FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Nieuwe 2011 kleurstelling voor WTCC-kampioen Cruze onthuld


robbie Gepost op 21-01-2011 om 18:25 119 views | 1 reactie

Het ontwikkelings- en testwerk met de nieuwe Chevrolet Cruze 1.6 turbo is gedurende de eerste weken van 2011 voortgezet. Na een korte Kerst- en Nieuwjaarsvakantie bij de RML-fabriek is het finetuningprogramma van de nieuwe Cruze en de nieuwe 1.6 turbo benzinemotor zonder problemen vervolgd, waarbij uitstekende resultaten werden behaald. Deze week is bovendien een computer rendering van de nieuwe ‘livery’ vrijgegeven. De nieuwe kleurstelling is een vervolg op het ontwerp van vorig jaar dat verder is bijgepunt met meer moderne en dynamische accenten, waardoor de opvallende styling van de Cruze nog beter tot zijn recht komt.


1 Reactie :

Esprit_de_Flandre januari 21, 2011 om 23:56 # | Report | Reply

Niet mis, zeker de voorkant. Achterkant is precies maar vreemd, door dat donker gedeelte lijkt hij zo smal.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app