FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Zomaar een schetsje


bartteeuwen Gepost op 19-12-2010 om 15:44 559 views | 10 reacties

Hey,, ik ben nieuw op Autoblog/Autojunk. Ik keek al een tijdje mee via o.a. telefoon, internet en tv, maar zag zojuist dat mensen hier een tekening kunnen posten. Vandaar dat ik me even aangemeld heb en een tekening met jullie wil delen.Reacties hierop zou ik leuk vinden.Het is allemaal wat overdreven getekend maar anders is een tekening al snel erg saai.

Locatie: Maasbree
Land: Nederland10 Reacties:

tomtom15 december 19, 2010 om 16:53 # | Report | Reply

welkom op aj, mooie tekening 😉

raoulkroes december 19, 2010 om 17:08 # | Report | Reply

Ik vind het helemaal niks. Ik snap ook niet dat mensen hier hun tijd aan verspillen…

Flamingo december 19, 2010 om 17:09 # | Report | Reply

Mooi getekend! alleen ik vind de voorkant niet mooi, te groot! en Welkom dan!

bartteeuwen december 19, 2010 om 17:17 # | Report | Reply

@tomtom15
Bedankt!

@raoulkroes
Ok, dat kan. Maar een beetje argumentatie zou fijn zijn. Vind je het ontwerp niet mooi. Vind je het niet mooi getekend, of houdt je gewoon helemaal niet van tekeningen. Ik kan dit uit je reactie niet opmaken.
En tijd verspillen aan tekenen? Of tijd verspillen aan naar een tekening kijken?
Je hoeft het natuurlijk niet mooi te vinden, maar aan een dergelijke reactie heeft niemand iets.

@ Flamingo
Dankjewel. De voorkant is inderdaad wat groot en laag waardoor de achterkant wat klein wordt. De nadruk ligt inderdaad iets teveel op de voorkant als je er op gaat letten. Was me zelf nog niet eens zo opgevallen. Bedankt voor je feedback!

JamesBond007 december 19, 2010 om 17:56 # | Report | Reply

Mooi getekend, lijkt me alleen niet echt een prettig zithouding.

Tekenen: 8,5
Ontwerp: 7-

Verder wel cool. Welkom op Autoblog/junk

Bazi december 19, 2010 om 18:01 # | Report | Reply

voorkant is wat minder vind ik persoonlijk, en dit is technische gezien geen ”schets” meer want volgens mij zit er relatief veel tijd in? in ieder geval blijven oefenen 😉

cheetacars december 19, 2010 om 18:30 # | Report | Reply

Je hebt iig een erg strakke manier van tekenen, de tekening ziet er verzorgd uit. Het design staat me tegen met alle aparte vormen, zoals de koplampen en de achterlichten. Het is wel een mooie daklijn, alleen de voorruit heeft een aparte knik bovenaan. Daarnaast moet je de volgende keer even denken aan remmen 😛 Maar strakke tekening, een mooie binnenkomer! En natuurlijk welkom!

rs_1989 december 19, 2010 om 19:22 # | Report | Reply

Mooie schets! (Kleine opmerking: elke lijn is even ‘zwaar’, de lijnen op de achtergrond zouden iets fijner moeten)

ralfcars december 19, 2010 om 19:31 # | Report | Reply

inderdaad, Raoulkroes, onderbouw je uitspraak dan eens.
Ik vind het meer tijdverspilling dat je uberhaubt hierop reageert als je het niks vind en je uitspraak niet eens onderbouwt. Dan snap ik niet dat jij daar je tijd aan verspilt.

Over de tekening, ik vind het juist een érg strak ontwerp. Misschien een beetje aan de overdreven ‘getunede’ kant, maar over het algemeen erg strak en mooi ontwerp. (ook wat cheetacars zegt, de remmen ontbreken)

bartteeuwen december 19, 2010 om 20:41 # | Report | Reply

@cheetacars
Remmen ben ik niet vergeten,, ik heb ze expres niet getekend omdat de velgen in het midden erg dik zijn. Al mijn andere tekeningen hebben wel remschijven en klauwen.
Bedankt voor je commentaar, daar heb ik iets aan:)

@rs_1989
Ik snap niet precies wat je bedoeld. De ‘vouwen’ zijn veel dunner dan de andere lijnen.Ik houd van hoog contrast dat is wel waar en daardoor maak ik lijnen lekker dik. Ik trek alle lijnen na het tekenen nog even over.

@ralfcars
Het ‘getunede’ klopt inderdaad wel. Maar daar houd ik wel van. Wat overdrijving in een tekening vind ik mooi. De voorbumper zou in werkelijkheid nooit kunnen, en de velgen zijn veel te groot. Het ontwerp is niet standaard, en daarom vinden mensen het mooi of lelijk denk ik. Ikzelf vind hele strakke lijnen erg mooi. Ik vind daarom ook de nieuwe stijl van bijvoorbeeld ferrari erg mooi. En over de remmen staat hierboven beschreven. Ik zal binnenkort misschien nog wat andere tekingen posten.

m.v.g. Bart Teeuwen

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.