FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Speedequipment Kika Pink Ribbon Golf 1 wint Time Attack


speedequipment Gepost op 28-09-2011 om 10:06 892 views | Geen reacties

Tijdens de Automaxx Super Sunday 25 September is de Speedequipment Golf 1 op de eerste plaats geeindigd.Speedequipment reed wederom met de Kika en Pink Ribbon stickers op alle auto´s om zo voor beide goede doelen aandacht te vragen en geld in te zamelen.Tevens was er door de organisatie 402events extra ruimte beschikbaar gesteld voor Speedequipment om een grote tent neer te zetten om voor Kika en Pink Ribbon armbanden en Kikaberen te verkopen .De 6 Promobabes Laury, Nicky, Alina, Laura, Naiomy en Alina zijn het circuit rondgegaan met de collectebussen en aan het eind van de geslaagde dag was het eindtotaal 1000 euro voor Kika en Pink Ribbon !

Locatie: Zandvoort
Land: Nederland


Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.