FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Voorbeschouwing Tom Coronel WTCC Seat in Monza

wouter Gepost op 22-05-2010 om 10:15 525 views | 1 reactie

Het Europese gedeelte van het seizoen in het FIA WK Toerwagens (WTCC) start dit weekeinde op het circuit van Monza in Italië. “Monza is het snelste circuit waarop we rijden en de afgelopen vier races werden door een SEAT gewonnen,” zegt de Nederlandse SEAT-coureur Tom Coronel. Hij heeft er alle vertrouwen in dat hij na zijn podiumplaats onlangs in Marrakesj dit weekeinde opnieuw op het podium kan eindigen. “Normaal gesproken moet dat mogelijk zijn,” zegt Coronel, wiens SEAT Leon TDI in de kleuren van McGregor en TW Steel dus naar alle waarschijnlijkheid weer in de voorste gelederen van het veld te vinden zal zijn.

Locatie: Monza
Land: Italië


1 Reactie :

Ferdinand1
Ferdinand1 mei 22, 2010 om 12:16 # | Report | Reply

Moet hij niet iets van RTL-Travel gaan presenteren ofzo? Wát een reclame voor Italië! 😀

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app