FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Tom Coronel wint prijs


Ricardo Gepost op 09-07-2010 om 10:14 229 views | Geen reacties

Autocoureur Tom Coronel, die dit jaar met zijn SEAT Leon TDI in de kleuren van McGregor en TW Steel deelneemt aan het FIA WK Toerwagens (WTCC), heeft een internationale onderscheiding in de wacht gesleept. Door de bezoekers van de website Touring Car Times werd Coronel gekozen tot de beste privécoureur van het afgelopen seizoen. De bezoekers van de website hadden de keuze uit privérijders in vier hoog aangeschreven toerwagenkampioenschappen: naast het WTCC ook de Duitse DTM-klasse, het Brits toerwagenkampioenschap BTCC en de Zweedse toerwagenserie STCC.


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app