FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Mijn eerste autootje :)


Sjonny Gepost op 03-08-2010 om 21:01 1.499 views | 16 reacties

Ik zat eerst de hele tijd naar een bmw e36/46 mercedes clk te zoeken, het geld was het probleem niet, maar de wegenbelasting/verzekering/onderhoud, stond met niet egt aan, Daarom mooi als eerste auto'tje een kadett uit 1979, lekker goedkoop in aanschaf/verzekering/onderhoud, tuurlijk rijd een bmw veel mooier, maar mijn kadett rijd ook heel leuk, binnekort als ik een hoger inkomen heb komt er wel iets luxers, maar tot die tijd moet ik met me kadett maar stoer doen16 Reacties:

lambo4all
lambo4all augustus 3, 2010 om 21:38 # | Report | Reply

ja aanschaf is vaak het probleem niet, mijn vader wou ookeen ferrari kopen zamen met mijn oom, de aanschaf was het probleem niet maa de verzekering en onderhoud dat was het ze niet waard.

Sjonny
Sjonny augustus 3, 2010 om 21:50 # | Report | Reply

Inderdaad, maar zodra ik geld over heb(opslag krijg)komt er wel iets anders, tot die tijd vermaak ik me hier prima mee, word pas over 3 weekjes 18, dus tot die tijd nog ff met lasapperaat spelen

Lucb
Lucb augustus 3, 2010 om 21:55 # | Report | Reply

Zolang je hem niet vout gaat tunen is het toch best en leuke eerste auto

Olifant
Olifant augustus 3, 2010 om 21:59 # | Report | Reply

Failure, treurig hoor, een auto willen maar niet durven kopen, succes met de weg naar de Veyron, o nee, liever een mini cooper 1970.

cheetacars
cheetacars augustus 3, 2010 om 22:03 # | Report | Reply

@Olifant: ga jij je eerst maar eens verdiepen in de kosten die aan een auto hangen na de aankoop 😉
OT Mooi autootje, staat goed als eerste auto. Niet te veel gaan verbouwen, je kunt hem sneller verkloten dan verbeteren (zegt het klassiekerhart in mij) 🙂

Olifant
Olifant augustus 3, 2010 om 22:14 # | Report | Reply

@cheetacars: Het spijt me, maar dat besef ik al te goed, om mijn auto te kunnen kopen moet je op zn minst genoeg weten van kosten, en ik kan je zeggen, zo’n als dit kost aardig wat voor een jongen van 18 (mag ik hopen), maar als je iets wilt ga je er toch voor, fuck it wat de kmosten zijn, pappie is er altijd nog.

RickB
RickB augustus 3, 2010 om 22:33 # | Report | Reply

@Olifant:
Oh ben jij er zo een, jaja…

Olifant
Olifant augustus 3, 2010 om 22:45 # | Report | Reply

@RickB, jij weet het niet van mij, maar ik weet het wel van jou, *gaap*. Als je iets zegt, zeg dan iets nuttigs.

ZwerverRoodbaard
ZwerverRoodbaard augustus 3, 2010 om 23:07 # | Report | Reply

@Sjonny: Leuke auto, goedkoper dan de Coupes en net zo leuk om te rijden 🙂 Paar leuke velgen (geen BBS RS, maar ATS Classic of iets dergelijks, iets uit die tijd iig.) en een beetje verlaging geven de auto al meteen een hele andere uitstraling. Zelf ook wel eens naar een Kadett wezen kijken, maar toch besloten dat ik zoiets niet op wil rijden in het huidige verkeer. Dan zoek ik over een paar jaar wel een leuke coupe voor op de zondag 😛 Oh en een schuur waar de rest van m’n schatjes dan in kunnen staan…

@Olifant: Als je zegt: “pappie is er altijd nog” dan zegt dat genoeg!

RickB
RickB augustus 4, 2010 om 09:11 # | Report | Reply

@Olifant:
Droom lekker verder, wijsneusje!

Sjonny
Sjonny augustus 3, 2010 om 22:45 # | Report | Reply

Ik weet het niet hoor, maar als ik elke dag moet werken om vervolgens in mijn auto terug naar huis te rijden, en dan uiteindelijk tog niks verdient te hebben, en ik heb wel een lieve pappie waarvan ik zijn auto af en toe van kan lenen, maar ik rij liever in een kadett waar ik zelf voor gewerkt heb dan in een bmw die me pappie heeft betaald, verder word deze niet fout getuned, mischien nog andere velgen (bbs rs), en als ik tijd over heb een ander blokkie

Sjonny
Sjonny augustus 3, 2010 om 23:26 # | Report | Reply

Hij is al verlaagd, aleen zijn de shokbrekers een heel eind op, ook moet komen er nog chrome zijstrips op (orgineel), Eerst maar lassen en apk derop, derna alles afwerken

don
don augustus 4, 2010 om 01:54 # | Report | Reply

laten zoals hij is!

Bennink
Bennink augustus 4, 2010 om 07:47 # | Report | Reply

Mooie wagen, niet te veel aan doen! Wel onderhoud natuurlijk, maar geen tupperware enzo.

jpvdb
jpvdb augustus 4, 2010 om 10:19 # | Report | Reply

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORING!!!!!


OT: Gare bak, wat moet je ermee. En wat een slap verhaal!

fant
fant augustus 4, 2010 om 11:36 # | Report | Reply

Ben zelf ook op zoek, wou ook een E36 3 serie, maar net zoals jij is de aanschaf geen probleem(had zelfs wel een M3 kunnen krijgen), maar het onderhoud is niet echt goedkoop. Maja, leuk kadetje!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.