FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Tom Coronel scoort punten in thuisrace

wouter Gepost op 20-06-2010 om 19:34 312 views | Geen reacties

Met zijn negende plaats in de eerste race en de tiende plaats in de tweede race reed SEAT-coureur Tom Coronel in beide wedstrijden in het Belgische Zolder in de punten. Toch bracht het eerste optreden van het FIA WK Toerwagens (WTCC) op het voormalig Grand Prix-circuit in Belgisch Limburg voor Coronel niet helemaal wat hij ervan had verwacht. Dat was uiteindelijk grotendeels terug te voeren op wisselende weersomstandigheden tijdens de kwalificatietraining, waardoor de Nederlandse coureur in zijn SEAT in de kleuren van McGregor en TW Steel ook in de races niet optimaal uit de verf kwam.

Locatie: Zolder
Land: België


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app