FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Tom Coronel sterk vijfde na WTCC-races in Porto


robbie Gepost op 03-07-2011 om 22:13 180 views | 1 reactie

Aan de overmacht van de blauwe Chevrolet-brigade viel ook tijdens de elfde en twaalfde ronde van het Wereldkampioenschap voor Toerwagens (FIA WTCC) weinig te doen. Op het Circuito da Boavista in Porto (Portugal) pakten zij in de eerste race een 1-2-3 en een race later een eerste, tweede en zesde plaats. Voor ROAL Motorsport BMW-coureur Tom Coronel was het zaak om zonder brokken de races op het smalle en op sommige punten erg listige stratencircuit te voltooien. De eerste race startte de Nederlander als achtste en eindigde na een saaie race op de zesde plaats. Race twee begon voor de 39-jarige coureur uit Eemnes vanaf een zesde plaats en eindigde voor hem met een plaats winst op een vijfde positie. Halverwege het FIA World Touring Car Championship 2011 bezet Tom Coronel nog steeds de vijfde plaats in de titelstrijd, met slechts een punt achterstand op de nummer vier.

Locatie: Porto
Land: Portugal


1 Reactie :

Stino juli 3, 2011 om 22:47 # | Report | Reply

idd eigenlijk zeer saai met enkel de “chevy’s” vooraan

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app