FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Foto's: Tom Coronel sluit WTCC-seizoen in stijl af met podium in Macau


robbie Gepost op 20-11-2011 om 16:54 191 views | Geen reacties

De afsluiting van het FIA WTCC-kampioenschap (WK Toerwagens) vond ook dit jaar plaats op het smalle stratencircuit van Macau. Voor Tom Coronel, rijdend met de BMW 320 TC van ROAL Motorsport, leverden de hectisch verlopen trainingen een keurige vijfde en vierde startpositie op. De eerste race op het listige circuit eindigde voor de 39-jarige coureur uit Eemnes met een vierde plaats. Een slimme zigzag manoeuvre bij de staande start bracht hem aan de leiding van Race 2. Vervolgens naderde titelkandidaat Rob Huff hem snel en passeerde de Nederlandse BMW-coureur. Coronel behield tot het einde zijn tweede plaats in de race en stelde daarmee zijn vierde plaats in het FIA WTCC 2011 veilig. Daarmee was hij tevens de snelste BMW-rijder en ‘Best of the rest’ in het WK voor Toerwagens.

Locatie: Macau
Land: MacaoReageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.