FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: deze muurschildering heb ik gemaakt op mijn kamer.


ferrarithijs Gepost op 21-11-2010 om 16:05 571 views | 15 reacties

wat vinden jullie?

Locatie: lieshout
Land: Nederland15 Reacties:

cheetacars november 21, 2010 om 16:39 # | Report | Reply

Knap gedaan! Jammer zijn wel de gezichten en de weg die niet in hetzelfde perspectief als de auto’s staan. De ophanging is wel erg netjes gedaan!
Hoe heb je het gedaan? Eerst uit de hand nagetekend? Of met een beamer geprojecteerd?

JamesBond007 november 21, 2010 om 17:14 # | Report | Reply

@cheetacars:echt weer de leden van vanquish design die overal en bij elke tekening over perspectief beginnen.

Lekker boeiend, hij ziet ook wel dat het misschien uit verhouding is maar dat kind is zo trots als een pauw. Ziet er goed uit jonge!

cheetacars november 21, 2010 om 20:19 # | Report | Reply

@JamesBond007: perspectief is de basis van elke tekening, dat bepaalt voor een overgroot deel de waarde en de echtheid. Dit is opbouwende kritiek om het nog beter te leren. Ik geloof dat ik hem ook genoeg loof, want hij mag er ook zeker trots op wezen. Dat jij nou weer wat tegen vanquishdesign hebt kan ik ook niets aan doen en uiteindelijk ben ik ook net zoveel lid van AJ als daarvan 😉

JamesBond007 november 22, 2010 om 18:15 # | Report | Reply

@cheetacars:
Ik heb niets perse tegen vanquish design. Lees mijn reactie even op die van Jzaero

cheetacars november 24, 2010 om 18:50 # | Report | Reply

@JamesBond007: Ik zie elke upload individueel en let bij die uploads op de fouten in de tekeningen. Vaak is het toch het perspectief, en als ik het al gezegd heb bij de een kan het zijn dat de ander het niet gelezen heeft en dus niets aan die tip gehad heeft. Als jij zelf tips wilt hebben moet jij wat uploaden of juist naar VQdesign toegaan (ja, nu kan ik wel even spammen 😛 ).
En die typ van jou heb ik aardig aangehouden een tijdje geleden, maar toen was oa jij er niet erg mee eens 😉


ps. Zie mij ook niet als een Vanquishdesignlid, ja ik ben er lid van en redelijk actief. Maar AJ is mijn begin plek geweest en hier ben ik een AJlid, niet een VQDlid. En dat het opvalt dat het die leden zijn die spreken zal ook een reden hebben hè 😛

jzaero november 22, 2010 om 00:43 # | Report | Reply

@JamesBond007: Zonder opbouwend kritiek leer je niet, leer je niet word je niet beter, word je niet beter heb je vrij weinig aan je leven. Keep this in mind… Dan leer je vanzelf opbouwend kritiek te accepteren…

OT: Erg gave tekening! Doe ik je niet na 😉 Vooral het kleuren vind ik goed gelukt! Er zijn inderdaad een aantal puntjes die niet helemaal kloppen, maar het geheel ziet er leuk uit!

JamesBond007 november 22, 2010 om 18:14 # | Report | Reply

@jzaero:
Daar gaat het niet om. Het is alleen dat jullie bij elke tekening hetzelfde zeggen. Daarom mijn reactie….

Jullie hebben helemaal gelijk, ik teken zelf ook veel alleen is het best irritant om overal dezelfde comments te lezen.

Eigenlijk zouden jullie met autoblog moeten samenwerken zodra er een tekening word gepost, dat die persoon dan reclame van jullie ziet. Die denkt dan ”hé, een teken site waardoor ik beter kan leren tekenen. Effe checke”

Dus begrijp ook mijn kant 😉

jzaero november 24, 2010 om 02:34 # | Report | Reply

@JamesBond007: Als je kijkt naar mijn reacties afgelopen paar weken, en dan vooral die ene comments op tekeningen, zie je toch echt dat ik werkelijk andere dingen zeg dan alleen maar het perspectief. Ik ben er overigens wel mee eens dat dit hét punt is of een tekening klopt of niet. Anyway, ik spreek niet voor vanquishdesign he? Ik heb nog altijd mijn eigen methodes en technieken om dingen te doen en uit te leggen.

JamesBond007 november 24, 2010 om 18:30 # | Report | Reply

@jzaero: Nee dat snap ik ook, je bent ook 1 van de weinige met een eigen mening (die vaak ook wel klopt).

Valt alleen op dat elke kritiek bijna van een lid van VD was. Maja, lekker boeiend ook.

porsche911turbo2 november 21, 2010 om 19:07 # | Report | Reply

Respect !!! goed gedaan!! 🙂

Mielie november 21, 2010 om 20:02 # | Report | Reply

@JamesBond007, hij mag toch best wat opbouwende kritiek geven. Zonder dat leer je niks.

Ik kan er overigens weinig aan opmerken, het ziet er hartstikke goed uit. En ik doe het je ook absoluut niet na, erg gaaf!

Alfarobert november 21, 2010 om 21:51 # | Report | Reply

Heb je mooi gedaan en laat de mensen maar lullen hier.Ze doen het je niet na.Succes met je schilderwerken.

ferrarithijs november 22, 2010 om 16:13 # | Report | Reply

@cheetacars: ik heb het eerst uit de hand getekend, daarna de basiskleuren erop gezet en toen de details.

@alle anderen: bedankt voor jullie complimenten!:)

As_long_as_it_is_fast november 24, 2010 om 02:53 # | Report | Reply

Ik heb nog wel een muur waarop je je mag komen uitleven.
Liefst van al een audi S8 of de nieuwe Range Evoque. 😉
Serieus, knap werk jongeman.
Zeker verder schilderen en enkel kritiek aannemen van mensen die er wat van kennen. 😉

ferrarithijs november 24, 2010 om 19:07 # | Report | Reply

@As_long_as_it_is_fast, als je wilt…..

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.