FRED Foto van de maand : 911 GT3 R

Video: Laatste upload

m-a-media Gepost op 08-12-2011 om 10:33 371 views | 5 reacties

Dat is waarom wij Lancia fans zijn. Dit is de laatste upload via M-A-Media, verdere uploads worden gedaan door aartjandewinterphotography en maus5 Reacties:

620henk december 9, 2011 om 20:59 # | Report | Reply

echt een super mooie video!
ik kijk nooit filmpjes die zo lang duren maar deze heb ik helemaal uitgekeken en wou dat die langer duurde.
heb je hem zelf gemaakt of niet?

aartjandewinterphotography december 9, 2011 om 22:08 # | Report | Reply

Ja, ik heb ‘m zelf gemaakt (lees: in elkaar gezet). De stukken video zijn niet door mijzelf vastgelegd.
Ik moest gewoon altijd nog eens een video van de complete geschiedenis van Lancia hebben. dus heb ik ‘m zelf maar gemaakt. 😀

aartjandewinterphotography december 9, 2011 om 22:09 # | Report | Reply

En trouwens bedankt voor het compliment, hè! 🙂

ferry832 december 11, 2011 om 10:49 # | Report | Reply

Goeie film en iedere autoliefhebber zou dit eens moeten kijken. We leven nu in het Duits gedomineerd auto tijdperk maar er is ( was ) zoveel meer. Het is eeuwig zonde dat zulke mooie merken als Alfa en Lancia geen schim meer zijn van wat ze ooit waren. Jammer, jammer maar helaas.

Tip voor autoblog ; plaats dit filmpje eens op autoblog.nl. Ben benieuwd naar de reactie,s.

Trouwens ik mis als liefhebber de Thema 8.32.

aartjandewinterphotography december 11, 2011 om 17:13 # | Report | Reply

@ferry832: Ja sorry, die heb ik er uit gelaten omdat de film dan te lang zou worden. Ik bedoel met de auto die als eerste een elektrische spoiler had wel de 8.32. Ik heb deze video trouwens op school laten zien om mijn muziek-cijfer een beetje op te halen, ik kreeg er een 7.5 voor. Mede daardoor ben ik toen over gestemd door de leraren (ik had nog net niet genoeg punten om zonder overleg van leraren over te gaan).

Reageer

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.