FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: FiatFant


fant Gepost op 19-05-2010 om 0:54 1.210 views | 9 reacties

Fiat beschildert een olifant met 500tjes, en plant hem in het centrum van Emmen neer. Deel van de "elephant parade", 75 olifantenbeelden beschildert door allerlei mensen en dus bedrijven.Gesponsord door Ford en Mazda(misschien nog nรฉt te zien op het bordje rechts onderin)... Apart?

Locatie: Emmen
Land: Nederland


9 Reacties:

Arnold
Arnold mei 19, 2010 om 09:01 # | Report | Reply

bij het busstation staat ook zo’n olifant xD alleen daar staat dacht ik geen fiat op

fant
fant mei 19, 2010 om 10:05 # | Report | Reply

ze staan overal ๐Ÿ˜› 75 door het centrum en nog 75 in de dierentuin. Vooral hoofdstraat en noorderstraat staan er veel. Erg leuk, ik hou wel van olifanten(vandaar de nickname :P).

Arnold
Arnold mei 19, 2010 om 10:46 # | Report | Reply

hmm kom haast nooit in het centrum alleen bij die bushaltes langs:P

Arnold
Arnold mei 19, 2010 om 17:51 # | Report | Reply

toch zag ik vlakbij het ziekenhuis vandaag nog iets veel mooiers ๐Ÿ˜€ 2e keer al dat ik de aston martin db9 cabrio zag bij het stoplicht ging die nog even revven maar was te ver weg om foto’s te maken ๐Ÿ™

fant
fant mei 19, 2010 om 18:32 # | Report | Reply

die DB9 heb ik ook een keer gespot, gewoon vlak voor m’n school! Was een leuke verrassing. Woont blijkbaar wel in of nabij Emmen. Rijdt ook vaak een leuke Jag XKR rond, minstens 2 Cayenne’s, X6M en nog wel meer ๐Ÿ™‚ Valt me nu ik wat meer autokennis heb pas op dat Emmen niet eens zo heel slecht is qua auto’s.

Arnold
Arnold mei 19, 2010 om 19:07 # | Report | Reply

haha
ik zie ook wel vaak een duitse Mercedes ml weet ik veel amg en bij het ziekenhuis heb ik al meerdere keren een ferrari volgens mij een 612 scagletti gezien en in erica staat een cayenne(getuned) en een nissan gtr
en in het centrum bij zo’n ik dacht autoruiten bedrijf zie ik vaak een jaguar XKR en bij ziekenhuis ook weleens een bentley arnage-t volgens mij een red label en daar staan ook vaak porsches ๐Ÿ˜€

waar ga je naar school dan?
ik doe ict op het drenthe college vanschaikweg 98

fant
fant mei 19, 2010 om 22:57 # | Report | Reply

Rijdt sowieso iemand met een 599 rond. ๐Ÿ™‚ Misschien ook wel een 612, helaas nog nooit gezien. XKR wel regelmatig, en 2 keer een Maserati Gran Turismo. Op weg naar m’n rijschool(Nijland) zie ik altijd een leuke porsche staan, cayman geloof ik:) En zit op’t Hondsrug college HAVO, weet de straat niet uit m’n hoofd ๐Ÿ˜› GT-R schijnt vaak te zien te zijn bij de sportschool vlakbij m’n huis, maar helaas nog nooit tegengekomen ๐Ÿ™

Arnold
Arnold mei 20, 2010 om 20:43 # | Report | Reply

ok ๐Ÿ˜› volgens die GTR staat hier ook al op autoblog heb hem al eens mogen zien bij het huis van de eigenaar maar persoon waar ik toen was wou door bah
599 kan het ook zijn kan die dingen maar niet uit elkaar houden ๐Ÿ˜› die is van aukes advocatenkantoor of zo

flik2punt0 oktober 18, 2016 om 16:55 # | Report | Reply

Whahaha

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app