FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: BMW 1-serie F20 rear redesign by AutomotiveDesigner


automotivedesigner Gepost op 06-06-2011 om 18:25 1.242 views | 17 reacties

Mijn eerste foto manipulatie in Adobe Photoshop. Wat vinden jullie van mijn herontwerpde achterkant van de nieuwe BMW 1-serie? Ik heb voor het gemak het origineel toegevoegd aan het album.

Locatie: Hellevoetsluis
Land: Nederland17 Reacties:

schnitzerken juni 6, 2011 om 20:40 # | Report | Reply

Iets tussen beiden zou ideal geweest zijn 😉

jeraffiti juni 6, 2011 om 20:41 # | Report | Reply

Je maakt van een polo een golf 😉

Stino juni 6, 2011 om 23:34 # | Report | Reply

@jeraffiti:
ale ben dan toch niet de enige die denkt dat de nieuwe 1 serie achteraan een polo is..
vooraan is ie ook te braaf..
hebben ze dit mss gedaan om de 1coupe beter te gaan laten verkopen? 😀

v8amg juni 6, 2011 om 20:50 # | Report | Reply

nee, juist een ct200h

wouterjeuring juni 6, 2011 om 22:01 # | Report | Reply

Kerel ga nederlands leren… herONTWORPEN… Maar zo photoshoppen kan ik niet, misschien als ik lang zou oefenen, heel lang. Of ie er beter op is geworden weet ik niet, misschien dat je beter de voorkant aan had kunnen passen, want die is pas echt lelijk, toch: goed gedaan

AutomotiveDesigner juni 6, 2011 om 23:30 # | Report | Reply

@wouterjeuring: Wat is “ie” als ik vragen mag meneer de hoogleraar van Nederlandse taal & literatuur. 😉 Het was overigens de spellingscheck van Google Chrome browser die mij deed twijfelen aan de vervoeging van ontwerpen. Mocht ik binnenkort dan onverhoopt vervelen dan zal ik uitleven op de voorkant. 😛

Alpinaa juni 6, 2011 om 22:08 # | Report | Reply

Geen slechte shop, maar het origineel is mooier. Hoe heb je die lichten zo verlengd? Ik dacht al dat je A6 achterlichten had gebruikt, maar dat is niet zo.

AutomotiveDesigner juni 6, 2011 om 23:40 # | Report | Reply

@Alpinaa: Zoals Donstil aangaf door uit te rekken. Met anti-aliasing aangezet. Anders krijg je van die pixelated troep dat helaas nog steeds aanwezig is. 😛 Hoewel in mindere mate. Het is uiteraard kwestie van smaak dat jij het origineel mooier vindt. Ik was al bang voor dat de achterlichten voor een A6 gezien zouden worden. 😉 Persoonlijk vind ik het mooier als het kentekenplaat centraal gepositioneerd wordt. Ondanks het feit dat de achterbumper optisch heel opgezwollen uitziet. 😀

Donstil juni 6, 2011 om 22:34 # | Report | Reply

Haha ik heb wel eens slecht photoshop werk gezien maar dit is slecht zeg.

@Alpinaa. Ik geef je 1 hint. Uitrekken.

AutomotiveDesigner juni 6, 2011 om 23:22 # | Report | Reply

@Donstil: Ik maakte voor het eerst gebruik van Photoshop. Dus vandaar dat het niet helemaal perfect is uitgewerkt. Als je een half uurtje te besteden hebt voor een impressie waarom niet?

Stino juni 6, 2011 om 23:35 # | Report | Reply

@AutomotiveDesigner:
ik zou het ook niet beter kunnen..
ik werk dan ook met paint..

AutomotiveDesigner juni 6, 2011 om 23:45 # | Report | Reply

@Stino: 😯 Ik heb ook jaren gewerkt met het inferieure Microsoft Paint. Na een half uurtje stoeien met Photoshop vandaag ben ik helemaal om. In het begin was ik nogal geïntimideerd door Photoshop nu zweer ik het erbij. 😀

Stino juni 7, 2011 om 20:31 # | Report | Reply

@AutomotiveDesigner:
had het werkwoord ‘werken’ niet mogen gebruiken (straks denk je nog dat ik ECHT werk met zo’n programma!) 😀
ik bewerkt graag foto’s maar om er software voor te gaan kopen, dan doe ik liever andere dingen 😛

Alpinaa juni 7, 2011 om 21:11 # | Report | Reply

@Stino: Wie zegt dat je die moet kopen…

AutomotiveDesigner juni 8, 2011 om 02:24 # | Report | Reply

@Stino: Maak anders gebruik van Gimp. Is opensource en gratis.

Macmark juni 7, 2011 om 16:46 # | Report | Reply

Kerel, je hebt gewoon andere achterlichten erop geplakt zonder de oude weg te halen en het kenteken weggehaald. Niet echt bijzonder hé? Is 30 sec werk met photoshop.

AutomotiveDesigner juni 8, 2011 om 02:21 # | Report | Reply

@Macmark: De achterlichten zijn aangepast niet vervangen. Bovendien is het kenteken verplaatst niet weggehaald. Try again…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.