FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: 2012 Citroën DS5 gespot (in zesvoud) in de Sierra Nevada


sebascars Gepost op 05-09-2011 om 18:03 949 views | 2 reacties

Opnieuw een fotoserie uit de Sierra Nevada, Spanje. Ditmaal foto's van de nieuwe, nog officieel in Europa te onthullen Citroën DS5. Tenminste zes ongecamoufleerde Citroëns DS5 werden die dag (10 augustus) getest door (waarschijnlijk) autojournalisten.De DS5 is in deze fotoserie in meerdere (kleur-)varianten te zien. Over welke motorisering de auto's in kwestie beschikten, is mij onbekend. Misschien de nieuwe Hybrid4-motor (2.0 HDI + elektromotor)? Zeker is dat het met het koppel wel goed zat, getuige de snelle acceleratie bergop. Deze dag kwamen we meerdere scoops en mules tegen op onze route door de Sierra Nevada (van o.a. BMW, Mercedes-Benz, Aston Martin en SsangYong). Zie ook de filmpjes op Youtube (kanaal StigSpielberg).

Locatie: Sierra Nevada
Land: Spanje2 Reacties:

135i september 5, 2011 om 21:12 # | Report | Reply

Het gaat de goede kant op met Citroën! Alleen vind ik die chroome strip aan de zijkanten van de neus niet echt mooi.. Voor de rest een leuke wagen! Zijn er al specs van bekend (geruchten) ?

ThomasBol september 5, 2011 om 22:22 # | Report | Reply

Erg fraaie spot! Kan niet wachten tot de introductie

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.