FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Speedequipment DBilas /Lexmaul Corsa rijdt voor Kika en Pink Ribbon Time Attack


speedequipment Gepost op 28-09-2011 om 11:01 505 views | Geen reacties

Alex de Jonge is afgelopen weekend als 3de geeindigd in het eindklassement van de Time Attack in de Pro Klasse.De door Speedequipment getunde Corsa A met 193pk reed ook deze race weer met de Kika en Pink Ribbon stickers om meer aandacht voor deze goede doelen te vragen.De Speedequipment Promodames Alina, Nicky, Laury, Laura, Naiomy en Enna hielpen hierbij door met de collectebussen geld in te zamelen en samen met Kika vrijwilliger Roel van Driel 71 Kika beren te verkopen !

Locatie: Zandvoort
Land: Nederland


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.

Ontelbare

Kentekens

12.725 spotters

Installeer app