FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Honda CRX redesign


casvandegoor Gepost op 23-03-2010 om 20:56 507 views | 4 reacties

Dit is mijn interpretatie van de opvolger van de Honda CRX. Hij staat dus los van de CR-Z. Ik ben van plan van dit ontwerp een klei model te maken en sta open voor opbouwende kritiek.4 Reacties:

ShelbyGT500E
ShelbyGT500E maart 23, 2010 om 21:32 # | Report | Reply

@casvandegoor
ja man mooi gedaan vind persoonlijk alleen het zei aanzicht een beetje vaag de verhoudingen kloppen niet in mijn ogen. maarja dat is mijn mening. ik ben nogal gulden snede in gesteld

welke progamma gebruik je hier trouwens voor als ik vragen mag.

bakkerst
bakkerst maart 23, 2010 om 21:42 # | Report | Reply

het kan een vertekening zijn door de upload maar de verhoudingen lijken inderdaad niet helemaal te kloppen.
ik vind (persoonlijk) de neus nog wat te druk, en niet helemaal realistisch. misschien interessant (en ongetwijfeld erg fout in deze context) maar kijk nog eens naar de toyota FTHS concept van niet heel lang geleden, die heeft een complexe neus die wat vergelijkbaar is me jou ontwerp. maar die toch meer lijkt te ‘kloppen’ iets teveel gaas denk ik. dat zou em ook kunnen zijn.

voor de rest, super kudo’s. veel beter dan het gemiddelde ‘schetsje’ of ideetje dat hier nog eens geplempt wordt. top

Reinbergen
Reinbergen maart 23, 2010 om 22:31 # | Report | Reply

Cas, jij ook hier 😛 !

casvandegoor
casvandegoor maart 25, 2010 om 18:06 # | Report | Reply

Bedankt! Ik begrijp wat jullie bedoelen. Ik heb lang met proporties zitten worstelen, maar ik weet nog steeds niet wat ik eraan kan doen. De verhouding tussen raam en plaatwerk lijkt niet goed (teveel plaatwerk). Hierdoor lijkt hij lomp en zwaar.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.