FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Ferrari Team Holland

autoblogger Gepost op 29-04-2011 om 11:55 15.799 views | 1 reactie

Recent is de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli van start gegaan, een spectaculaire Europese raceklasse waarin dit jaar voor het eerst de 570 pk sterke Ferrari 458 Challenge-auto centraal staat. Binnenkort krijgt het kampioenschap nog een primeur, wanneer Ferrari Team Holland, met coureur Rory Bertram en de in de nationale kleuren getooide Ferrari 458 Challenge, in het weekend van 8 & 10 juni hun debuut maken in de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli op het circuit van Le Mans. Een jongensdroom die voor Rory in vervulling gaat, Wouter mocht een rondje meerijden...

Locatie: Lelystad
Land: Nederland1 Reactie :

Alfarobert april 30, 2011 om 22:01 # | Report | Reply

De coureur zit met brandvertragende overall en handschoenen.Wel verstandig in een 458 natuurlijk.Maar Wouter?Colbertje en spijkerbroek he.Zeker goede levensverzekering?haha

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.