de voorgrille.

floryn
floryn februari 16, 2010 om 22:05 # | Report | Reply

kijk eens naar de artikelen van Michiel van den Brink die hier op Autoblog een tijd geleden wekelijks werden gepost, met tips etc.

janmartijn
janmartijn februari 16, 2010 om 22:18 # | Report | Reply

@HDM: 🙂 maar ik bedoelde eigenlijk het adres van Bertone…

anniearno
anniearno februari 17, 2010 om 03:22 # | Report | Reply

Een eenmaligen acktie met goeie reakties en tips? So he.

Aquios
Aquios februari 17, 2010 om 08:46 # | Report | Reply

Als iedereen zo vol lof is zal ik de trend maar doorbreken en zeggen: DON’T QUIT YOUR DAY JOB.

Als dit al goed genoeg is om naar bertone te sturen zonder dat ze daar in een scheur liggen van het lachen, dan kan ik de tekeningen van mijn nichtje van 5 ook wel opsturen.

enzofxx
enzofxx februari 17, 2010 om 16:44 # | Report | Reply

@Aquios: moet je doen
!!

Yeelen
Yeelen februari 20, 2010 om 17:58 # | Report | Reply

Ik zie hier veel ondersteunende reacties met tips enz, ik had eigenlijk meer reacties verwacht i.d. stijl van Aquios.. Het beste is idd om je schetsen te vergelijken, of zelfs baseren op echte auto’s.. Natekenen is ook een grote hulp om de proporties onder de knie te krijgen 🙂

pipo
pipo maart 16, 2010 om 19:28 # | Report | Reply

wie ben jij kijk mijn reactie bij mercedes c160 amg

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.