FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Aston Martin V8 Vantage parking


jan1666 Gepost op 30-04-2011 om 17:48 662 views | 8 reacties

Gewoon omdat het kan, een Aston op de invalidenparkeerplaats

Locatie: Driebergen
Land: Nederland8 Reacties:

JensDV april 30, 2011 om 19:05 # | Report | Reply

Een man naar m’n hart!

ferrucio555 april 30, 2011 om 20:23 # | Report | Reply

mischien is tie wel echt inv………neeee,toch niet

Alfarobert april 30, 2011 om 21:44 # | Report | Reply

Misschien mist hij een teen en kan hij minder goed lopen,Wie weet he?

drbacon mei 1, 2011 om 01:16 # | Report | Reply

NEE, NEE, NEE MANNEN of moet ik “JONGENS” zeggen? Deze mannen zijn ECHT niet meer van hetzelfde kaliber als de mannen die vroeger een Aston Martin in hun bezit hadden. Deze “PROLEET” heeft waarschijnlijk wat veel naar zijn grote voorbeeld gekeken onze “grote vriend” Mr. A. M. Moszkowicz. Net als hem meent dit personage namelijk ook dat hij boven de wet staat. Zoals een oud Nederlands spreekwoord al zegt: “Als een SCHAAP over de dam is volgen de anderen”. Het is echter eerder een getuigenis van ARMOEDE, geen NIVEAU en wellicht te veel NIEUW GELD laat staan van een goede AFKOMST. Een echte HEER heeft een Aston Martin in zijn bezit en koestert hem als een prachtig en waardevol persoonlijk bezit. Hij heeft het niet nodig voor zij EGO om zijn Aston Martin te pas en te onpas overal, goed zichtbaar voor anderen, neer te zetten laat staan op een duidelijk door verkeersbord zichtbaar aangegeven invalide parkeerplaats. GEWOONWEG WALGELIJK! Dit soort “MENSEN” zijn in mijn ogen dan ook net als de moderne Aston Martin wagens “MAINSTREAM”. Het is jammer dat de goede naam van zo een mooi en historisch merk als ASTON MARTIN zo door deze nieuwe generatie “BESTUURDERS” op deze manier te grabbel gegooid wordt. Ze moeten zich HEEL DIEP schamen!
Dr. James T. Bacon
Paradise Island, Nassau, Bahamas

Lucb mei 1, 2011 om 14:51 # | Report | Reply

@drbacon: Ben maar blij dat je dit hebt getypt, anders was je buiten adem.

AlwinH mei 3, 2011 om 20:00 # | Report | Reply

@drbacon: Beste Dr. Bacon,
Ik ben zelf de trotse eigenaar van 2 nieuwe generatie Aston Martin’s (een V8 Vantage Roadster en een V12 Vantage). En ja, ook mijn geld is te kwalificeren als nieuw geld (al moet ik daar keihard voor werken).

Maar ook ik vind dat bovenstaande bestuurder zich heel diep moet schamen. Ik heb deze foto laten zien aan een aantal andere Aston eigenaren en zij dachten daar hetzelfde over.

Dus trek aub niet de conclusie dat nieuw geld / nieuwe generatie Aston eigenaren allemaal zo respectoos zijn.

mr240 mei 1, 2011 om 13:12 # | Report | Reply

Ik herkende het al als de AH in Driebergen. Kan me voorstellen dat je geen zin hebt in krasjes en deukjes, maar zet hem dan gewoon achter op de parkeerplaats ofzo.

drbacon mei 4, 2011 om 20:53 # | Report | Reply

Geachte heer AlwinH,
Als u heel goed leest generaliseer ik in mijn betoog niet. Het was dan ook eerder persoonlijk tegen de bestuurder gericht van de Aston Martin V8 Vantage (Chassisnummer SCFBB03BX6GC00274) met het Nederlandse kenteken 60-SH-GH. Het was ook niet anders te verwachten geweest van deze eigenaar van een derdehands “INSTAP ASTON MARTIN” die hij voor nog geen 85K EURO op de kop heeft weten te tikken bij een niet merkgerelateerde dealer te Warmond. Dit waarschijnlijk alles naar het motto: “Voor een dubbeltje op de EERSTE RANG willen zitten”. Daarom blijf ik dan ook bij mijn statement. Hierbij gaat het om respect en verantwoording jegens de maatschappij. Bezit schept nu eenmaal verantwoording, zeker het bezit van een Aston Martin. Last but not least om u gerust te stellen, kan ik alleen nog maar tegen u zeggen in dit schrijnende geval; Wie de schoen past trekt hem aan.
Vriendelijke en zonnige Aston Martin groet,
Dr. Bacon.
Paradise Island, Nassau, Bahamas.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.