FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Spa Six Hours & F1 Historic


floryn Gepost op 27-09-2010 om 23:34 309 views | 4 reacties

Afgelopen zaterdag ben ik naar het circuit geweest, waar het hele weekend werd geracet. Vele, vele bijzondere auto's. Te veel om op te noemen en fotograferen. Deze upload om een kleine indruk te geven. Ik kan het iedereen aanraden om ook eens te gaan. Je kunt tijdens de races gewoon in de pits rondlopen! Wat je hier ziet is echt een fractie. Ik zag op een dag twee Morgan Aeromaxen!

Locatie: Spa-Francorchamps
Land: België4 Reacties:

cheetacars september 28, 2010 om 15:32 # | Report | Reply

Echt super dat alles bij elkaar, het geluid zal ook perfect zijn geweest!

floryn september 28, 2010 om 15:47 # | Report | Reply

@cheetacars: Het geluid was erg verschillend. Van hoge schrillerige Alfa 4 cilinders tot diepe, diepe Amerikaanse brommige geluiden. Aan het eind van de dag was ik wel een beetje doof 😉

FeRaRi september 28, 2010 om 16:15 # | Report | Reply

@floryn: Dit ken ik als geen ander ik ben er nog geweest toen her gratis was het is een traditie elk jaar ,elk jaar ook weer dezelfde mensen heerlijk gezellig vorig jaar stond er zelfs een Mclaren f1 🙂 Dit jaar ook genoeg moois ik heb ook lopen filmen ik zal het er wel op zetten ,kun je het ook horen cheetacars 😉

floryn september 28, 2010 om 16:24 # | Report | Reply

@FeRaRi: Bedoel je de McLaren F1 in de Gulf livery? Die zag ik dit jaar ook verdekt opgesteld in de paddocks.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.