FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera


cliff15 Gepost op 08-06-2010 om 14:14 1.331 views | 5 reacties

We stonden in de file bij München toen ik ineens een heelrijke brul hoorde. Ik keek natuurlijk gelijk achter me of ik iets zag. Maar zag niks. Toen ik weer naar voren keek zag ik in mijn ooghoek een oranje monster op de andere rijbaan rijden. Helaas heb ik hierdoor 3 slechte foto's. Hoop dat ik hem over 3 weken weer tegen kom en dan betere foto's heb. Kenteken: M: LM 570Sorry voor de foto's.

Locatie: München
Land: Duitsland5 Reacties:

Xxx
Xxx juni 8, 2010 om 14:35 # | Report | Reply

supervette wagen ! foto’s zijn uiteraard niet goed, maar kom, dat wordt u vergeven heh! prachtbak, je moet eigenlijk eens bij nadenken hoe dat niet moet zijn om met zo’n wagen rond te rijden… wat een plezier, wat een kick… jaloezie :p !

italiaanopoe
italiaanopoe juni 8, 2010 om 15:41 # | Report | Reply

dat de fotos niet goed zijn maak niet uit,
heet is er een en een hele dikke

ardonjr
ardonjr juni 8, 2010 om 16:30 # | Report | Reply

Beter omschrijven dan Xxx kan ik echt niet.. ik stem er helemaal mee in 😉

cheetacars
cheetacars juni 8, 2010 om 20:38 # | Report | Reply

hij wordt goed verkocht zeg! Als je die auto meeneemt naar de Alpen of verder Zwitserland in…. A feeling that you wont forget

JTcrew
JTcrew juni 8, 2010 om 21:10 # | Report | Reply

Lekker hoor Cliff!
Echt een superdikke auto.
Jammer van de foto’s maar je kunt de auto toch wel duidelijk zien.

(Thom)

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.