FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Spyshots 2012 BMW 3-Serie F30 sedan in Sierra Nevada


sebascars Gepost op 29-08-2011 om 1:24 1.116 views | 1 reactie

De Sierra Nevada (Spanje) is door haar extreme condities (warm, ijle lucht, bochtige bergwegen) zeer geschikt voor testrijders om nieuwe auto's aan de tand te voelen. Tijdens mijn rit door de bergen op 10 augustus waren onder andere BMW, Mercedes-Benz, Aston Martin, Citroën en SsangYong aan het testen. Deze foto's zijn spyshots van het exterieur én INTERIEUR van de nieuwe BMW 3-Serie (F30) die in 2012 op de markt komt. Het was een diesel aan de rookpluimen bij het starten te zien (het roetfilter ontbrak nog). Welke uitvoering het precies is, is mij onbekend. De rode gebied begint bij 5500 tpm, de toerenteller loopt tot 6000 tpm en er is een start-/stopsysteem aanwezig (zie "Ready-Off"-wijzer). Verder is de maximum testsnelheid voor dit model gezet op 210 km/h. (Zie ook het filmpje op Youtube)Op één van de foto's staan twee ongecamoufleerde Citroëns DS5 op de achtergrond. Verder is de witte Aston Martin DBS op de foto's ook een testmodel (volgehangen met meetapparatuur). De (sier-)eindstukken van de uitlaten zijn een stuk groter dan de eigenlijke uitlaten, die er op dit testmodel nog uitsteken. Zou het een nieuwe variant zijn van de DBS? Evolutie in plaats van revolutie?

Locatie: Sierra Nevada
Land: Spanje1 Reactie :

Alfarobert augustus 29, 2011 om 10:08 # | Report | Reply

Had liever foto’s gezien van de Aston.BMW’s en Opels zie ik elke dag in overvloed.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.