mickkok Foto van de maand : Jaguar E-Type

Video: Solowheel: Een elektrische eenwieler

Profielfoto van robbie
robbie Gepost op 06-11-2011 om 22:34 2.540 views | 2 reacties

Wat een bizar apparaat! Ik vraag me af hoe je dit precies bestuurd.

Locatie: Amsterdam
Land: Nederland

2 Reacties:

Profielfoto van Alfarobert
Alfarobert november 7, 2011 om 12:30 # | Report | Reply

Sturen doe je met je voeten lijkt me.Meer druk op rechts ga je naar rechts,toch?Er opstappen lijkt me veel lastiger.

Profielfoto van evcheemskerk
evcheemskerk maart 4, 2012 om 14:42 # | Report | Reply

Sturen doe je inderdaad met je voeten en je hele lichaam eigenlijk. Voorover hangen is gas geven en achterover is afremmen. Gemiddeld duurt het ongeveer een 3 uur om er zonder hulp mee weg te rijden. Zelf rijd ik er al mee in centra van steden (Antwerpen, Amsterdam, Beverwijk, Heemskerk ….) Ik neem het solowheel gewoon mee de trein, bus en metro in Ook op het strand van Wijk aan Zee ben ik geen onbekende meer.http://www.evc-heemskerk.nl/productdetail.php?product=134&cat=The%20Floow%20E-fietsen&cat_id=48

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.