FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Sebastien Loeb wint WRC rally Mexico in Citroen DS3


casperh Gepost op 07-03-2011 om 8:25 234 views | Geen reacties

Sébastien Loeb en Daniel Elena, die sinds 2006 ongeslagen zijn in de Rally van Mexico, hebben vandaag hun vijfde achtereenvolgende overwinning behaald tijdens dit evenement. Maar bovenal brachten ze de eerste zege op het conto van de Citroën DS3 WRC, die zijn potentieel onderstreepte tijdens de driedaagse rally op gravel. Sébastien Ogier en Julien Ingrassia raakten vandaag tijdens de eerst proef naast het parcours en moesten opgeven. Deze overwinning heeft Loeb en Elena de tweede plaats in het rijdersklassement opgeleverd.

Land: Mexico


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app