FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Need For Speed The Run -Porsche 911 Carrera S Reveal Trailer

johnnnyboy15nl Gepost op 08-09-2011 om 20:27 457 views | 1 reactie

Who wouldn't want to drive this year's most highly anticipated car? The 2012 Porsche 911 Carrera S has been officially unveiled and Need for Speed The Run is giving you exclusive access. Experience the raw power and pinpoint handling that 500 horsepower and 800 lbs of torque have to offer as you fly past rivals and slip past obstacles on your way to New York.1 Reactie :

RubenPriest september 9, 2011 om 10:40 # | Report | Reply

Ik haal deze wel als hij voor 20 euro in de winkel ligt. Hot Pursuit had ik in 3 dagen uitgespeeld (overdag gewoon gewerkt). De community wil een nieuwe Need for Speed Underground. Niet weer dit. Elke auto voelt zo’n beetje hetzelfde aan. en bij de oude NFS moest je nog een beetje remmen voor de bochten. Tegenwoordig gooi je met 320km/h de handrem erop en drift je door de bocht heen met 300km/h. Een spel als Need for Speed is natuurlijk arcade maar dit gaat nergens over. Jammer

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.