FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Claudia Doornbos raced voor Pink Ribbon tijdens Automaxx Super Sunday


speedequipment Gepost op 28-09-2011 om 10:20 1.003 views | Geen reacties

Claudia Doornbos heeft afgelopen zondag 25 september tijdens de Automaxx Super Sunday samen met de Speedequipment Promodames aandacht gevraagd voor Pink Ribbon door met haar Rose BMW de Time Attack te rijden.Door een domme fout van een marshall mocht Claudia helaas de finale niet rijden .De Golf 1 van Speedequipment mocht gelukkig wel de finale rijden en eindigde op de 1ste plaats zodat de actie waarschijnlijk wel in Automaxx Magazine gaat komen voor nog meer aandacht voor Kika en Pink Ribbon !

Locatie: Zandvoort
Land: Nederland


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app