FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Nieuwe SLK


donstil Gepost op 08-10-2010 om 6:40 628 views | Geen reacties

Iets wat de nieuwe SLK gaat worden. Echt veel informatie kreeg in niet uit deze onwijs onvriendelijke (maar dat zijn ze vrijwel altijd) test "piloot" "Nothing to see here just a normal car" wilde hij nog wel even toevoegen toen ik deze foto nog net ff maakte uit het raam. Ze reden met 3x de nieuwe SLK en 2x een C als volg auto. Een meneer uit een C verzekerde me nog dat het hier niet om de nieuwe SLK ging maar dat het "Just a experiment" bedroeg. -Als extratje (maar geen losse upload waard) ook nog een nieuwe Kia in DeathValley. Geen idee wat dit gaat worden (en of jullie hem in de EU krijgen) maar het zag er allemaal al keurig af uit. -

Locatie: LasVegas
Land: Verenigde StatenReageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.